Twisted_Wicked Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ξενερωσα τωρα...Το objectdock δεν μπορει να κανει shortcut το start menu απο vista 64bit...Εχουμε τπτ αλλο?Btw το rainmeter τα σπαει.Επιτελους ξεφορτωθηκα το vista sidebar.
Tzimmys Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Ξενερωσα τωρα...Το objectdock δεν μπορει να κανει shortcut το start menu απο vista 64bit...Εχουμε τπτ αλλο?Btw το rainmeter τα σπαει.Επιτελους ξεφορτωθηκα το vista sidebar. Κάνε έναν φάκελο στο c:\ του τύπου "Programs Of Mine" και εγκατέστησέ το εκεί μαζί με άλλα προγράμματα που θέλουν τέτοιου τύπου άδεια. Το C:\Program Files και το C:\Program Files64 φυλάσσονται.
Twisted_Wicked Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2009 Δεν ειναι θεμα αδειας.Βγαζει μηνυμα οτι "Showing the start menu from objectdock is not available for 64-bit windows" και οτι θα μπει στο μελλον κ.α. Το shortcut το παιρνει το dock αλλα μολις κλικαρω τσιμπαω το προηγουμενο μην.
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 το άλλαξα λίγο νομίζω είναι καλύτερο από πριν τι λέτε?
Dimitris1948 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Ποιο ειναι το theme του objectdock? δεν είναι κανένα από τα δυο objectdock , το ένα(πάνω) είναι RΚ Launcher και το άλλο (κάτω) είναι το RocketDock...
dhmak Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Dimitris1948 μ' αρέσουνε οι ενδείξεις του πληκτρολογίου(1,A,SLock), στo system tray, πώς τα έβαλες, εκεί ;;
Dimitris1948 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Dimitris1948 μ' αρέσουνε οι ενδείξεις του πληκτρολογίου(1,A,SLock), στo system tray, πώς τα έβαλες, εκεί ;; δεν πείραξα τίποτα έτσι ήταν , κανε δεξί κλικ στο task bar μετά ιδιότητες πήγαινε στην καρτέλα περιοχή ειδοποιήσεων κλικ στην προσαρμογή αφού δεν σου τα εμφανίζει από εκεί μπορείς να εμφάνισης κατά πασα πιθανότητα
GreenBeret2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2009 Εδώ είναι και το δικό μου desktop....Χωρίς τον Αγαπημένο Mozilla αλλά και μαζί με αυτόν!!!
kousman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 ρε παιδια ξερει κανενας πως μπορω να ρυθμισω το rainmeter και καθε φορα που το ανοιγω να φορτωνονται απο μονα τους τα διαφορα gadgetakia ? εχω vista και καθε φορα που κλεινει το προγραμμα πρεπει μετα να τα ξαναβαλω ενα ενα και ειναι κουραστικο...ο αδερφος μου που εχει xp και του το εβαλα εγω το προγραμμα δεν εχει κανενα προβλημα και καθε φορα που ανοιγει την εφαρμογη τσουπ να τα και τα gadgetakia...
mojitooc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Και εμενα θελω να μου πειτε πως μπορω να ρυθμισω τον καιρο στο rainmeter..σε vista,ακομα πως μπορω να ξεφορτοθω το sidebar των vista?
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Here you go...μετά απ' το χθεσινό φορμάτ.Πετάει. Link με το φόντο! Και εσύ! Ευχαριστώ Cygnus Αν και στο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω που μάλλον θα μείνει για πολλύυυυυυυυυυ καιρό. Και εσύ!Απορώ πως δεν το ζήτησε κανένας άλλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.