lak10 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 παιδια ειχα 4 gb μνημη αλλα επειδη δημιουργηθηκε καποιο προβλημα ο τεχνικος μου αλλαξε τις μνημες και μου εβαλε 2gb + 1gb ενω πριν ειχα 4χ 1gb μου εφαγε ενα 1gb. επειδη το ξερω το παιδι δεν υπαρχει περιπτωση να το εκανε επιτηδες αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν εχει τοσο μεγαλη διαφορα τα 3 με τα 4 gb παιζω games σε vista
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μια μικρή πτώση την έχεις εάν παίζεις σε max settings στα games γιατί οι μνημες δεν δουλευουν dual channel. Μονο σε ζευγη δουλευουν dual.
blaxos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 παιδια ειχα 4 gb μνημη αλλα επειδη δημιουργηθηκε καποιο προβλημα ο τεχνικος μου αλλαξε τις μνημες και μου εβαλε 2gb + 1gb ενω πριν ειχα 4χ 1gb μου εφαγε ενα 1gb. επειδη το ξερω το παιδι δεν υπαρχει περιπτωση να το εκανε επιτηδες αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι εαν εχει τοσο μεγαλη διαφορα τα 3 με τα 4 gb παιζω games σε vista η διαφορα ειναι 1 GB:p
lak10 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 παιδια ειχε κουνηθει η μια μνημη κατα την μεταφορα την κουμπωσα και εχω 4gb ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.