poscaman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 λογικα τον δισκο τον υποστηριζει κανονικα κι ας ειναι σατα.για ποια διανομη μιλαμε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τι κάνω,καμιά διανομή που να υποστηρίζει? νομίζω όλες τα υποστηρίζουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Πήγα να βάλω αυτή την έκδοση debian debian-40r5-amd64-CD-1.iso και κόλλησε στην αρχή της εγκατάστασης γιατί ήθελε λέει drivers για το cdrom (LG Securedisc SATA) επειδή δεν μπορούσε να το αναγνωρίσει και να το κάνει mount. Μου ζήταγε drivers να φορτώσω από δισκέτα, αλλά ούτε συσκευή δισκέτας έχω ούτε drivers για το LG έχω(σιγά μην έχουν βγάλει!). Μπορεί να δοκιμάσω ubuntu + webmin. Αλήθεια gnome ή kde να προτιμήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ο ατυπος κανονας ειναι σε σερβερ να μην υπαρχει γραφικο περιβαλλον. επισης αυτο που πας να του βαλεις ειναι debian stable το οποιο ειναι μεν πολυ stable (sic) απο την αλλη δε εχει ενα θεματακι με την υποστηριξη καινουριου hardware.οποτε,δωσε μια ευκαιρια στο lenny a.k.a. debian testing.εκει πιστευω οτι θα σου παιξει αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Eγώ θα σου πρότεινα και την server έκδοση του ubuntu 8.04 lts. Εχει υποστίριξη για πάνω από 3 χρόνια και φυσικά υπάρχει και η ευκολία στησίματος της διανομής όπως γίνετε πάντα με το ubuntu. Το άλλο θετικό είναι ότι θα βρεις ένα πλήθος οδηγίες για ότι χρειαστείς. Ακόμα μπορείς να εγκαταστήσεις μια κανονική έκδοση του ubuntu και να την μετατρέψεις σε server προσθέτοντας τα κατάλληλα πακέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 CentOS 5 και Fedora > Red Hat . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Eγώ θα σου πρότεινα και την server έκδοση του ubuntu 8.04 lts. Εχει υποστίριξη για πάνω από 3 χρόνια και φυσικά υπάρχει και η ευκολία στησίματος της διανομής όπως γίνετε πάντα με το ubuntu. Το άλλο θετικό είναι ότι θα βρεις ένα πλήθος οδηγίες για ότι χρειαστείς. Ακόμα μπορείς να εγκαταστήσεις μια κανονική έκδοση του ubuntu και να την μετατρέψεις σε server προσθέτοντας τα κατάλληλα πακέτα. Γιατί 8.04LTS και όχι 8.10 server? Έχει και άλλη διαφορά εκτός της υποστήριξης? Γιατί για κανένα εξάμηνο με χρόνο το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 H 8.04 έχει μεγαλύτερο διάστημα υποστίριξης. Ακόμα η 8.04 λόγο ότι είναι lts ανανεώνει και κάθε τρίμηνο τα πακέτα της. Από την άλλη η 8.10 έχει και πιο πρόσφατο kernel καθώς και μερικές νέες δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα να μη βάλεις server edition αλλά desktop edition. Οι server editions είναι γι' αυτούς που θέλουν να στήσουν server. Εσύ δεν θες να στήσεις server, απλά να έχεις apache / php / mysql κτλ και παράλληλα να έχεις και το γραφικό περιβάλλον σου για να κρατάς τις σημειώσεις σου. Δοκίμασε κάποια φρέσκια διανομή, κι αν δεν δει τα SATA σου δοκίμασε να πας στο BIOS και να επιλέξεις compatibility mode, δηλαδή να βλέπει τα SATA σαν IDE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Η ubuntu 8.10 server edition δεν έχει γραφικό περιβάλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 απο default,οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Για server debian stable ή redhat! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 να σου πω,διαβασες εστω και το μισο απο το thread??????????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 να σου πω,διαβασες εστω και το μισο απο το thread??????????????? Σε εμένα απευθύνεσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ναι.... 4 ποστ πιο πανω γραφει οτι δεν του ξεκιναει το debian stable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.