AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εχω δυο media pc το ενα εχει καρτα γραφικων το αλλο ειναι ον board, το μονο που εκανα γιατι το δευτερο το συνδεσα εγω ηταν να κανω τραμπα τιθς μνημες,πλεον μου βγαζει no signal κ σε vga k se dvi οταν παω να τα συνδεσω κ τα δυο . Τι μπορει να εκανα,το τροφοδοτικο δινει ρευμα κανονικα στις υπολοιπες συσκευες κ στα δυο pc κ κανονικα τα ανοιγω με το Power button,οι μητρικες ειναι η conroe1333-dvi/(με την 8600) k k10n78fullhd(on board καρτα γραφικων αυτο που συνθεσα εγω).. sos εχω φαει ηττα εχω αφησει την αδερφουλα μου χωρις pc κ με εχει φαει .
Wandex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Τι ήχο σου κάνει η μητρική; Ακούς κανονικά ότι μπουτάρει το σύστημα;
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ναι δεν κανει κανα ηχο ,δειχνει οτι δουλευουν ολα μερχρι κ το dvd δοκιμασα ejckt κτλ κ ολα οκ .Δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος εχω κανει. -----Προστέθηκε 28/11/2008 στις 09 : 16 : 16----- καποιος καποια λυση? -----Προστέθηκε 28/11/2008 στις 10 : 13 : 34----- τι να κανω ρε παιδια ,ολα φαινονται πως ειναι σωστα . -----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 09 : 11 : 24----- Καλημερα ,τελικα το παλαιοτερο δουλεψε απλα βαζοντας τα ντιμακια της μνημης στην θεση 1 κ 3 τις κ οχι 1 κ 2(κολλητα ) δηλαδη οπως της ειχα . Το θεμα ειναι οτι το καινουργιο media pc δοκιμασα κ αυτο να κανω τα ιδια με τις μνημες αλλα παλι τιποτα ,πατω το power ανοιγει δουλευουν τα παντα μεσα αλλα δεν δειχνει να δεινει σημα στην οθονη . Πειτε ρε παιδια πως μπορω να καταλαβω τι φταει αν ειναι να το παω πισω .
Dante80 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Αν σου δουλεύαν και τα 2, και χάλασαν όταν άλλαξες τις μνήμες, τότε προφανώς είναι θέμα συμβατότητας μνημών και mobo. Κανεις αρκετές δοκιμές, χρησιμοποιώντας εναλλαξ τα dimmakia που έχεις, από μόνα τους ή σε dual channel.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 οι μνημες παιζουν ολες στον παλιο ενω στον καινουργιο κ ενα dimaki Πουα αφησα πανω παλι τα ιδια κανει .
Wandex Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Όταν λες δεν κάνει κανένα ήχο εννοείς ούτε ένα;Αν δεν κάνει τίποτα εντελώς τότε κάτι δεν πάει καλά. Κάνε αυτό που σου είπε ο Dante80 και δες τι δουλεύει καταρχήν . Και σιγουρέψου ότι είναι ίδιες ram. Μην έχεις κάποια ασυμβατότητα. Βγάλε και την μπαταρία της μητρικής μπούταρε με τα default μήπως και κάτι απλώς κόλλησε στο bios.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δεν κανει κανενα ηχο απλως βλεπεις να δουλευουν ολα τα αλλα(ανεμνιστηρες case-cpu-dvd-σκληρος-lead απο κουτι) χωρις να κανει καποιον ηχο. Το θεμα ειναι οτι αυτο μου το εκανε κ στο παλαιοτερο που τωρα δουλευει κ χαρηκα οταν εκανα τραμπα τις μνημες στα dimmakia κ δουλεψε(ο παλιος) διοτι λεω κατι τετοιο θα γινεται κ με το καινουργιο αλλα τιποτα ,δοκιμασα μονο το ενα dimaki (κ απο τις δυο διαφορετικες μνημες το τοποθετησα εκει) ,εκανα reset στο bios μια με το jumper κ μια εβγαλα την μπαταρια . Με προβληματιζει κατι το δοκιμασα κ χωρις μνημη πανω κ παλι δινει ρευμα κ δουλευουν τα υπολοιπα κ δεν ακουγεται κ παλι κανενας ηχος (δηλαδη λες κ δουλευει κανονικα αλλα απλως δεν δινει σημα στην οθονη) ,κανονικα χωρις μνημη δεν πρεπει να κανει καποιον ηχο?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πληροφοριακα χτες το δοκιμασα κ παλι χωρις μνημη κ δεν ακουσα κανα μπιπ ,θα την παω αυριο πισω στο eshop.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον πηγα να το παρω απο το eshop κ φυσικα ρωτησα τι ειχε γινει . Η απαντησει ηταν απο ενα πωλητη που κοιταξε στον υπ/στη του για να δει τι εγραψαν οι τεχνικοι " Οτι το μονο που εγινε ηταν αναβαθμιση του bios :fear::fear: :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: ) . Eρωτω εγω που να το ηξερα κ πως να το εκανα ? Μην ηταν τιποτα αλλο κ μου ειπανε μια κοτσανα κ τεσπα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.