Arcanaloth Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αυτό ακριβώς, ουσιαστικά από τη μία φιλτράρουν τους τελείως "γκάου" και από την άλλη οι μεγάλοι χαμένοι είναι αυτοί που δεν ήρθαν καθόλου να γράψουν. Κατά τ'άλλα όλοι πιστεύω πάνω-κάτω στα ίδια θα είναι. 41% η αποχή τελικά και πάλι όμως έσπασε το ρεκόρ συμμετοχής, 103.000 κόσμος.
freedubus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα και το έδωσα το τεστάκι παρόλο που δεν είναι στα σχέδια μου να πάρω μέρος σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ τουλάχιστον μέσα στα επόμενα 5 χρόνια (και άκουσα οτι τα μόρια που παίρνεις ισχύουν για 3 χρόνια, μετά πρέπει να ξαναδώσεις). Πιο πολύ το έκανα για τη φάση και γιατι μου αρέσουν τα τέστ που ακονίζουν το μυαλό. Το φχαριστήθηκα το τεστ, πήρα 89/100 και τσαντίστηκα με μερικά ηλίθια λάθη που έκανα. Το επίπεδο δυσκολίας των ερωτήσεων ήταν σχετικά μέτριο προς χαμηλό, και προυπέθετε μερικές στοιχειώδεις γενικές και ιστορικές γνώσεις, βασικά μαθηματικά, γεωμετρία, φυσική, ανάγνωση, γραμματική, λογική, επαφή με την πραγματικότητα και την επικαιρότητα, καθώς και μια στοιχειώδη αντίληψη και παρατηρητικότητα. Πάντως ήταν πολλά ηλίθια κομπλεξικά άτομα χαμηλότατου επιπέδου μόρφωσης και αντίληψης, τα οποία μου έσπασαν τα νεύρα. Συνέχεια γκρίνιαζαν, συζητούσαν μόνο για διορισμούς και προκηρύξεις, προσπαθούσαν να "ψαρώσουν" και να διώξουν τους άλλους (διαδίδοντας φήμες όπως "τα θέματα δε θα έρθουν πριν τις 12, πάμε να φύγουμε") και προσπαθούσαν να το παίξουν έξυπνοι κάνοντας φασαρία την ώρα της εξέτασης, και άκυρες/εξυπνακίστικες ερωτήσεις στους επιτηρητές ("είναι λάθος τα θέματα" κλπ. όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω), μάλλον για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αφού με τις επιδόσεις τους στο τεστ αποκλείεται να την έκαναν. Ελπίζω όλοι αυτοί οι πιθηκάνθρωποι να πήραν τον πούλο και να μη διοριστούν ποτέ στο δημόσιο τομέα (προφανώς μοναδική φιλοδοξία τους).
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον θα εννοείς πως όποιος δεν πήγε να δώσει βγήκε χαμένος....γιατί αν είχε διδακτορικό και δεν πήγε, κάποιος που αρίστευσε τον έπιασε μέσα σε 3.5 ώρες! Δεν υπάρχει περίπτωση άτομο που θέλει να διοριστεί στο δημόσιο και έχει περάσει 7+ χρόνια σε πανεπιστήμια... να μην έχει παραστεί καν σε αυτό το τεστ
ripperakos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση άτομο που θέλει να διοριστεί στο δημόσιο και έχει περάσει 7+ χρόνια σε πανεπιστήμια... να μην έχει παραστεί καν σε αυτό το τεστ Μη το λες!!...έχω μιλήσει με πάνω από 10 άτομα που σπουδάζουνε, πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό και δεν πήγε κανένας...πολλοί το σνομπάρανε και άλλοι δεν είχαν ιδέα για αυτό το τεστ...
jimarass Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ ας πούμε δεν πήγα!!! Λόγω δουλειάς δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Αλλά και να το είχα, δεν θα πατούσα αφού αφορά όσους θέλουν να διοριστούν άμεσα. Επίσης διότι από τότε που έμαθα πως ακόμα και τα θέματα του ΑΣΕΠ σερβίρονται, έπαψα να ασχολούμαι. (Μια θέση στο καλό δημόσιο κοστοίζει μεταξύ 20 και 50χιλιάρικα!)
