Προς το περιεχόμενο

Our Windows Desktop screenshots (Vista & XP)

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξενερωσα τωρα...Το objectdock δεν μπορει να κανει shortcut το start menu απο vista 64bit...Εχουμε τπτ αλλο?Btw το rainmeter τα σπαει.Επιτελους ξεφορτωθηκα το vista sidebar.

• Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ξενερωσα τωρα...Το objectdock δεν μπορει να κανει shortcut το start menu απο vista 64bit...Εχουμε τπτ αλλο?Btw το rainmeter τα σπαει.Επιτελους ξεφορτωθηκα το vista sidebar.

Κάνε έναν φάκελο στο c:\ του τύπου "Programs Of Mine" και εγκατέστησέ το εκεί μαζί με άλλα προγράμματα που θέλουν τέτοιου τύπου άδεια. Το C:\Program Files και το C:\Program Files64 φυλάσσονται.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα αδειας.Βγαζει μηνυμα οτι "Showing the start menu from objectdock is not available for 64-bit windows" και οτι θα μπει στο μελλον κ.α. Το shortcut το παιρνει το dock αλλα μολις κλικαρω τσιμπαω το προηγουμενο μην.

Δημοσ.
Ποιο ειναι το theme του objectdock?

δεν είναι κανένα από τα δυο objectdock , το ένα(πάνω) είναι RΚ Launcher και το άλλο (κάτω) είναι το RocketDock...

Δημοσ.

Dimitris1948 μ' αρέσουνε οι ενδείξεις του πληκτρολογίου(1,A,SLock), στo system tray, πώς τα έβαλες, εκεί ;;

Δημοσ.
Dimitris1948 μ' αρέσουνε οι ενδείξεις του πληκτρολογίου(1,A,SLock), στo system tray, πώς τα έβαλες, εκεί ;;

δεν πείραξα τίποτα έτσι ήταν , κανε δεξί κλικ στο task bar μετά ιδιότητες πήγαινε στην καρτέλα περιοχή ειδοποιήσεων κλικ στην προσαρμογή αφού δεν σου τα εμφανίζει από εκεί μπορείς να εμφάνισης κατά πασα πιθανότητα;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανενας πως μπορω να ρυθμισω το rainmeter και καθε φορα που το ανοιγω να φορτωνονται απο μονα τους τα διαφορα gadgetakia ? εχω vista και καθε φορα που κλεινει το προγραμμα πρεπει μετα να τα ξαναβαλω ενα ενα και ειναι κουραστικο...ο αδερφος μου που εχει xp και του το εβαλα εγω το προγραμμα δεν εχει κανενα προβλημα και καθε φορα που ανοιγει την εφαρμογη τσουπ να τα και τα gadgetakia...

Δημοσ.

Και εμενα θελω να μου πειτε πως μπορω να ρυθμισω τον καιρο στο rainmeter..σε vista,ακομα πως μπορω να ξεφορτοθω το sidebar των vista?

Δημοσ.

Here you go...μετά απ' το χθεσινό φορμάτ.Πετάει. :)

86383000.jpg

Link με το φόντο!:-D

fdggfdfd.jpg

Και εσύ!:lol:

Ευχαριστώ Cygnus :-)

Αν και στο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω που μάλλον θα μείνει για πολλύυυυυυυυυυ καιρό.

rlp9dycrxmyobjql0d3u.jpg

Και εσύ!Απορώ πως δεν το ζήτησε κανένας άλλος!:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...