Προς το περιεχόμενο

Αγορά Οθόνης 24

Demoman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμμμ 300 ευρο κατω για την NEC Multisync 24WMGX³ http://www.tftshop.net/product_info.php/products_id/930

Λετε να δουμε τετοιες τιμες και στην Ελλαδα. Η συγκεκριμενη οθονη ειναι pva panel και ειναι σχεδιασμενη για παιχνιδια. Φυσικα ειναι καλυτερη επιλογη απο την hp 2475 ,αλλα μεχρι τωρα κοστιζε κοντα 900 ευρο

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια σύντομη ερώτηση, για να μην ανοίγω νέο topic.

Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για ταινίες, φωτογραφίες κτλ, αλλά μόνο για κείμενο (word, sql, προγραμματισμό) υπάρχει λόγος να πάρει s-pva ή s-ips panel; Είναι ορατή η διαφορά από tn panel;

Δημοσ.

προσωπικά δεν θα έπαιρνα s-pva ή s-ips αν δεν εκτύπωνα

νομίζω πως με καλύπτουν οι tn οθόνες για όλες τις δουλειές μου εκτός από το θέμα της εκτύπωσης, μόνο εκεί συναντάω το θέμα χρειάζομαι καλύτερη οθόνη για να ξέρω τι κάνω και τι θα βγει, σε όλα τα άλλα όμως δεν χρειάζομαι τπτ καλύτερο

δύσκολη ερώτηση για τη διαφορά, η διαφορά είναι ορατή το θέμα είναι πόσο, για μένα δεν είναι αρκετή για να πληρώσω ποιότητα χρωμάτων έναντι μεγέθους/ανάλυσης

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ερωτήσεις:

1) Η Dell 2408WFP τι πάνελ διαθέτει;

2) Είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα;

3) Η τιμή της πού κυμαίνεται;

4) FullHD(1920x1200) με 8600GT παίζει;

Ευχαριστώ :-)

Δημοσ.
Ερωτήσεις:

1) Η Dell 2408WFP τι πάνελ διαθέτει;

2) Είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα;

3) Η τιμή της πού κυμαίνεται;

4) FullHD(1920x1200) με 8600GT παίζει;

Ευχαριστώ :-)

1) PVA

2) Όχι

3) Γύρω στα 450 ευρώ με μεταφορικά από Ebay.co.uk

4) Λογικά. Για παιχνίδια σε αυτή την ανάλυση δεν ξέρω να σου πω αλλά μάλλον δύσκολα αν θες πολλές λεπτομέρειες. Α και FullHD είναι 1920χ1080 :-)

Δημοσ.

Παιδιά θέλω κι εγω να αλλάξω την Samsung 2232ΒW που έχω με μία 24". Θα την πουλήσω σε πολύ καλή τιμη... Αυτό που δεν μου αρέσει είναι το backlight και κάπως η ανάλυση. Είμαι ανάμεσα στις Samsung 2493HM και την Samsung T240. Μια απο αυτές τις δυο θα πάρω... αλλά πιά? Γενικά η 2493 μου φαίνεται καλύτερη και απο χρόνο απόκρισης και απο φωτινότητα(για τις ταινίες που βλέπω συνέχεια), αλλά η Τ240 είναι πιο καινούργια.:-(

Έχει κανείς καμία απο αυτές να εκφράσει αποψείς? Θέλω πολύ καλή απόκριση κυρίως και το Backlight φυσικά... Αν μπορέσετε να βρέιτε κάποιο review που να τις συγκρίνει θα με βοηθούσατε. Στο Prad έχει μόνο την 2493 (γαμώτο) και για αυτά που την θέλω φαίνεται τέλεια. Δεν λέει όμως για απόκριση, αλλά μόνο για (το μιδενικό) input lag. Στο pc world τεύχος Νοεμβρίου που έχει και τις δυο βγάζει γενικά καλύτερη την 2493 (και δίνει καλύτερο χρόνο απόκρισης). Στο pc magazine τέυχος Οκτωβρίου έχει μόνο την 2493 με γενικά πολύ καλές κριτικές. Απο συγκριτικά αυτά. Να πω οτι θελω να επικεντρωθώ σε αυτές τις δύο. Παίζω παιχνίδια και βλέπω πολλές ταινίες.

Θα εκτιμούσα πάρα πολύ την βοήθειά σας...:-)

Δημοσ.

από τα λίγα που ξέρω οι παραγγελίες τησ DELL είναι όλες bild to order, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

εκτός αν κάποιος διανομέας την φέρει

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορείς να αγοράσεις από την αντιπροσωπία της Dell σκέτη οθόνη αν θες πάντως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...