Προς το περιεχόμενο

Τέστ Δεξιοτήτων

petalouda85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή Επιτυχία σε όσους δίνουν αύριο για το Τέστ.

Επιτέλους θα διενεργηθούν οι εξετάσεις αφού ήταν να γίνουν εδώ και χρόνια!!!

Άντε να δούμε τι θα γράψουμε.....

Δημοσ.

Πώς τα πήγατε;

Τελικά οι ερωτήσεις ήταν ευκολότερες από ό,τι περίμενα

εγώ προσωπικά αν και για να τις απαντήσεις όλες ήθελες τις 3 ωρίτσες

και το κεφάλι σου γινότανε καζάνι. Με τσάκισε και η 2ωρη αναμονή όπου δε

μας επέτρεπαν να βγούμε από την αίθουσα.

Γενικά καλή φάση, έγινε και χαβαλές και οι ερωτήσεις μου άρεσαν, όλες ήταν αρκετά

έξυπνες και αν δεν πρόσεχες καλά την εκφώνηση μπορούσες να την πατήσεις.

Έχασα κανά-δυο ερωτήσεις από καθαρή κούραση στο τέλος όπου το μυαλό είχε κουρκουτιάσει τελείως.

Σύνολο για μένα 6 λάθη και 7 αναπάντητες. Καλά είναι...

Οι σωστές απαντήσεις δόθηκαν ήδη και επισήμως για όποιον ενδιαφέρεται.

Θεική ατάκα που άκουσα βγαίνοντας από την αίθουσα από μια κοπέλα:

"Καλέ στον τάφο του Καζαντάκη Ο ξειν αγγέλειν Λακεδαιμονίοις και κάτι τετοια δε γράφει; Δεν το είχε στις επιλογές!" :-D

Δημοσ.

Αρκετά εύκολα

86/100 με όλες απαντημένες.

Τα περισσότερα λάθη στην επικαιρότητα..

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ?! Τι είδους βλακοερώτηση είναι αυτή; Τηλεόραση δεν βλέπω.. Ντάξει οτι ναι... Γενικά ωραίο τεστάκι πάντως.. :D

Δημοσ.

Ηρθε και κλείσαμε και συμφωνια να του στείλουμε ακτινίδια αφου πρωτα ελεγξε :P

Υπάρχει πουθενα online το τεστ;

Για τι ακριβως θέση το δινεις;

Δημοσ.

Καλά αποτελέσματα να έχετε! Οι επιδόσεις που περιγράφετε νομίζω πως είναι εξαιρετικές. Νομίζω πως θα προσληφθείτε και θα το χρωστάτε μόνο στον εαυτό σας. Συγχαρητήρια!

• Super Moderators
Δημοσ.
Ηρθε και κλείσαμε και συμφωνια να του στείλουμε ακτινίδια αφου πρωτα ελεγξε :P

Υπάρχει πουθενα online το τεστ;

Για τι ακριβως θέση το δινεις;

Το τεστ υπάρχει online...

... όπως υπάρχουν και οι απαντήσεις του.

Δημοσ.

Το τεστάκι πάντως ήταν πιο εύκολο για άτομα θετικής κατεύθυνσης

και πολλές ερωτήσεις ήταν ουσιαστικά τεστ νοημοσύνης.

Κλασικές ερωτήσεις τεστ νοημοσύνης ήταν μέσα (το τρίγωνο με τα μικρά τριγωνάκια,

σειρές αριθμών,ο Γιάννης είναι τόσο χρονών, η Μαρία τόσο κτλ.)

Πολλές εκφωνήσεις επίσης ήταν "πονηρές" και αν δεν ήσουν ιδιαίτερα προσεκτικός ήταν έυκολο να κάνεις λάθος. Ακόμα χτυπιέμαι που έχασα την 100ή ερώτηση γιατί δεν πρόσεξα ότι ρωτούσε για τις ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ ερωτήσεις και όχι τις κανονικές. Όταν κάνεις συνολικά 6 λάθη και χάνεις αυτή την βλακεία, σου τη δίνει! :rolleyes:

Προσωπικά το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, η μόνη ένσταση μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε ληφθεί υπόψην και το γεγονός ότι οι περισσότεροι θα ήμασταν και ψιλοκομμάτια, αυτό με την κατανόηση των κειμένων π.χ. με τσάκισε πρωινιάτικια, γενικά δεν το λες δύσκολο αλλά εκείνη την άγρια ώρα δεν είμαι για να παίζω με τις λέξεις και να μετράω τελείες και αποστρόφους στην ερώτηση με το χειρόγραφο κείμενο ή στην άλλη με τα "ε" και τα "ο".

