egalps Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Θέλω να φτιάξω ένα cd με τραγούδια στο οποίο να παίζουν μόνο τα ρεφραίν .Άρα λοιπόν χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να μπορεί να "κόβει" τα τραγούδια και να απομωνώνει τοο κομμάτι που θέλω.Εκτός από το windows movie maker (με το οποίο έχω πρόβλημα γιατί δε μπορεί να επεξεργαστεί κάποιους συγκεκριμένους τύπους αρχείων ) γνωρίζετε ποιό άλλο πρόγραμμα κάνει αυτή τη δουλειά;Δε θέλω να κάνω φοβερά πράγματα,μόνο αυτό δηλαδή να "κόψω" τα ρεφραίν.Τί προτείνετε; Ευχαριστώ!
censOred Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Θέλω να φτιάξω ένα cd με τραγούδια στο οποίο να παίζουν μόνο τα ρεφραίν .Άρα λοιπόν χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να μπορεί να "κόβει" τα τραγούδια και να απομωνώνει τοο κομμάτι που θέλω.Εκτός από το windows movie maker (με το οποίο έχω πρόβλημα γιατί δε μπορεί να επεξεργαστεί κάποιους συγκεκριμένους τύπους αρχείων ) γνωρίζετε ποιό άλλο πρόγραμμα κάνει αυτή τη δουλειά;Δε θέλω να κάνω φοβερά πράγματα,μόνο αυτό δηλαδή να "κόψω" τα ρεφραίν.Τί προτείνετε; Ευχαριστώ! αν και νομίζω ότι αυτό θα επρεπε να πάει στο section με τα software νομίζω ότι μπορείς να κάνεις την δουλεια σου ευκολα με το ελαφρύ mp3DirectCut.
frenzy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Audacity και μόλις τελειώσεις μην ξεχάσεις να κάνεις normalize σε όλο το τρακ.
BonJovi1000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 adobe audition.....η συνεχεια του cool edit αν γνωριζεις
bells Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Audacity και απο μενα Μπορείς βέβαια και μέσα απο το nero
koziakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ SAIT
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.