paulos9gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα με μερικά αρχεία video που κατεβάζω κατά καιρούς από το internet. Είναι της μορφής "wmv" αλλά δε μπορώ να τα ανοίξω με κανένα από τα προγράμματα που έχω. Δοκίμασα με το GOM player αλλά το συγκεκριμένο πρόγραμμα κολλάει και πρέπει να κάνω τερματισμό.Το media player , το media palyer classic και το DIVX player μου βγάζουν: "it cannot render the file" και τέλος το μόνο που το ανοίγει είναι το VLC player αλλά το παίζει όπως πίανει κάποιος το filmnet όταν δεν έχει αποκωδικοποιητή... Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που δεν έχω δοκιμάσει και παίζει να με βοηθήσει? Ευχαριστώ
Iron_man21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 δοκίμασε το Radlight!!!!!!!!έχω ακούσει τις καλύτερες κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.κατεβασέ το από την ιστιοσελίδα http://www.radlight.com
paulos9gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Φίλε το κατέβασα και πρόσπαθησα να το ανοίξω αλλά μου βγάζει αυτό: # RLGB error : WM ASF Reader cannot be added to graph ευχαριστώ πάντως φαίνεται καλό πρόγραμμα
parsifal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το παρόν θέμα κλειδώνεται λόγω απαράδεκτου τίτλου. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς, σε σωστά Ελληνικά και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.