mindtrapper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.161500 δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά 560 euro για την συγκεκριμένη οθόνη είναι αρκετά καλή τιμή... Και εγώ την κοίταγα χτες και ήθελα να πάω να την πάρω αύριο αλλά: Εξαντλημένο. Δε θέλω να βρίσω μέρες που είναι. Τώρα μάλλον θα πάω για ΗΡ 2475. Δε ξέρω τι να κάνω πλέον.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 σοβαρά τώρα έτσι, όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι για να πάρεις ένα καλό monitor τόσο πιο γρήγορα εξαντλείται...ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ!
Tzimmys Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καλή είναι μωρέ ThReSh, αλλά αν σκευτείς ότι στο overclockers την έχουν 440, θα πεις ότι ήμαστε θύματα. Τώρα είναι και τα μεταφορικά και οι εγγυήσεις στη μέση, αλλά καθαρά σαν τιμή η κατάσταση είναι χάλια.
mindtrapper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καλή είναι μωρέ ThReSh, αλλά αν σκευτείς ότι στο overclockers την έχουν 440, θα πεις ότι ήμαστε θύματα. Τώρα είναι και τα μεταφορικά και οι εγγυήσεις στη μέση, αλλά καθαρά σαν τιμή η κατάσταση είναι χάλια. 504 euros βγαίνει. σοβαρά τώρα έτσι, όσο πιο πολύ το σκέφτεσαι για να πάρεις ένα καλό monitor τόσο πιο γρήγορα εξαντλείται...ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ! Άσε έχω φλιπάρει με το θέμα οθόνη. Ήθελα την 26" της LG και σταμάτησε την προσφορά το Πλαίσιο. Κοίταγα την 2475 και με σταμάτησαν κάτι σχόλια από ξένα forum γα περίεργα κόκκινα και κάτι άλλες ιδιομορφίες. Είπε και ο tzinos αν δεν κάνω λάθος ότι του τρεμοπαίζει που και που και τρόμαξα. Τις τελευταίες μέρες παίρνω απόφαση να χτυπήσω την Dell που μου αρέσει και σαν design και είναι ένας καλός γενικός συμβιβασμός και μέσα σε 24 ώρες έχει εξαντληθεί στο eshop. Οι επιλογές που έχω στις 24" είναι είτε η 2408 από Ebay.co.uk/Overclockers.co.uk ή 2475 από κάποιο από τα μαγαζιά στο skroutz. Ποια λες θα δείχνει καλύτερα; Να πάρω την ΗΡ από eshop και να τους την πάω πίσω για λόγους όπως: πολύ backlight bleeding, περίεργο colour shifting κτλ παίζει όπως στο εξωτερικό ή θα με κοιτάνε σαν εξωγήινο;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καλή είναι μωρέ ThReSh, αλλά αν σκευτείς ότι στο overclockers την έχουν 440, θα πεις ότι ήμαστε θύματα. Τώρα είναι και τα μεταφορικά και οι εγγυήσεις στη μέση, αλλά καθαρά σαν τιμή η κατάσταση είναι χάλια. το overclockers δεν στέλνει τόσο μεγάλα πακέτα στην Ελλάδα Ποια λες θα δείχνει καλύτερα; πάρε τηλέφωνο το eshop, ρώτα πότε θα ξαναφέρουν την Dell και άσε την HP στην ησυχία της αλλιώς Ebay την Dell, η εγγύηση της είναι πανευρωπαϊκή
mindtrapper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 πάρε τηλέφωνο το eshop, ρώτα πότε θα ξαναφέρουν την Dell και άσε την HP στην ησυχία της αλλιώς Ebay την Dell, η εγγύηση της είναι πανευρωπαϊκή Καταλαβαίνω ότι είσαι υπέρ της Dell. Για πες, για πες Γι αυτήν τι λες; http://www.skroutz.gr/s/9138/BenQ-FP241W-24%22.html http://www.tftcentral.co.uk/articles/benq_fp241w.htm
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 καλά είμαι γνωστό Dell fanboy (δυο 20αρες S-IPS 4:3 έχω ) αν θες review για την Dell έχω ένα πρόσφατο στο xbitlabs http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/dell-2408wfp.html έχω ακούσει καλά λόγια για την Benq αλλά δυστυχώς δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τα 2 φτηνά καταστήματα στο skroutz
mindtrapper Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Και να τη φέρει πάλι το Eshop μάλλον πάλι από Ebay.co.uk θα πάρω. 440 με μεταφορικά Ζήτω η λίρα! (Αν και δεν ξέρω πόσο την έχει το Paypal)
godslayerxp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Την έχω περίπου από το Πάσχα του 2008 την Dell 2408wfp. Το σωστότερο review για την συγκεκριμένη είναι αυτό . Λέει τα πάντα, και τα καλά της και τα ελάχιστα μειονεκτήματά της.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Συγνώμη βρε πατριώτες,αλλά 24' για γενική χρήση πως την παλεύετε;
SwAToNeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά παλεύετε. Σκέψου πόσο χώρο έχω στην επιφάνειά μου. Απλά κουνάω πολύ το μάτι μου για να δώ σε όλη την οθόνη χεχεχε. Δε βαριέμαι κιόλλας, κάνω και εγκεφαλική γυμναστική lol.
jimarass Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ποια είναι η ιδανική διάσταση τελικά παιδιά?
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Τελείως υποκειμενικό το θέμα. Ότι βολεύει τον καθένα...
jimarass Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, μια οθόνη πχ 24" με ανάλυση 1900 χ 1080 έχει καλύτερη ποιότητα απεικόνισης από μια 22" με ανάλυση 1680 χ 1050 ?? To λέω γιατί έχει μεν μικρότερη ανάλυση αλλά και μικρότερο μέγεθος. Άρα στο μάτι θα χτυπάει το ίδιο φαντάζομαι.....
soturin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά, μια οθόνη πχ 24" με ανάλυση 1900 χ 1080 έχει καλύτερη ποιότητα απεικόνισης από μια 22" με ανάλυση 1680 χ 1050 ?? To λέω γιατί έχει μεν μικρότερη ανάλυση αλλά και μικρότερο μέγεθος. Άρα στο μάτι θα χτυπάει το ίδιο φαντάζομαι..... Το μέγεθος κουκκίδας παίζει να είναι ίδιο (περίπου) δηλαδή η ευκρίνεια συγκεκριμένα. Η ποιότητα απεικόνισης όμως εξαρτάται από πολλά πράγματα και είναι πάντα υποκειμενικό (πχ για τον πατέρα μου είναι πολύ μικρή η κουκκίδα της οθόνης μου, σε μένα είναι πολύ στρωτό και ομαλό). Ακόμη μπορεί να μην σ' αρέσει η χρωματική απεικόνιση της μίας ή της άλλης οθόνης, κτλ κτλ Έχω την Dell 2408WFP που προαναφέρθηκε και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.