Προς το περιεχόμενο

nvidia geforce 9500 gt 1gb

kosadam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειας σας παιδια

Πρωτα απο ολα να σας ενημερώσω για το μηχανημά μου:

cpu: intel core 2 quad 2.6ghz

ram: 4gb

hd: 500 gb western digital

mb: asus p5n-d

grapfics: nvidia geforce 9500 gt 1gb ddr2 128bit

τροφοδοτικό: 650 watt

και τωρα θα ηθελα να εκφρασω την απορία μου

η καρτα γραφικών που έχω ειναι σχετικά καλη

εχω μείνει ικανοποιημένος από τις επιδόσεις της σε πολλά παιχνιδια( test drive unlimited(high quality grapfics), need for speed pro street(high quality grapfics)(an kai to paixnidi einai xalia), crysis(medium quality grapfics) κλπ)

αλλά το θέμα είναι ότι θελω να παίζω παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων σε high ή ultra high αναλύσεις και γραφικά, και θα ήθελα τη γνώμη σας:

1. Αν πάρω άλλη μιία ίδια και την εγκαταστήσω ώστε να δουλεύουν μαζί( το sli γίνεται softwarika) θα έχω τα αποτελέσματα που θέλω???(κόστος 110 ευρώ)

2. Ή να καταλήξω σε καποια λύση όπως αγορά της ati 4870 1gb(κόστος 242 ευρώ) ή geforce gtx 260( κόστος 266 ευρώ)

ευχαριστώ εκ των προταίρων...,

Δημοσ.

SLI με 2x9500GT δεν ακούγεται και πολύ καλή ιδέα. Μάλλον θέλεις μία single card μεγάλων κυβικών, που θα κάνει τη δουλειά καλύτερα.

Όταν λες όμως «high ή ultra high αναλύσεις και γραφικά»; Για τί ανάλυση μιλάμε; Έχεις TFT monitor και αν ναι, πόσων ιντσών;

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να δώσεις άλλα 110€ (?!?@??#) για SLi με 9500GT 1GB.

Αν δεν έχεις τουλάχιστον 22" (TFT) δεν χρειάζεται να πας σε κάρτα των 250€. Μια 4850 θα σου είναι ΟΚ. Αλλά απάντησε αν θες και σ αυτά που λέει ο parsifal....

edit: Οκ απάντησες. 4850 από μένα. Και να φέρεις την παλιά σου κάρτα στο κεφάλι αυτού που σου ζήτησε 110€ για την 9500.

Δημοσ.

Η ανάλυση 1440x900 κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Όντως, μία 4850 με 512MB μνήμης φαίνεται να είναι άριστη αγορά για την περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Χωρίς AA θα παίζει (ίσως οριακά σε κάποιες περιπτώσεις αλλά πιστεύω θα ναι playable - τουλάχιστον ήταν playable σε 1280x1024, very high, no AA που έπαιξα εγώ). Με AA νομίζω θα ναι ζόρικα. Μην κρίνεις μόνο απ το Crysis... Τα 512MB είναι αρκετά για την ανάλυση της οθόνης σου. Μια απ τις δύο πρώτες του link που παρέθεσες θα ναι οκ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...