ata1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δεν θέλω κάτι εξειδικευμένο μια διανομή που να μου δώσει με εύκολη εγκατάσταση apache, php και γενικά ότι μπορώ να χρειαστώ για να κάνω δοκιμές σε διάφορα cms για τη διπλωματική μου σε localhost. Θέλω και http server όμως για να βλέπουν και άλλοι αυτά που ανεβάζω. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? By the way εμπειρία linux έχω αλλά όχι αρκετή για σκληροπυρηνικές διανομές. Επίσης δεν αποκλείω λύσεις freebsd κτλ κτλ αρκεί να είναι φιλική ..μαζί μου Ευχαριστώ παιδιά, περιμένω τη βοήθειά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε Debian stable ή Debian testing. Είναι απλό, σταθερό και έχει πολύ καλή τεκμηρίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 semi-offtopic, επειδή σκαλίζω κάτι LAM(P), σκοπεύοντας να κάνω κάτι, debian lenny stable έχουμε κανένα νέο για κυκλοφορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 The Perfect Server - Fedora 10 http://www.howtoforge.com/perfect-server-fedora-10 ρίξε μιά ματιά αν και το "διπλωματική" πάει σε "Debian" και "διάβασμα" το βρήκα τυχαία σήμερα, "ψάχνοντας για θέμα" ρεπόρτερ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά. Αυτά που λέτε εδώ θα έχουν apache,php, κτλ έτοιμα στημένα με την εγκατάσταση ή είναι απλές διανομές που πρέπει να σετάρω? Το λέω γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς θα χρειαστώ, πχ ένα cms που κοιτάω λέει: have a functional Web server and capability of running Perl Scripts. Οπότε θα ήθελα κάτι που να τα έχει όλα πάνω και ας μην ξέρω τι έχει! Για windows θα βρω κάτι μήπως δεν τα καταφέρω, κάτι όπως το wamp για το joomla αλλά με πιο πολλές δυνατότητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 η τελευταία απάντηση ήταν απο άσχετο ! είδα ότι έχει περιγραφή με εικόνες βήμα βήμα και λέω, εδώ είμαστε πιό φιλικά (μή σκληροπυρηνικά) δεν γίνεται (είπα απο μέσα μου) είναι μερικές σελίδες καλή επιτυχία στην διπλωματική ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 κοιταξε και το webmin → http://www.webmin.com/ (το εγκαθιστας μεσα απο την διανομη σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 semi-offtopic, επειδή σκαλίζω κάτι LAM(P), σκοπεύοντας να κάνω κάτι, debian lenny stable έχουμε κανένα νέο για κυκλοφορία; βαλε lenny.για την δουλεια που το θελεις ειναι αρκετα stable. ειδικα αν μεινεις μακρια για λιγο καιρο απο το apt-get upgrade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 κοιταξε και το webmin → http://www.webmin.com/ (το εγκαθιστας μεσα απο την διανομη σου) Θα το δω και αυτό, ακούγεται πιο απλό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morgoth_gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Για παρόμοιο ζήτημα χρησιμοποίησα πριν λίγο καιρό CentOS 5,τα έχει έτοιμα και αυτή η έκδοση,μου φάνηκε καλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 nice, ωραία και αυτή η λύση. Απ'ότι είδα το webmin μπαίνει και σε windows οπότε ή αυτό ή θα δοκιμάσω το CentOS. Το webmin μόνο με φόβισε λίγο θέλει command line? Και δύο γρήγορες ερωτησούλες: -- Τι πρέπει να έχει ο server για να τρέχει Perl Scripts --Χρειάζεται domain name για να μπεί κάποιος στον server μου ή μπορεί με την ip μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 μπορει να μπει κανονικα αρκει να ξερει την IP σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μην πας σε ημίμετρα (Windows + Webmin), θα σου βγάλουν την ψυχή. Βάλε Debian. Apache, Php κτλ μπαίνουν με ένα κλικ. Η Perl είναι προεγκατεστημένη. Πολλά CMS μπαίνουν με ένα κλικ και γίνονται αυτόματα upgrade από τον Package manager. Μερικά CMS δεν εγκαθίστανται καν σε Windows, απαιτούν Linux. Μη φοβάσαι την κονσόλα. Θα είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις copy/paste μια εντολή στην κονσόλα, παρά να ακολουθείς οδηγό με 10 σελίδες workarounds για να κάνεις κάποιο CMS να παίξει σε Windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 ok θα δοκιμάσω με debian. Να δοκιμάσω την AMD 64 ή την i386? (Athlon X2 5200+) Απ'ότι κατάλαβα κατεβάζω αυτό debian-40r5-amd64-CD-1.iso μόνο. Και μετά ξεκινάω την εγκατάσταση κανονικά έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ata1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Έχω πρόβλημα το cdrom μου είναι sata, όπως και ο δίσκος και δεν μπορεί να κάνει mount το cdrom και φαντάζομαι αν προχωρούσε το ίδιο και για το σκληρό. Τι κάνω,καμιά διανομή που να υποστηρίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.