The_Judas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μη το λες!!...έχω μιλήσει με πάνω από 10 άτομα που σπουδάζουνε, πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό και δεν πήγε κανένας...πολλοί το σνομπάρανε και άλλοι δεν είχαν ιδέα για αυτό το τεστ... Γι'αυτό που λες έπαιξε ρόλο το οτι ανακοινώσαν τα εξεταστικά κέντρα 10 μέρες πριν γίνει ο διαγωνισμός! Επίσης, εγώ αναφερόμουν σε ατομα που τους ενδιαφέρει το δημόσιο, γιατί υπάρχουν πολλοί που βγάζουν πολλαπλάσια χρήματα και δεν το ψάχνουν και πολύ.
klainmaingr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μη το λες!!...έχω μιλήσει με πάνω από 10 άτομα που σπουδάζουνε, πτυχίο, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό και δεν πήγε κανένας...πολλοί το σνομπάρανε και άλλοι δεν είχαν ιδέα για αυτό το τεστ... Αν σε νοιάζει να μπείς μέσω ΑΣΕΠ και έχεις διδακτορικό πχ και Σνομπάρεις όπως λές το τέστ πρέπει να έχεις σοβαρότατο πρόβλημα Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα για αυτό αλλά θα δώσω και άν τυχόν περάσω (περνάνε και τα χρόνια) ανάλογα με τις συνθήκες θα δηλώσω κώλυμα έχοντας και τη θέση if something goes wrong ;p Κατα τα άλλα ωραίο τεστάκι και αρκετά εύκολο. Και σε μας υπήρχαν φυσικά τα άτομα που λέει ο freedubus που μιλούσαν υπερβολικά πολύ και φαινόταν οτι είχαν χαμηλά διψήφιο iq και φυσικά απο μας ξεκίνησε και η διευκρίνηση για τα κιλά (μονάδα βάρους/μάζας). Θεωρώ οτι δεν έγραψαν όλοι καλά πάντως απο αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά.
panchem Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ουτε κι εγω πηγα γιατι δεν ειχα παρει χαμπαρι... Μήπως ξερετε καθε ποτε θα δινεται περιπου για να δω αν θα ξαναεχω ευκαιρια;
CarbonFibre Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και ο τίτλος είναι γενικός θα ήθελα να κάνω ένα rant για το θέμα. Σαν άτομο που έχει μπει στο δημόσιο με Ασεπ με σειρά προτεραιότητας(μόρια) θεωρώ απαράδεκτο το τεστ δεξιοτήτων. Ουσιαστικά επιτρέπει σε κάποιον που ξέρει ποιά είναι η πρωτεύουσα του Περού ή κάτι παρόμοιες άκυρες ερωτήσεις και πάρει τη θέση κάποιου που έχει περισσότερα προσόντα(μεταπτυχιακά-εμπειρία) για την ειδικότητα του. Ζήτω η αναξιοκρατία!!!
