dimpankok Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας ..Χρειαζομαι ενα ανεμιστηρακι το οποιο να δουλευει με λιγοτερες απο 600 στροφες το λεπτο και αν δεν υπαρχει τετοιο υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλευει με λιγοτερες...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 fan controler θές, Και μπορείς είτε να το κάνεις απο mobo είτε απο fan controler κανά φτηνό. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806160 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newklis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας ..Χρειαζομαι ενα ανεμιστηρακι το οποιο να δουλευει με λιγοτερες απο 600 στροφες το λεπτο και αν δεν υπαρχει τετοιο υπαρχει καποιος τροπος να το κανω να δουλευει με λιγοτερες...ευχαριστω Χωρις να θελω να φανω κακος θα μπορουσες να ανοιξεις ενα αλλο ποστ... ή να κανεις μια αναζητηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 H Gemini2 ειναι μια βλακεια και μιση... Σορρυ κιολας αλλα αν ειναι να βαλω ανεμιστηρακι να ψυχει τις ραμ μπορω και μονος μου... Οσο για το fan φιλε μου (αν και σε λαθος τοπικ ρωτας...): http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650448 Αν εχει PWM η μητρικη σου (4Pin connector) μπορεις να τον κανεις να δουλευει ακομα και στις 400 στροφες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newklis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Για την zipang εχεις καμια γνώμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Eιναι αρκετα καλη συμφωνα με ο,τι εχω ακουσει, μα δε ξερω που βρισκεται σε σχεση με την Xigmatek Achilles Που επισης ειναι τρομερο value for money... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newklis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Thanks!! Θα παρω την Xigmatek που ειναι και πιιο ομορφη με πολύ καλές επιδόσεις απο ότι μου είπατε και απο τα review που ειδα...!!! Τώρα παω για διαβασμα του οδηγου για o/c... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Άιντε παιδι μου Και καλα κλοκια! Κι επειδη φαινεσαι αρκετα συννενοησιμος οτι θες εδω ειμαστε Παρε και παστουλα, μα 3€ κανει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newklis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ok! Εχεις να προτείνεις καμια "καλη" ή όλες ίδιες είναι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Westplay Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Artic silver 5 πάρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Newklis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ok!! Επανερχομαι με ερωτησεις σχετικα με το o/c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγω συνεχιζω αυριο το ποσταρισμα. Καλο βραδυ και καλο διαβασμα (να μην καουμε και λιγο με DS Emulator?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Χαίρετε...Ξέρουμε μήπως με Xigmatek πού μπορεί να φτάσει ο AMD 3700+ s.939; Τον έχει πειράξει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delirium Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Στον 3700+ δε θα 'χεις προβλημα θερμοκρασιων = δε σε σταματουν. Θα ανεβει (το πολυ) οσο και ο 4000+ δηλαδη μεχρι ~2.9GHz max Αυτα με μια καλη μητρικη (και 1.6v) διαφορετικα μεχρι ~2.6GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Έχω την Asus K8N Sli Premium http://gr.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=148&l4=0&model=539&modelmenu=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.