Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κάρτας γραφικών;

bobidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ έχω κάνει 2 αναβαθμίσεις στο PC μου, διατήρησα, για οικονομικούς λόγους απ' ότι θυμάμαι, την ίδια κάρτα γραφικών, την NVIDIA GeForce 6600GT. Αυτή την στιγμή έχω ένα διπλοπύρηνο, αν το λέω σωστά, με επεξεργαστή (αντιγράφω γιατί δεν τα πάω και καλά με τα ηλεκτρονικά) Intel® Core2Duo CPU E8400 @ 3,00GHz με 3 GB RAM. Όμως, παιχνίδια που έπαιζε παλιά ο γιός μου, τώρα δεν παίζουν. Κολλούν. Φταίει η κάρτα και χρειάζεται αλλαγή σε μια πιο σύγχρονη (αυτό μου είπαν); Αν είναι έτσι, γιατί δεν κολλούσαν παλαιότερα;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ότι έπαιζε παλιά, θα πρέπει να παίζει και τώρα. Δεν τίθεται θέμα hardware, εκτός και αν έχει "ρετάρει" το fan της, και ανεβάζει θερμοκρασίες...

Από εκεί και πέρα, η κάρτα είναι αρκετά παλιά, (αν και θρυλικό value/money μοντέλο για την εποχή της).

Αν σκέφτεσαι αλλαγή, υπάρχουν καλές και φθηνές λύσεις να επιλέξεις.

Δημοσ.
Ότι έπαιζε παλιά, θα πρέπει να παίζει και τώρα. Δεν τίθεται θέμα hardware, εκτός και αν έχει "ρετάρει" το fan της, και ανεβάζει θερμοκρασίες...

Από εκεί και πέρα, η κάρτα είναι αρκετά παλιά, (αν και θρυλικό value/money μοντέλο για την εποχή της).

Αν σκέφτεσαι αλλαγή, υπάρχουν καλές και φθηνές λύσεις να επιλέξεις.

Δηλαδή να υποθέσω ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα στα υλικά μου από την στιγμή που έπρεπε να παίζουν?

Δημοσ.

Οχι ασυμβατότητα αλλά μπορεί να έπαθε κάτι η παλιά σου κάρτα γραφικών. Τι ποσό διαθέτεις για καινούρια ?

Δημοσ.
Οχι ασυμβατότητα αλλά μπορεί να έπαθε κάτι η παλιά σου κάρτα γραφικών. Τι ποσό διαθέτεις για καινούρια ?

Μέχρι 200. Να ληφθεί υπόψη (αν είναι αναγκαίο) ότι εγώ δουλεύω φωτογραφίες σχεδόν αποκλειστικά και μόνο ο γιός μου τα παιγνίδια.

Δημοσ.

4670 και μενα,εκτος και εαν θελεις να το συνδιασεις για χριστουγενιατικο δωρο και πας σε 4850.

Πες μας λιγο και τι τροφοδοτικο/οθονη εχεις τωρα...?

Δημοσ.
4670 και μενα,εκτος και εαν θελεις να το συνδιασεις για χριστουγενιατικο δωρο και πας σε 4850.

Πες μας λιγο και τι τροφοδοτικο/οθονη εχεις τωρα...?

Τροφοδοτικό, πλήρη μεσάνυκτα (δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι και που το γράφει). Την οθόνη τουλάχιστον την έχω μπροστά μου και είναι ΕΙΖΟ S1910.

• Moderators
Δημοσ.

ΑΝοιγεις με ενα κατσαβιδακι το πλαϊνο του υπολογιστη.

Πανω αριστερα οπως κοιτας θα ειναι ενα σαν κουτακι με ενα αυτοκολλητο κολλημενο.

Εκει θα μας πεις ποσα W λεει οτι ειναι, ποσα Α λεει οτι δινει στις +12 γραμμες και επισης τη μαρκα του.

Δημοσ.
ΑΝοιγεις με ενα κατσαβιδακι το πλαϊνο του υπολογιστη.

Πανω αριστερα οπως κοιτας θα ειναι ενα σαν κουτακι με ενα αυτοκολλητο κολλημενο.

Εκει θα μας πεις ποσα W λεει οτι ειναι, ποσα Α λεει οτι δινει στις +12 γραμμες και επισης τη μαρκα του.

Αντί να γράφω, το φωτογράφισα. Πιστεύω να κάνει.

post-51958-12906297788_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...