Cygnus Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Από το ίδιο site είναι όλα οπότε μην τρελαίνεστε..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 ε ναι προφανώς InterfaceLift, μεγάλη μαγκιά να βρίσκεις σε ότι ανάλυση υπάρχει...
cult8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Να και το δικο μου.Δεν υπαρχει πλεον taskbar κτλ .Τα μπλε γραμματα ψηλα ασριστερα ειναι Lyrics του κομματιου που παιζει
dhmak Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 cult8 για πές με ποιά εργαλεία τα έκανες αυτά τα όντως εντυπωσιακά πράματα ;;
cult8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Με τη βοηθεια του forum εδω(thx guys).Rainmeter,objectdock με αλλαγες στο theme του και αλλαγες στα icons του . Το Objectdock εχει option να βγαλεις το taskbar windows ,και προσθεσα ενα addon το objectdocktray για να μπορω να βλεπω τα εικονιδια που εχει το taskbar. To skin του winamp λεγεται cpro_winamp_vista και θελει ενα plugin για να λειτουργησει. Mini lyrics ειναι το προγραμματακι για τα lyrics και το εχω ρυθμισει να τα δειχνει στην οθονη transparent. Επισης αλλαγες στο desktop them των windows.Εβαλα το vista black καθως εχω μονο vista basic home.Επισης αλλαγη στοTheme του firefox και μερικες αλλαγες στα docklets. Στην εικονα μπορεις να δεις ποσο καλα ταιριαξαν διαφορετικα Themes μεταξυ τους. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
mihachris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Με τη βοηθεια του forum εδω(thx guys).Rainmeter,objectdock με αλλαγες στο theme του και αλλαγες στα icons του .Το Objectdock εχει option να βγαλεις το taskbar windows ,και προσθεσα ενα addon το objectdocktray για να μπορω να βλεπω τα εικονιδια που εχει το taskbar. To skin του winamp λεγεται cpro_winamp_vista και θελει ενα plugin για να λειτουργησει. Mini lyrics ειναι το προγραμματακι για τα lyrics και το εχω ρυθμισει να τα δειχνει στην οθονη transparent. Επισης αλλαγες στο desktop them των windows.Εβαλα το vista black καθως εχω μονο vista basic home.Επισης αλλαγη στοTheme του firefox και μερικες αλλαγες στα docklets. Στην εικονα μπορεις να δεις ποσο καλα ταιριαξαν διαφορετικα Themes μεταξυ τους. Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Απο ποιο link βρηκες τον καιρο για αθηνα;
cult8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Βαλε αυτο στο rainmeter για weather ;Please replace your location code of Weather.com below, e.g: New York is USNY0996. ;You can check it on Weather.com or Google. ; define Fahrenheit and US system = f or Celsius and Metric system = m SCALE=m ; AThens dest=GRXX0004
Cygnus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Κανένα άλλο link για το rainmeter παίζει γιατί αυτό δν νιώθει;
cult8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 υπαρχουν και εδω αρκετα skins http://browse.deviantart.com/customization/skins/sysmonitor/rainmeter/
mariosk89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 να και το δικό μου desktop.απλό αλλά βολικό ΥΓ// ναι είναι Pro 2009 με ελληνικό Patch, ναι είναι nfs most wanted
dark Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 μια ερώτηση το μεγάλο ρολόι και τις ημερομηνίες γιατί τα βάζετε στην πλαϊνή μπάρα? κάνει κάτι καλύτερο από ότι το ρολογάκι κάτω?
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Γιατί φοράς ρολόι; ώρα στο κινητό σου δεν έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.