imr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας, αν και υπαρχει το sticky poll ανοιγω καινουργιο θεμα καθως θελω προταση για free antivirus Μεχρι τωρα στο pc με win xp ειχα avast και zonealarm και ημουν ικανοποιημενος πληρως Τωρα στο laptop με vista τι να βαλω? Για fw εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το comodo, και μαλλον προς τα εκει παω οσον αφορα το firewall (εκτος και αν το firewall των vista αξιζει ) Ομως απο antivirus? Να συνεχισω με avast? η υπαρχει κατι καλυτερο?
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ στα XP έχω avira (antivirus) + spybot (antispyware) + comodo (firewall) και δουλεύουν ολα μια χαρά. Τα δυο πρώτα τα έχω δοκιμάσει και σε vista επιτυχώς. Με το comodo είχα κάποια προβλήματα ασυμβατότητας αν και θεωρητικά υποστηρίζει vista. Και το avast είναι πολύ καλή επιλογή, ιδιαίτερα εφόσον το έχεις δουλέψει και το γνωρίζεις.
imr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ναι με εχει βολεψει το avast απιστευτα, ειδικα επειδη ειναι παναλαφρο To avira διαβαζω πως θεωρειται καλυτερο, μηπως ειναι βαρυ?
nurse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το Αvira δεν είναι βαρύ. Στο laptop προσωπικά έβαλα το comodo internet security. Το τελευταίο συνδυάζει τα πάντα. Μάλιστα για κάποια περίοδο το έτρεχα μαζί με το antivir της Avira χωρίς διενέξεις και αίσθηση αργοπορίας.
PCharon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 AVG-Comodo Πάνω που μπήκα για να γράψω τα ίδια... Υ.Γ. Το anti-spyware είναι παντελώς άχρηστο αν δεν χρησιμοποιείς ΙΕ και δεν εγκαθιστάς ανόητα λογισμικά.
pabou13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 εγω στο λαπτοπ εχω το kaspersky και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δυστηχως πληρωνεις
imr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 avg καλη φαση φαινεται τελικα θα το δοκιμασω και αν δεν μου κανει θα παω στο δοκιμασμενο avast Προσεξα ομως οτι το comodo εχει και antivirus μαζι με firewall Δουλευει κανονικα μαζι με αλλο av?
vajo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Eγώ θα σου συνιστούσα μακράν το avast και το comodo σαν firewall, αυτά χρησιμοποιώ στο δικό μου laptop που έχει Vista Home Premium. Το avg δεν λέει τπτ σαν anti-virus. Τελευταίο παράδειγμα ότι ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ, θεωρεί ότι το αρχείο user32.dll των windows έχει προσβληθεί από τον ιό. Η Comodo έχει βγάλει και "σουίτα" που καλύπτει και τα δύο.
PCharon Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Προσεξα ομως οτι το comodo εχει και antivirus μαζι με firewall Για δωρεάν δε μιλάμε τώρα? Η δωρεάν έκδοση είναι το firewall.
The_Judas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Το comodo στην δωρεάν έκδοση έχει: Firewall Protection AntiVirus Software Proactive Security Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο ως firewall και έχω απενεργοποιήσει τις άλλες λειτουργίες του.
imr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Και εγω μονο firewall θα το βαλω φυσικα απλα μηπως υπαρχει προβλημα με 2 av εγκατεστημενα
flik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όχι avg, έχει πέσει πάρα πολύ και νομίζω θα πέσει ακόμα περισσότερο. Σε αντίθεση με το avast Που έκανε εκλπηκτικά βήματα τον τελευταίο χρόνο, κοντεύει να φτάσει και το avira σε εντοπισμό απειλών, συν τα πάρα πολλά που προσφέρει στην δωρεάν έκδοση (antispyware, boot time scan-πάρα πολύ αποτελεσματικό). Firewall αν και είμαι εναντίον ή comodo ή online armor. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με firewall βέβαια
imr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Τελικα Εβαλα το avast Κλασικη και δοκιμασμενη λυση Ομως απο firewall τι να κανω?\ Προς το παρον εχω win firewal (και το ρουτερ για κατι εχτρα) Ρε σεις αυτο το ''firewall'' των win ,εχω μπει με καμια 10ρια προγραματα στο net και δεν με εχει ρωτησει ουτε για 1!!! Ειναι τοσο εξυπνο και καταλαβαινει οτι δεν υπαρχει προβλημα? comodo me προβληματιζει μονο η σταθεροτητα του συστηματος με 2 antivirus εγκατεστημενα Μηπως να μην ανυσηχω? η να ψαξω για κατι αλλο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.