Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτας γραφικών;

bobidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η τελεία υποδηλώνει οτι έχεις το RΒP-400CL,το οποίο έχει μία 12άρα γραμμή, που και αυτή με την σειρά της δίνει 15Α.

Δέν θα σου συνηστούσα να βάλεις κάποια κάρτα που θέλει extra τροφοδοσία απο το τροφοδοτικού σου.Στην καλύτερη να καεί το τροφοδοτικό,στην χειρότερη θα πάρει και 1-2 υποσυστήματα στον άλλο κόσμο...

• Moderators
Δημοσ.

Χαχχαχαχαα RASURBO!! Αυτα ειναι!!

Μεχρι και 4670 πρεπει να αντεχει.

Απολυτως τιποτα παραπανω ομως.

Edit: Ο Τενσι εχει δικιο, κι εγω ουσιαστικα αυτο ειπα. (η 4670 δεν εχει εξτρα εισοδο τροφοδοσιας).

Δημοσ.
Αν μου το εξηγήσεις κιόλας, θα είσαι πιο καλό παιδάκι.

sorry έχεις δίκαιο...τα ampere που δίνει η +12v γραμμή είναι οριακά για τη κάρτα που λένε τα παιδιά...εγώ πάντως ακόμη και την 4670 να έπαιρνα πάλι θα άλλαζα τροφοδοτικό...διότι με αυτό θα είσαι τσίμα-τσίμα που λένε...και εάν στο μέλλον θες να βάλεις και κάτι άλλο στο pc σου τότε σίγουρα θα χρειαστείς άλλο τροφοδοτικό..

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, τ' αποφάσισα. Το κοπέλι μου ας πάει στα διαβάσματά του και ας αφήσει τα παιγνίδια. Εγώ, έτσι κι αλλιώς, δεν παίζω και μου αρκεί η κάρτα που έχω. Εξάλλου, δύσκολοι καιροί για επενδύσεις.

Σας ευχαριστώ όλους.

Δημοσ.
Λοιπόν παιδιά, τ' αποφάσισα. Το κοπέλι μου ας πάει στα διαβάσματά του και ας αφήσει τα παιγνίδια. Εγώ, έτσι κι αλλιώς, δεν παίζω και μου αρκεί η κάρτα που έχω. Εξάλλου, δύσκολοι καιροί για επενδύσεις.

Σας ευχαριστώ όλους.

Ετσι ετσι χαζομπαμπά!Πάτα πόδι τώρα που είναι νωρίς.:devil:

Να ξέρεις όμως οτι κατα 99,9%, ο μικρός θα σε τουμπάρει:lol:

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους.

έτσι μπράβο:lol: και αν σε πρήζει βάλτον να παίξει το πρώτο far cry στο υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας..μικρός είναι θα του πάρει κανά χρόνο να το τερματίσει οπότε είσαι καλυμένος...:-)

Δημοσ.
Ετσι ετσι χαζομπαμπά!Πάτα πόδι τώρα που είναι νωρίς.:devil:

Να ξέρεις όμως οτι κατα 99,9%, ο μικρός θα σε τουμπάρει:lol:

Τι χαζομπαμπάς και μικρός. Μαντράχαλος 16 χρονών είναι.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω αλλο topic θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου...εχω την GEFORCE 7300 LE(την εβαλα πριν 2 χρονια) και οταν παω να παιξω π.χ pes9,call of duty.....μου κολλαει...μεχρι 75Ε δινω.http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&page=2&category=69977735&catalog=20

αυτη θα παιζει κανονικα??

Δημοσ.
Για να μην ανοιγω αλλο topic θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου...εχω την GEFORCE 7300 LE(την εβαλα πριν 2 χρονια) και οταν παω να παιξω π.χ pes9,call of duty.....μου κολλαει...μεχρι 75Ε δινω.http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1162675&page=2&category=69977735&catalog=20

αυτη θα παιζει κανονικα??

Πες μας και το υπόλοιπο σύστημα.

Είναι PciXpress η μητρική?

Δημοσ.

Εφόσον η μητρική έχει pci-e 16x υποδοχή, το τροφοδοτικό σου δεν είναι άθλιο/πολύ αδύναμο και ο επεξεργαστής σου είναι σχετικά σύγχρονος, ναι δε θα χεις πρόβλημα. Εντάξει το CoD 4/Wolrd at War δεν ξέρω αν θα παίζει με όλα τέρμα σε υψηλή ανάλυση αλλά με μικρούς περιορισμούς πιστεύω πως θα ναι άνετα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...