Προς το περιεχόμενο

Site για ενοικήσει αυτοκινητου

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω βρει ένα site για ενοικίαση αυτοκινητου

http://www.traveljigsaw.gr/Home.do?adplat=google&affiliateCode=google&gclid=CJ7w74imjJcCFUsa3godsiqqDA

έχει νοικιάσει κανένας από το συγκεκριμένο site? μπορώ αραγε να το εμπιστευτώ?

είναι το μονο που μου δίνει σε καλή τιμή καλο αυτοκίνητο

thanks

Δημοσ.

Δεν το ξέρω το σαιτ αλλά ένα πράγμα μου έκανε ασχημη εντύπωση...Πουθενά δεν είδα έστω μια ενδεικτική τιμή (εκτός από το ΠΕΡΙΠΟΥ 17 ευρώ)....αλλά ούτε τον στόλο των αυτοκινήτων που διαθέτουν χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσω στοιχεία μειλ (κάτι που φυσικά δεν έκανα).Το φυλάνε για έκπληξη μάλλον για την ώρα της παράδοσης.Πάντως φίλε αν το επιχείρησεις το πράγμα...πες μας και τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

θα σου λεγα να το αποφυγεις, γνωριζω πολυ καλα τον χωρο και θα σου προτεινα να κανεις αναζητηση στο google για ενοικιασεις αυτοκινητων στην περιοχη που θες και να απευθυνθεις κατευθειαν στην επιχειρηση.

Το συγκεκριμενο site προκειται για μεσολαβητη με οτι αυτο συνεπαγεται.

Φροντισε μονο στην προσφορα που σου δωσουν να ειναι η ΤΕΛΙΚΗ τιμη και να περιλαμβανει μικτη ασφαλεια...

Δημοσ.
Δεν το ξέρω το σαιτ αλλά ένα πράγμα μου έκανε ασχημη εντύπωση...Πουθενά δεν είδα έστω μια ενδεικτική τιμή (εκτός από το ΠΕΡΙΠΟΥ 17 ευρώ)....αλλά ούτε τον στόλο των αυτοκινήτων που διαθέτουν χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσω στοιχεία μειλ (κάτι που φυσικά δεν έκανα).Το φυλάνε για έκπληξη μάλλον για την ώρα της παράδοσης.Πάντως φίλε αν το επιχείρησεις το πράγμα...πες μας και τα αποτελέσματα.

όχι αν δόσεις ημερομηνίες ώρα k περιοχή βγάζει κανονικά όλες τις τιμές και φωτογραφίες κανονικά... η περιοχή που θέλω να παω είναι η ζυρίχη...

θα το ψάξω λίγο καλύτερα το θέμα, ευχάριστω... αν έχετε κάποιο εναλλακτικό φτηνό site, ευπρόσδεκτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...