Jastonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μόλις βρήκα μια πολύ εύκολη λύση για να παίζουν τα αρχεία 720p/1080p... Πολύ απλό, αλλά λέει ότι κόβει λίγο από την ποιότητα. Από τα φόρουμ του VLC * Open the preferences * Tick advanced in the lower right corner * Go to "Input/Codec" * Go to "other codecs" subcategory * Go to "FFmpeg" * Put the "skip-filter for H264" to all * Restart VLC Προφανώς ισχύει στο VLC μόνο αυτός ο τρόπος...
pc_admin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ... ή να παιζουν με τον smplayer .Πολυ πιο γρηγορος.
liopyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Γιατί το Pc σου είναι αρκετά δυνατό για να τα αναπαράγει?
PCharon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Επίσης ο Media Player Classic έχει μια ειδική έκδοση που τα παίζει και μάλιστα έχει καλύτερο performance από τον VLC, έχει άψογο τρόπο να ζωγραφίζει ευκρινώς τους υπότιτλους και είναι απόλυτα portable αφού είναι μόνο ένα exe.
100 010 00 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βασικα πριν αρχισεις να χαιρεσε οτι εσωσες το κοσμο ολο......... μονο σε εσενα κολλανε φιλε μου
liopyr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βασικα πριν αρχισεις να χαιρεσε οτι εσωσες το κοσμο ολο......... μονο σε εσενα κολλανε φιλε μου Πολύς κόσμος δεν έχει επαρκές hardware να δει σωστά HD. Τι νόημα είχε αυτό που έγραψες?
PCharon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Πολύς κόσμος δεν έχει επαρκές hardware να δει σωστά HD. Ακριβώς! ΟΥΤΕ ΕΓΩ στο PC που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή! Υ.Γ. Το αίτημα #6 απορρίπτεται
mihalakis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Επίσης υπάρχει και ο coreAVC που κάνει πολύ καλή δουλειά στο να βοηθήσει την αναπαραγωγή τέτοιων αρχείων και συνεργάζεται με διάφορους 'παίκτες' όπως o KMplayer. Το μείον του είναι οτι δεν διατίθεταιδωρεάν. YΓ. Το χαίρεσε γράφεται με αι φίλε 100 0010 00100
warewolf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 YΓ. Το χαίρεσε γράφεται με αι φίλε 100 0010 00100 ειδαμε και παθαμε να φυγουν τα greeklish για να ανοιξουν τα ματακια μας. οταν ολοι (οι πιο πολλοι ) ελεγαν: καλυτερα ελληνικα και ανορθογραφα παρα greeklish, που ησουν εσυ. ? βαρεθηκα ολοι τωρα να κανουν τον Μπαμπινιωτη. relax, δεν εγινε και τιποτε. ας μην γινεται η γραμματικη, προιον αψιμαχιων. και μην μου πεις οτι το εκανες για να τον διορθωσεις και να τον κανεις καλυτερο ανθρωπο. παντα φιλικα. off topic, συγχωρεστε με. ειναι αρκετοι αυτοι που εχουν προβλημα με αναπαραγωγη 720 1080 αναπαραγωγη. οσον αφορα τον media player classic υπαρχει οντως μια εκδοση ( mpc-hc, home cinema) για καλυτερη αναπαραγωγη, ομως νομιζω οτι δεν υποστηριζεται απο ολες τις καρτες γραφικων. Για ati χρειαζεται σειρα απο 3χχχ και πανω νομιζω και γενικα να υπαρχει τσιπακι hd acceleration.
mourlos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 να ζητησουμε απο τους Αντιμνς να βαλουν ορθογραφικο ελεγχο
mihalakis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ειδαμε και παθαμε να φυγουν τα greeklish για να ανοιξουν τα ματακια μας.οταν ολοι (οι πιο πολλοι ) ελεγαν: καλυτερα ελληνικα και ανορθογραφα παρα greeklish, που ησουν εσυ. ? βαρεθηκα ολοι τωρα να κανουν τον Μπαμπινιωτη. relax, δεν εγινε και τιποτε. ας μην γινεται η γραμματικη, προιον αψιμαχιων. και μην μου πεις οτι το εκανες για να τον διορθωσεις και να τον κανεις καλυτερο ανθρωπο. παντα φιλικα. off topic, συγχωρεστε με. Βασικά επίτηδες το έκανα γιατί το σχόλιό του ήταν άκυρο, οπότε είπα να του κάνω και εγώ ένα άκυρο και όχι για να το πάιξω μπαμπινιώτης... Έχω δει πολύ χειρότερα από αυτό, το οποίο είναι και το πιο συνηθισμένο
PCharon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Οι αντμινς έχουν ήδη προτείνει λύση, δηλαδή τη χρήση ορθογραφικού ελέγχου στον όποιο browser χρησιμοποιεί ο καθένας. Δε θυμάμαι το σύνδεσμο να δώσω, έχει και οδηγίες μέσα (νομίζω από τον parsifal, αν θυμάμαι καλά). Το να κάνει κάποιος τον ελάχιστο κόπο να χρησιμοποιήσει το βοηθητικό αυτό εργαλείο δείχνει σεβασμό προς τους υπόλοιπους (άσε που σύντομα θα μάθει και ορθογραφία και δεν θα το χρειάζεται). Υ.Γ. Μιλάμε τώρα για ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ πράγματα... (το ξέρετε το αντίθετο της λέξης φαντάζομαι)
Jastonas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει που αρχίσαμε όλοι με τα ουσιαστικά posts. 100 010 00 Κάνε ένα google search και μετά πες μου αν μόνο σε μένα κολλάνε. (Επίσης θέλω να εκφράσω την απέχθεια μου προς άτομα σαν και εσένα) Συνεχίζουμε... Στα υπόλοιπα περίπου 10 άχρηστα ποστς. Τι μας ενδιαφέρει η ορθογραφία και τι μας ενδιαφέρει αν τα pc/mac σας είναι τόσο καλά που παίζουν τα HD; Ευχαριστώ για τις προτάσεις του Smplayer, MPC αλλά γίνεται να είστε πιό συγκεκριμένοι; Ειδικά όσον αφορά τον MPC. Τελευταίο.. έχετε υπ'όψιν σας ότι κάποιοι ΔΕΝ χρησιμοποιούν Windows. Το VLC παίζει Win/Mac/Linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.