DonFustikis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 alex2005 όσα λες είναι άχρηστα σε όλο το θέμα. Έτσι κι αλλιώς μπαίνει το .com, δεν υπάρχει διακομιστής .gr.
e-tic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι έφτασε ως τα αυτιά μου οτι ανευ προηγούμενης ειδοποίησης η yahoo μείωσε το χώρο του inbox, οπότε και δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Ίσως οσοι αντιμετωπίζεται το παρόν πρόβλημα να δοκιμάζατε να κάνετε μια εκκαθάριση και να μας ενημερώσετε για το αληθές η όχι αυτού.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι έφτασε ως τα αυτιά μου οτι ανευ προηγούμενης ειδοποίησης η yahoo μείωσε το χώρο του inbox, οπότε και δημιουργήθηκε το πρόβλημα.Ίσως οσοι αντιμετωπίζεται το παρόν πρόβλημα να δοκιμάζατε να κάνετε μια εκκαθάριση και να μας ενημερώσετε για το αληθές η όχι αυτού. κάτω από 40-50mb? αμφιβάλω... γιατί με το ζόρι τόσα πιάνουν τα δικά μου και ασφαλώς έχω το πρόβλημα που αναφέρουν οι προλαλλήσαντες
ekkli Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 alex2005 όσα λες είναι άχρηστα σε όλο το θέμα. Έτσι κι αλλιώς μπαίνει το .com, δεν υπάρχει διακομιστής .gr. σωστο κ αυτο αλλά κ κατι άλλο. γω εχω gmail. οταν στελνω μεηλ σε χρηστη yahoo.gr στο καπακι -μα κατευθειαν ομως- σκαει μνμα Delivery to the following recipient failed permanently: κλπ κλπ οποτε το απορριπτει το γιαχου κ δε το λαμβανει καν. το γραφει κ ενας συμφορουμιτης πιο πανω αυτο. πιο συγκεκριμενα, το μνμα λεει Technical details of permanent failure: Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 relaying denied for <[email protected]> (state 14). πραγματικα παντως, επειδης ειναι προβλημα που δε το αντιλαμβανεσαι αν δε σε παρουνε τηλ να σε βρισουνε οι άλλοι για την υπηρεσια που χρησιμοποιεις, μηπως να γινοταν θεμα πχ στη πρωτη σελιδα του ινσομνια ή εστω στικυ εδω οσο καιρο διαρκει το προμπ? χανει μνματα ο κοσμος με αυτη τη π@π@ρια
mentoras99 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Παντως αλληλογραφια απο και προς yahoo.com, δεν εχει παρουσιασει προβλημα, σωστα?
sophia79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 υπαρχει προβλημα εδω κ 2-3 ημερες.πραγματικα εκνευριστικο
random Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κατανοητός ήσουν φίλε μου.Το ερώτημα είναι: Αν βάλεις για incoming server (δηλαδή να λαμβάνεις mail) το smtp.mail.yahoo.com (δηλαδή τον .com) συνεχίζεις να μην λαμβάνεις mail? Όπως βλέπεις αυτός ο server ΔΕΝ είναι ο .gr!! Δεν εχει σχέση το πρόβλημα με ρυθμίσεις outlook, thunderbird και γενικά clients και pop servers. εχω 5 yahoo accounts, που κανουν αυτοματο forward σε 1 gmail. σε κανέναν δεν έφτανε τίποτα, και τiποτα φυσικα δεν εφτανε στον gmail, τις μέρες που υπήρχε πρόβλημα. χτες και σημερα εκανα τεστ και λαμβάνω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι λυθηκε το προβλημα. μου φαινεται μειωμένος ο αριθμος καθημερινών εισερχομένων. ελπιζω να μην πάθαμε καμια ζημιά (να με εχουν καταχωρήσει διάφοροι ως "fake mail address) επειδη έλαβαν πίσω "αδυναμία αποστολής". ετοιμάζομαι ψυχολογικά, να το παρατήσω τελείως το yahoo. Κάτι έφτασε ως τα αυτιά μου οτι ανευ προηγούμενης ειδοποίησης η yahoo μείωσε το χώρο του inbox, οπότε και δημιουργήθηκε το πρόβλημα. δεν εχει σχέση με μέγεθος inbox. τα δικά μου inbox ειναι άδεια.
MrTryANalyzer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τα ίδια λέγονται και στα forums της Yahoo! - http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081130020706AA50uZL - http://answers.yahoo.com/question/index;_ylt=As4kXfYBlq.FgdO2NlPIS2f69xd.;_ylv=3?qid=20081202021526AAUubI0 Περιμένουν να φτιαχτουν τα προβλήματα απο τη Yahoo!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 καλή χρονιά λοιπόν
MrTryANalyzer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 plus + bye bye yahoo! Κανονικα θα πρεπε να χε λυθει το προβλημα σε τουλαχιστον 2 μέρες, οχι και βδομάδα ομως .. Με τοσα προβληματα και απολυσεις που χουν γινει στην Yahoo! δεν το κοβω να κρατάει και πολύ ο ανταγωνισμός .. αν και κανουν καλες προσπαθειες οσον αφορα την χρηστικότητα του mail account με το νεο interface .. 2009 will show us τι μελλει γενεσθαι for yahoo!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 θα την αγοράσει η MS... κάπου διάβασα ότι έκανε νέα προσφορά αλλά πολύ πιο χαμηλή από την προηγούμενη προφανώς... edit: νομίζω πως έφτιαξε...
MrTryANalyzer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Και εγω αυτο νομιζα .. αλλα ακομα καποια mails δεν ερχονται .. π.χ. ενημερωσεις απο facebook or για forgot password from facebook .. -----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 06 : 05 : 13----- Ακομα να φτιάξει .. .
StaPas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Μηπως κανατε την αναβαθμιση στον firefox? Η τελευταία εκδοση εχει ζητηματα με το yahoo mail!!!
Wandex Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Χμμμ δεν έχω παρατηρήσει κάτι αυτές τις μέρες. Περίμενα να δώ αλλα καμία διαφορά. Όλα καλά μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.