kousman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 εχω μια απορια μπορει να ειναι ηλιθια αλλα θελω να την λυσω,,,οταν κλεινεισ το καπακι του λαπτοπ χωρισ να απενεργοποιησεισ τον υπολογιστη τοτε δουλευουν κανονικα καποια προγραμματα οπωσ το μtorrent msn firefox και αλλα ...???αν οχι τι ρυθμισεισ πρεπει να κανω ωστε να δουλευουν κανονικα...???
disqualified Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 στα xp θα βρειτε καποια ρυθμιση λογικα στις επιλογες παροχης ενεργειας δεν εχω λειτουργησει ποτε xp σε δικο μου laptop για να σου πω ακριβως που ειναι η επιλογη
antonl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 με ενδιαφερει και μενα που εχω xp... Control Panel:
disqualified Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 στα vista απλα πηγαινε control panel επιλογες παροχης ενεργειας και θα βρεις αυτο που θες αριστερα στο πλαισιο
djuan1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 το ιδιο ειναι και για τα vista??? Στα vista κάτω δεξιά έχει ένα εικονίδιο με μια πρίζα και μια μπαταρία (αν είναι στο ρεύμα ο υπολογιστής). Πατάς πάνω του --->περισσότερες επιλογές παροχής ενέργειας ---> και μετά στα αριστερά στις επιλογές λέει: επιλέξτε την ενέργεια που θα πραγματοποιείται όταν κλείνεται το καπάκι. @disqualified: Με πρόλαβες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.