Greek-Chater Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδια παραγγειλα τελικα το Macbook pro απο την γερμανια ... ο κουμπαρος μου το αγορασε απο ενα καταστημα εκει και του καναν 2 GB ram δωρο ... oποτε πηρα το 2,4 με 4GB αντι 2 GB ... στα 1700 ευρω... τι λετε καλη αγορα?
NiCk_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδια παραγγειλα τελικα το Macbook pro απο την γερμανια ... ο κουμπαρος μου το αγορασε απο ενα καταστημα εκει και του καναν 2 GB ram δωρο ... oποτε πηρα το 2,4 με 4GB αντι 2 GB ... στα 1700 ευρω... τι λετε καλη αγορα? Το νέο ή το παλιό design ??????????????????
NiCk_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 To καινουργιο φυσικα Εξαιρετική αγορά ! Με γειά !
StefxOup Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλορίζικο!Πολύ καλή αγορά! Το απόλυτο εργαλείο!!!! Όταν θα πάρω κι εγώ θα κάνω πάρτυ και είστε καλεσμένοι!:-D:-D
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δε νομίζω πως μπορεί να απαντήσει κάποιος την ερώτησή σου, χωρίς να ξέρει τί εφαρμογές έτρεχες/σκοπεύεις να τρέξεις. Ποιες είναι οι ανάγκες σου δηλαδή...
Greek-Chater Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Oι αναγκες μου ειναι web serfing ολη μερα ... μουσικη να ακουω .. παρουσιαση εργασιων και φυσικα video να βλεπω ... αλλα με τετοιο μηχανακι θα αρχισω να κανω video kai photo edit...
kpartsi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Με τέτοιο μηχάνημα μπορείς να τα κάνεις όλα!!!!! Με' γειές!!!!!
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Η φιλοσοφία «πρώτα παίρνω hardware και μετά αποφασίζω τί θα κάνω με αυτό» κάπου μπάζει κατά τη γνώμη μου. Εγώ θα πω απλά πως αν σε αυτά που λες σε κάλυπτε και ένα απλό MacBook, τότε έκανες κακή αγορά. Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
NiCk_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Η φιλοσοφία «πρώτα παίρνω hardware και μετά αποφασίζω τί θα κάνω με αυτό» κάπου μπάζει κατά τη γνώμη μου. Εγώ θα πω απλά πως αν σε αυτά που λες σε κάλυπτε και ένα απλό MacBook, τότε έκανες κακή αγορά. Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. ... just kidding !
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Και για να συνεχίσω το "party pooping": το να αγοράζεις πρώτα και να ρωτάς εκ των υστέρων αν ήταν καλή η αγορά είναι από τα πιο άκυρα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς σε ένα forum. Δηλαδή αν σου απαντούσαμε όλοι ότι «δεν ήταν καλή η αγορά», τί θα έκανες; Θα το επέστρεφες... ;
Greek-Chater Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 οχι ρωταω επειδη με 1700 ευρω το πηρα με 4gb to pro Kαι ρωταω αν το πηρα σε καλη τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.