Προς το περιεχόμενο

Ρύθμιση στον Πίνακα Ελέγχου

nikos-grfo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα

Έχω κάρτα γραφικών την XFX 9800 GTX με τους τελευταίους οδηγούς της NVIDIA.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι κατ΄αρχήν όταν συνδέω την τηλεόραση (SONY 29'') ή τον προβολέα μου (ΥΑΜΑΗΑ) στην κάρτα (με οποιασδήποτε μορφής σύνδεση), για να είναι διαθέσιμη η ρύθμιση Dualview χρειάζεται επανεκκίνηση του υπολογιστή. Αυτό δεν χρειαζόταν στην προηγούμενη κάρτα που είχα της ΑΤΙ στο παλιό PC (GECUBE AGP) η οποία αναγνώριζε από μόνη της την υπαρξη καλωδίου σύνδεσης. Το πιο σοβαρό όμως από τα προβλήματα, είναι ότι ο Πίνακας Ελέγχου της NVIDIA στο μενού ''ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΒΙΝΤΕΟ΄΄ δεν μου εμφανίζει την επιλογή ''ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΟΘΟΝΗΣ'' (βλ. επίσης σχετικά τεύχος RΑΜ αριθ. 215, σελίδα 146 εικόνα πάνω δεξιά).

Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας πριν ''πετάξω'' την κάρτα στα σκουπίδια....

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 10 : 52 : 53-----

Καμιά βοήθεια ρε παιδιά κανείς.....

Δημοσ.

Αρχικά ανανέωσε τον Πίνακα Ελέγχου στην νέα έκδοση 6.03, γιατί ο παλιός (6.02) είχε κάτι τέτοια περίεργα με τις επιλογές... Έπειτα δεν καταλάβα ακριβώς τι εννοείς. Έχεις ήδη μια οθόνη πάνω στο pc, και θες να συνδέσεις και την 29άρα; Γιατί το DualView σε αυτην την περίπτωση χρησιμοποιείται( σύνδεση 2 οθονών κλπ...). Αν ναι, τότε πάνε στον πίνακα ελέγχου και στην κατηγορία Οθόνη, υποκατηγορία "Διαμόρφωση πολλών οθονών" και επέλεξε κλώνο η επέκταση οθόνης ανάλογα με το τι θέλεις

Δημοσ.

Πες μου πως να βάλω τη νεότερη έκδοση του πίνακα ελέγχου.

Όταν λέω να βάλω την 29άρα εννοώ μέσω του TV-out.

Η ρύθμιση DUALVIEW επιτρέπει τη διαφορετική ανάλυση στις δύο οθόνες κυρίως για την

προβολή βίντεο (ταινιών) στη δευτερεύουσα οθόνη.

Πάντως από ότι είχα διαπιστώσει και από την nVidia που είχα παλαιότερα (MSI 6800GT), το ίδιο δύσκολη ήταν. Ενώ όταν κάηκε η MSI και έβαλα την ΑΤΙ τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα.

Και να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω πάλι ΑΤΙ (Sapphire HD-4870 1Gb).

Δημοσ.

Ωχ ναι ξέχασα τα Links... Λοιπόν, ο πίνακας ελέγχου απο εδώ, κανονικά unistal/reinstal τη νέα version. Τώρα να πώ την αλήθεια δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με την σύνδεση 2ης οθόνης... Όταν είχα βάλει μια 2η πάνω, την συνέδεσα στο 2ο DVI connectορα που είχε η κάρτα γραφικών. Όταν λες TV-OUT, θαρρώ ότι το συνδέεις με την υποδοχή rca στην κάρτα... Τώρα για το DualView, βρήκα αυτό αλλά δεν ξέρω σε τι θα χρησιμεύσει, δεν το χρησιμοποιήσα προσωπικά ποτέ... Εσύ όταν βάζεις την τηλεόραση, δεν αναγνωρίζει την σύνδεση;

Δημοσ.

Τη σύνδεση την αναγνωρίζει κανονικά (s-Video για την TV, DVI για τον προτζέκτορα).

Το πρόβλημα είναι ότι για να δω πλήρες βίντεο στην TV πρέπει να ορίσω σαν κύρια αυτή και δευτερεύουσα την οθόνη. Τότε όλοι οι χειρισμοί του power dvd ή του windvd πρέπει να γίνονται από την TV, ενώ κάτι τέτοιο δεν δίνεται στην ΑΤΙ. Αν έχεις το RAM που λέω στην αρχή του TOPIC θα καταλάβεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...