Προς το περιεχόμενο

Our Windows Desktop screenshots (Vista & XP)

Cygnus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να το και το καινουριο desktop. Μια δοκιμή από οσα διάβασα σήμερα. Μάλλον σε καμιά εβδομάδα επιστροφή στα παλιά!!

Μπορώ να έχω κάποιο link για το wallpapper?

Για το ποστ αυτό εδώ ρωτάω.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2705755&postcount=248

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 427
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτησω....Σημερα αλλαξα σε λειτουργικο vista 64-bit και πηγαινοντας να κατεβασω το rocketdock διαπιστωσα πως δεν υποστηριζεται απο 64μπιτα λειτουργικα...:(

υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να κανει τη δουλεια μπαρας τοσο καλα οσο το rokcetdock?

Δημοσ.
Να ρωτησω....Σημερα αλλαξα σε λειτουργικο vista 64-bit και πηγαινοντας να κατεβασω το rocketdock διαπιστωσα πως δεν υποστηριζεται απο 64μπιτα λειτουργικα...:(

υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι να κανει τη δουλεια μπαρας τοσο καλα οσο το rokcetdock?

Και ομως παιδια δουλευει κανονικοτατα και με 64 bit vista παρολο που στο site του γραφει ξεκαθαρα οτι δεν υποστηριζονται.....

τι να πει κανεις.....:rolleyes:

Δημοσ.

Το Rocketdock δουλεύει με 64bit λειτουργικά αλλά δεν εκμεταλεύεται τις δυνατότητες τους...

Αυτό εννοεί η σελίδα! :)

Το ObjectDock ίσως να υποστηρίζει 64Bit αλλά δεν είμαι σίγουρος 100% :)

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά..Σε απάντηση των αντίστοιχων θεμάτων για Linux και MacOS προτείνω να ποστάρουμε εδώ screenshots από τα συστήματα Windows που έχουμε ώστε να πάρουμε ιδέες για βελτιώσεις και customization.

Ξεκινάω ποστάροντας το δικό μου, δεν είναι τίποτα σπουδαίο.

DesktopScreenshot1.jpg

θελω το λινκ απο την εικονα που εχεις αν μπορεισ στειλε το μου σε πμ η με απαντηση απο κατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...