epersidi Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Που έχει καταντήσει αυτή η Ελλάδα ρε. Ο άλλος έχει φάει τα 28 πρώτα χρόνια από τη ζωή του σπουδάζοντας για να πάρει διδακτορικό, για να μπορέσει να πάρει μια θεσούλα στο δημόσιο. Έχει ξοδέψει χιλιάδες ευρώ για να παίρνει στο τέλος 1000 ευρώ μισθό χωρίς να χρησιμοποιεί ΚΑΘΟΛΟΥ τις γνώσεις που αποκόμισε μετά από τόσα χρόνια σπουδών. Τον βάζουν δηλαδή να κάνει τη δουλειά που θα μπορούσε να κάνει άνετα κάποιος που έχει βγάλει απλά το λυκειο και τους κατηγορούμε κιόλας μετά γιατί δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τη δουλειά τους, πίνουν καφέδες όλη μερα κτλ ... Γι' αυτό δεν πρόκειται να υπάρξη εξυγίανση ποτέ στο ελληνικό δημόσιο. Γιατί ΟΛΟΙ θέλουν να μπουν σε αυτό και στη σιγουριά που αυτό προσφέρει. Και γω μαζί σας !!! Υ.Γ. 85 - 100 με κάτι εντελώς χαζά λάθη
Arcanaloth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και ο τίτλος είναι γενικός θα ήθελα να κάνω ένα rant για το θέμα.Σαν άτομο που έχει μπει στο δημόσιο με Ασεπ με σειρά προτεραιότητας(μόρια) θεωρώ απαράδεκτο το τεστ δεξιοτήτων. Ουσιαστικά επιτρέπει σε κάποιον που ξέρει ποιά είναι η πρωτεύουσα του Περού ή κάτι παρόμοιες άκυρες ερωτήσεις και πάρει τη θέση κάποιου που έχει περισσότερα προσόντα(μεταπτυχιακά-εμπειρία) για την ειδικότητα του. Ζήτω η αναξιοκρατία!!! Καμιά σχέση. Αυτό που λες εσύ για την πρωτεύουσα του Περού και το θεωρείς "άκυρο", εγώ το λέω διαφορά νοήμονα ανθρώπου με ζώο. Υπάρχουν άτομα που έχουν μεταπτυχιακά και δεν ξέρουν ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ή να βρουν ένα εμβαδόν τετραγώνου. Την αναξιοκρατία πού την είδες; Αν δε μπορείς να απαντήσεις σε 50 σου λέω,όχι 100, ΑΠΛΕΣ ερωτήσεις, να μην μπεις 1000 χρόνια στο δημόσιο και να κάτσεις αγκαλιά με το πτυχίο σου σπίτι να το χαιδεύεις. Έτσι κι' αλλιώς για να μην μπορείς να τις απαντήσεις, δεν θα κάνεις και τίποτα άλλο, θα κάθεσαι όλη μέρα και θα βλέπεις Στεφανίδου.
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και ο τίτλος είναι γενικός θα ήθελα να κάνω ένα rant για το θέμα.Σαν άτομο που έχει μπει στο δημόσιο με Ασεπ με σειρά προτεραιότητας(μόρια) θεωρώ απαράδεκτο το τεστ δεξιοτήτων. Ουσιαστικά επιτρέπει σε κάποιον που ξέρει ποιά είναι η πρωτεύουσα του Περού ή κάτι παρόμοιες άκυρες ερωτήσεις και πάρει τη θέση κάποιου που έχει περισσότερα προσόντα(μεταπτυχιακά-εμπειρία) για την ειδικότητα του. Ζήτω η αναξιοκρατία!!! Αυτός που έχει μάστερ-μεταπτυχιακά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα να απαντήσει στο τεστ δεξιοτήτων, το οποίο απαιτεί κοίνη λογική, πρακτικά μαθηματικά και στοιχειώδη αντίληψη. Αν δεν τα κατέχει αυτά σημαίνει οτι η παιδεία μας έχει αποτύχει πλήρως. Επίσης αλίμονο αν χρειάζονται μάστερ-διδακτορικά για να κάνει σωστά την δουλειά του ένας δημόσιος υπάλληλος. Οι πιο πολλοί ασχολούνται με άσχετα προς το αντικείμενο τους ζητήματα.
afentiko7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Την πρωτεύουσα του Περού την έδινε σε πολλαπλής? Η σε συμπλήρωσης? Και δλδ μπορεί να σε ρωτήσει ότι να ναι. Από ποια εκπομπή παρουσιάζει η Μανωλίδου και τη eurovision?
The_Judas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπήρχε ερώτηση σχετική με το Περού, ένα τυχαίο παράδειγμα έδωσε ο carbon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.