Antwni Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα και το πιο εύκολο στη χρήση για να αποσυμπιέζει αρχεία iso!!Εγώ έχω το Power Iso.......εσείς???
teo64x Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το Daemon Tools κάνει mount (άρα κάνεις εύκολα και "extract" μέσω του explorer ουσιαστικά).
flik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δεν μου χρειάστηκε πολλές φορές, και για να μην χρειάζομαι κι άλλο πρόγραμμα, πολύ πιο εύκολα το κάνω mount με το daemon και τα αντιγράφω σαν να είναι απο cd.
nidiser Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δεν μου χρειάστηκε πολλές φορές, και για να μην χρειάζομαι κι άλλο πρόγραμμα, πολύ πιο εύκολα το κάνω mount με το daemon και τα αντιγράφω σαν να είναι απο cd. +1 Μεγάλη ευκολία αυτός ο τρόπος με daemon.
micos000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όταν λες για iso εννοείς μόνο αυτά με την κατάληξη iso ή όλα τα αρχεία virtual cd? Υπάρχουν 10άδες (iso, isz, mdf, bin, daa, imz, ima, bwt, ccd, nrg κτλ) Νομίζω ότι λες το 2ο. 'Η λύση με το Daemon tools είναι η γενική λύση αλλά δεν έχεις έλεγχο στο ίδιο το αρχείο. Δεν μπορείς να προσθέσεις ή να αφαιρέσεις αρχεία μέσα στο iso. Το winrar είναι ένας γρήγορος τρόπος να κάνεις εξαγωγή τα περιεχόμενα ενός iso αρχείου αλλά δεν υποστηρίζει τα υπόλοιπα. Εγώ προτιμώ το UltraISO. Στις τελευταίες εκδόσεις υποστηρίζει και τα .daa του Poweriso. Υ.Γ. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις τα iso ΔΕΝ είναι συμπιεσμένα όπως επισήμανε ο capthookb, υπάρχουν και κάποια που είναι συμπιεσμένα, π.χ. isz, imz αλλά είναι σπάνια. Το αναφέρω καθαρά εγκυκλοπαιδικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.