ekkli Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 εχει παρατηρησει άλλο παιδακι να υπαρχει προβλημα με μεηλ yahoo.gr τις τελευταιες μερες ? προβλημα ληψης μονο, όχι αποστολης. στελνω σε κοσμο με yahoo.gr κ λαμβανω συνεχεια μηνυματα απορριψης. γω εχω gmail αλλά δε πρεπει να εχει σχεση γιατι το παθαινουν κ άλλοι με yahoo που δε μπορουν να στειλουν σε yahoo επισης δεν εχω τσεκαρει αν αφορα μονο το .gr ή κ το .com όσοι εχετε .gr για καντε καμια δοκιμη στο γραμματοκιβωτιο σας
kastel Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάζεται και σε μένα. Σε .com στέλνω κανονικά.
nassos46 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. yahoo.gr εχω. Μου στελνουνε mail και δεν λαμβανω τιποτα.Να στειλω μπορω σε gmail σιγουρα.
opts Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το .com δουλεύει μια χαρά Για το .gr έχω ακούσει διάφορα και το αποφεύγω
igloo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 To yahoo.gr δεν δουλεύει. Έχω site που αποστελλει αυτοποιημένα μηνύματα και μου έρχεται επιστροφή από το yahoo.gr η εξής: Failed to deliver to '*********@yahoo.gr' SMTP module(domain yahoo.gr) reports: host mx1.mail.eu.yahoo.com says: 550 relaying denied for <*********@yahoo.gr> Είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί πολλοι είναι οι χρήστες με email ****@yahoo.gr .Ελπίζω να φανούν επαγγελματίες σύντομα. Αυτά
ekkli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 εγω δεν εχω κανενα προβλημα με yahoo.gr που το ξερεις ? δε σου ρχεται καμια ειδοποιηση οτι κοπηκανε τοσα μνματα σου σημερα. στους άλλους που προσπαθουν να σου στειλουν μεηλ σπανε τα νευρα. κ μεις σπιτι δε θα το ειχαμε παρει χαμπαρι αν δεν ειχαμε 2 λογαριασμους ενα gmail κ ενα yahoo.gr γραμενους στις ιδιες mail lists. τεσπα, υπαρχει καποιος να παρουμε τηλ ? να ειδοποιησουμε να το κοιταξουνε .. εχει κανεις τα στοιχεια επικοινωνιας του Jerry Yang ? ή ακόμα καλυτερα, ξερει κανενας ποιος θα ειν ο επομενος ceo της εταιριας ?
alex2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ Thunderbird και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα πρότεινα, για προσωρινή λύση αν δεν σας αρέσει, να κάνετε το ίδιο και να βάλετε για incoming server τον pop.mail.yahoo.com και outgoing τον smtp.mail.yahoo.com.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 πράγματι και σε μένα δεν έρχονται mails αρκετά εκνευριστικό...
ekkli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ Thunderbird και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Θα πρότεινα, για προσωρινή λύση αν δεν σας αρέσει, να κάνετε το ίδιο και να βάλετε για incoming server τον pop.mail.yahoo.com και outgoing τον smtp.mail.yahoo.com. το γραψω κ να το ξαναγραψω μπας κ γινω κατανοητος το προβλημα δεν ειναι οτι καποιος που εχει λογαριασμο σε yahoo.gr δεν μπορει να στειλει μεηλ αλλά οτι καποιος που εχει λογαριασμο σε yahoo.gr δε λαμβανει μνματα κ δε το μαθαινει κ ποτε. επισης , δεν αφορα ολους τους χρηστες του yahoo.gr κ δεν αφορα ολα τα μνματα. χρησιμοποιω συνεχεια καθημερινα mail , μεχρι κ σημερα κυριακατικα εστειλα κ ελαβα αρκετα, κ ενω σε μερικους δε μπορω να στειλω κανενα, σε άλλους φτανουν μερικα κ μερικα κοβονται ενω σημερα σε ενα φιλο εστειλα 4 μεηλ χωρις κανενα προβλημα. ολα αυτα φυσικα αφορουν χρηστες yahoo.gr ενω εγω εχω gmail ως κυριο οπου στελνω κι ολας. το ερωτημα ειναι ομως μπορει να γινει κατι για αυτο ? ειτε να ενημερωθει η γιαχου ειτε να ξεκινησουμε καποιο τσεην λεττερ που θα λεει να φυγουν ολοι απο τη γιαχου κ θα τριγυρναει για τα επομενα 40 χρονια στο ελληνικο ιντερνετ
