Προς το περιεχόμενο

Our Windows Desktop screenshots (Vista & XP)

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Fences λέγεται. Είναι ακόμα σε beta φάση αλλά είναι σταθερότατο (δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα μέχρι στιγμής). Και είναι και δωρεάν ;)

Επίσης, το άλλο που χρησιμοποιώ και με έχει βολέψει πολύ τελευταία, είναι το Standalone Stack, με το οποίο μπορείς να φτιάχνεις συντομεύσεις και quicklinks που ανοίγουν σε stack τα περιεχόμενα ενός φακέλου (αν δείτε το screenshot του desktop μου, έχω ανοίξει ένα ενδεικτικό κάτω αριστερά για να καταλάβετε τί εννοώ). Με το συγκεκριμένο αντικατέστησα το Rocket dock, που όσο καλό κι αν ήταν πολλές φορές πεταγόταν χωρίς να το θέλω όταν μετακινούταν ο κέρσορας πάνω του. Δωρεάν κι αυτό, και επιπλέον, portable.

Thank you man.

• Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και γω εβαλα επιτελους τα seven ...

48636123.png

Μμμ... ναι υπάρχει ιδικό topic για τα windows 7!!:P:-D

Here you are!!:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
Και γω εβαλα επιτελους τα seven ...

έβαλες επιτέλους τα Win7 και επέλεξες build 7100 ενώ έχει βγει η RTM? :o

Δημοσ.

Κοιτα εγω κατεβασα την 7600 και μου βγηκε 7100 .ειναι τοσο καλυτερη ποιυ αξιζει να την ξανακατεβασω?

• Moderators
Δημοσ.
Κοιτα εγω κατεβασα την 7600 και μου βγηκε 7100 .ειναι τοσο καλυτερη ποιυ αξιζει να την ξανακατεβασω?

Η μια ειναι τελικο προιον,η αλλη οχι.

Δημοσ.

Μπορει καποιος παρακαλω να μου δωσει ενα καλο λινκ???? Μετα αυτα χρειαζονται και ενεργοποιηση ?

• Super Moderators
Δημοσ.

μπα, παίζω με private tracker που πρέπει να είσαι registered (invite only) για να κατεβάσεις οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω :-(

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...