Προς το περιεχόμενο

Επιτελους πηρα Macbook Pro

Greek-Chater

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια παραγγειλα τελικα το Macbook pro απο την γερμανια ... ο κουμπαρος μου το αγορασε απο ενα καταστημα εκει και του καναν 2 GB ram δωρο ... oποτε πηρα το 2,4 με 4GB αντι 2 GB ... στα 1700 ευρω...

τι λετε καλη αγορα?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια παραγγειλα τελικα το Macbook pro απο την γερμανια ... ο κουμπαρος μου το αγορασε απο ενα καταστημα εκει και του καναν 2 GB ram δωρο ... oποτε πηρα το 2,4 με 4GB αντι 2 GB ... στα 1700 ευρω...

τι λετε καλη αγορα?

Το νέο ή το παλιό design ??????????????????

Δημοσ.

Δε νομίζω πως μπορεί να απαντήσει κάποιος την ερώτησή σου, χωρίς να ξέρει τί εφαρμογές έτρεχες/σκοπεύεις να τρέξεις. Ποιες είναι οι ανάγκες σου δηλαδή...

Δημοσ.

Oι αναγκες μου ειναι web serfing ολη μερα ... μουσικη να ακουω .. παρουσιαση εργασιων και φυσικα video να βλεπω ... αλλα με τετοιο μηχανακι θα αρχισω να κανω video kai photo edit...

Δημοσ.

Η φιλοσοφία «πρώτα παίρνω hardware και μετά αποφασίζω τί θα κάνω με αυτό» κάπου μπάζει κατά τη γνώμη μου. Εγώ θα πω απλά πως αν σε αυτά που λες σε κάλυπτε και ένα απλό MacBook, τότε έκανες κακή αγορά.

Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Δημοσ.
Η φιλοσοφία «πρώτα παίρνω hardware και μετά αποφασίζω τί θα κάνω με αυτό» κάπου μπάζει κατά τη γνώμη μου. Εγώ θα πω απλά πως αν σε αυτά που λες σε κάλυπτε και ένα απλό MacBook, τότε έκανες κακή αγορά.

Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

party-pooper%202.gif

... just kidding ! :-D

Δημοσ.

Και για να συνεχίσω το "party pooping": το να αγοράζεις πρώτα και να ρωτάς εκ των υστέρων αν ήταν καλή η αγορά είναι από τα πιο άκυρα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς σε ένα forum. Δηλαδή αν σου απαντούσαμε όλοι ότι «δεν ήταν καλή η αγορά», τί θα έκανες; Θα το επέστρεφες... ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...