MaXmaD Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 που το ξερεις ? δε σου ρχεται καμια ειδοποιηση οτι κοπηκανε τοσα μνματα σου σημερα. στους άλλους που προσπαθουν να σου στειλουν μεηλ σπανε τα νευρα. κ μεις σπιτι δε θα το ειχαμε παρει χαμπαρι αν δεν ειχαμε 2 λογαριασμους ενα gmail κ ενα yahoo.gr γραμενους στις ιδιες mail lists. τεσπα, υπαρχει καποιος να παρουμε τηλ ? να ειδοποιησουμε να το κοιταξουνε .. εχει κανεις τα στοιχεια επικοινωνιας του Jerry Yang ? ή ακόμα καλυτερα, ξερει κανενας ποιος θα ειν ο επομενος ceo της εταιριας ? το ξερω επειδη καθημερινα ερχονται τα email τα οποια περιμενω... δεν υπαρχει mail το οποιο δεν εχω λαβει... βασικα εννοειτε απο POP3 client?(εγω για web μιλαω...) και το προβλημα ειναι στην ληψη απο αλλο yahoo.gr η σας το κανει σε οποιονδηποτε αποστολεα?
africa_twin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Εγώ χρησιμοποιώ Thunderbird και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Θα πρότεινα, για προσωρινή λύση αν δεν σας αρέσει, να κάνετε το ίδιο και να βάλετε για incoming server τον pop.mail.yahoo.com και outgoing τον smtp.mail.yahoo.com. Και γω έχω το ίδιο πρόβλημα εδώ 3-4 μέρες και ας χρησιμοποιώ το Thunderbird και με λογαριασμό στο Freemail δοκίμασα να στείλω και από το λογαριασμό μου στο Yahoo.gr και πάλι μου έρχονται μηνύματα ότι δεν παραδόθηκαν σε χρήστες Yahoo.gr Είναι πρόβλημα της Yahoo.gr και πρέπει να το λύσουν ΑΜΕΣΑ αν θέλουν να λέγοται σοβαρή εταιρία!!!
ekkli Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 το προβλημα ειναι στην ληψη απο αλλο yahoo.gr η σας το κανει σε οποιονδηποτε αποστολεα? το εχω γραψει πεντακαθαρα ρε μελ ενα ποστ πανω απ'το δικο σου. διαβασε το κ θα καταλαβεις
alex2005 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 το γραψω κ να το ξαναγραψω μπας κ γινω κατανοητος το προβλημα δεν ειναι οτι καποιος που εχει λογαριασμο σε yahoo.gr δεν μπορει να στειλει μεηλ αλλά οτι καποιος που εχει λογαριασμο σε yahoo.gr δε λαμβανει μνματα κ δε το μαθαινει κ ποτε. επισης , δεν αφορα ολους τους χρηστες του yahoo.gr κ δεν αφορα ολα τα μνματα. χρησιμοποιω συνεχεια καθημερινα mail , μεχρι κ σημερα κυριακατικα εστειλα κ ελαβα αρκετα, κ ενω σε μερικους δε μπορω να στειλω κανενα, σε άλλους φτανουν μερικα κ μερικα κοβονται ενω σημερα σε ενα φιλο εστειλα 4 μεηλ χωρις κανενα προβλημα. ολα αυτα φυσικα αφορουν χρηστες yahoo.gr ενω εγω εχω gmail ως κυριο οπου στελνω κι ολας. το ερωτημα ειναι ομως μπορει να γινει κατι για αυτο ? ειτε να ενημερωθει η γιαχου ειτε να ξεκινησουμε καποιο τσεην λεττερ που θα λεει να φυγουν ολοι απο τη γιαχου κ θα τριγυρναει για τα επομενα 40 χρονια στο ελληνικο ιντερνετ Κατανοητός ήσουν φίλε μου. Το ερώτημα είναι: Αν βάλεις για incoming server (δηλαδή να λαμβάνεις mail) το smtp.mail.yahoo.com (δηλαδή τον .com) συνεχίζεις να μην λαμβάνεις mail? Όπως βλέπεις αυτός ο server ΔΕΝ είναι ο .gr!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.