Πάντως είχε και χαβαλέ, έλιωνα με την κάθε κλώσσα που κάθε 2 ερωτήσεις έβρισκε λάθη και "να πάρετε στην Αθήνα στα κεντρικά!Η ερώτηση Χ έχει λάθος, απαιτώ διευκρίνηση!" :-D

"Καλέ έλεος! Σιγά τις ερωτήσεις, πιστεύω 1-2 να έχασα! Άκου εκεί...8χ8χ8-8,4χ4χ4...ε πόσο θα κάνει καλή μου,ΕΛΕΟΣ 4!" :-D:-D

Δημοσ.
Αρκετά εύκολα

86/100 με όλες απαντημένες.

Τα περισσότερα λάθη στην επικαιρότητα..

ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ?! Τι είδους βλακοερώτηση είναι αυτή; Τηλεόραση δεν βλέπω.. Ντάξει οτι ναι... Γενικά ωραίο τεστάκι πάντως.. :D

Ακριβώς!!Θα έπρεπε να το γνωρίζω δηλ?

Κατά τ΄άλλα μια χαρά,όντως ήταν ερωτήσεις-παγίδες μερικές...

• Moderators
Δημοσ.

Τοτε γιατι θα επρεπε να γνωριζεις οτι αυτη τη στιγμη στη βουλη εκπροσωπουνται 5 κομματα?

ΕΙναι ακριβως η ιδια λογικη...

Μεχρι και στην Κρητη πηγε! ΠΟΙΟΣ? Ο ανθρωπος που διευθυνει σχεδον 1,5 ΔΙΣ ανθρωπους... Και εκανε τι? Μιλησε στον ''κρητσίκαρο με την γκλίτσ' " και μαζεψε ελιες...!!

Και μαζι του ηταν ο πρωθυπουργος, και μιση ντουζινα υπουργοι επι τρεις μερες που εκατσε εδω... Μηπως αρα επρεπε να το γνωριζεις? :P

Οσο για τα θεματα, ε... υπουργειο ειν αυτο, στην ελλαδα ειμαστε... να μη καθυστερησουν λιγ(ες) ωριτσ(ες)? :P

Μετα που επρεπε να περιμενουν (οι της επιτηρησης) το κουριερ να ρθει να παρει τις απαντησεις, συνοδεία περιπολικου βιβαιους βιβαιους...? :P

Δημοσ.

Ευκολο το τεστ αλλά και ανούσιο. Αν προηγουμένως το απαιτούμενο όριο για τον διορισμό ήταν π.χ 1200 μόρια, τώρα θα γίνει 1400-1500 εφόσον όλοι θα εχουν τα επιπλέον μόρια του τεστ.

Δεν νομίζω άλλωστε κάποιος που είχε πτυχίο με άριστα, μάστερ και διδακτορικό να μην πήγε να δώσει το τεστ αυτό ώστε να τον φτάσουν οι υπόλοιποι στα μόρια ;)

Πρακτικά δηλαδή μόνο όσοι αριστεύουν στο τεστ αυτό θα έχουν κάποιο κέρδος.

Δημοσ.
Ευκολο το τεστ αλλά και ανούσιο. Αν προηγουμένως το απαιτούμενο όριο για τον διορισμό ήταν π.χ 1200 μόρια, τώρα θα γίνει 1400-1500 εφόσον όλοι θα εχουν τα επιπλέον μόρια του τεστ.

Δεν νομίζω άλλωστε κάποιος που είχε πτυχίο με άριστα, μάστερ και διδακτορικό να μην πήγε να δώσει το τεστ αυτό ώστε να τον φτάσουν οι υπόλοιποι στα μόρια ;)

Πρακτικά δηλαδή μόνο όσοι αριστεύουν στο τεστ αυτό θα έχουν κάποιο κέρδος.

Μάλλον θα εννοείς πως όποιος δεν πήγε να δώσει βγήκε χαμένος....γιατί αν είχε διδακτορικό και δεν πήγε, κάποιος που αρίστευσε τον έπιασε μέσα σε 3.5 ώρες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...