XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Νέο λειτουργικό νέο desktop. (Είμαι minimal τύπος... ) Το κλασσικό το dark που πάντα μου αρέσει... Αλλά τώρα που έχει αρχίσει να ανοίγει ο καιρός... μου φαίνεται καλό και το γαλάζιο... πιο ανοιξιάτικο... (Για την ώρα έχω ακόμη το ανοιξιάτικο, μέχρι να μου την δώσει στα νεύρα το πολύ φως και να το σουτάρω... ) *Windows Vista Ultimate SP1 Eno Style theme.*
tasoslai Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Νέο λειτουργικό νέο desktop.(Είμαι minimal τύπος... ) Το κλασσικό το dark που πάντα μου αρέσει... Αλλά τώρα που έχει αρχίσει να ανοίγει ο καιρός... μου φαίνεται καλό και το γαλάζιο... πιο ανοιξιάτικο... (Για την ώρα έχω ακόμη το ανοιξιάτικο, μέχρι να μου την δώσει στα νεύρα το πολύ φως και να το σουτάρω... ) *Windows Vista Ultimate SP1 Eno Style theme.* Μπορείς να μου πεις που βρήκες το wallpaper (αυτό με τον κόσμο). Thanks!
XPHSTOS_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 @ tasoslai Blue Moon Γενικά το Site έχει απίστευτες φώτο...
gfilippas Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Γενικά το Site έχει απίστευτες φώτο... Θα συμφωνήσω απόλυτα.
linaaaaaaaaa Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εμενα παντως με φοβιζουν αυτες οι φωτογραφιες...
TechnoState Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 φανταστικα τα θεματα σας! ...ταπεινα κ εγω.... (που παω ο καραμητρος??!)
koumos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ;2713443'']Οριστε και το δικο μου απο Windows 7. θεικο! για δωσε λινκ για την ταπετσαρια πλζ
snik Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Εφυγα απο ταν μαυρα και ειπα να βαλω κατι πιο καλοκαιρινο. Τα εικονιδια στα αριστερα ειναι προσορινα, τωρα ψαχνω να βρω κατι πιο retro. Η τηλεοραση δεξια ειναι slideshow
-NetHawk- Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 @koumos: http://windows.microsoft.com/en-US/Windows7/Personalize Sunset κατι λεγεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.