MrTryANalyzer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μου χε ξανατυχει αλλα .. εχθες το βράδυ τις ιδιες ωρες η ταχύτητα ήταν χάλια. Παω ρυθμισεις router και το αλλαζω σε G.DMT .. τίποτα .. έκανε λινκ και μετα αποσυνδεόταν στο δευτερόλεπτο. Αλλάζω σε Multimode (το οποιο εχω και τώρα), περιμένω λίγο, συνδέεται. Πάω να μπω σε μια σελίδα και ΩΣ δια μαγείας την φορτώνει με την κανονική ταχύτητα που θα πρεπε .. ε? Απο multimode βεβαια συνδεθηκε σε ADSL2+. Το θεμα μου ειναι οτι με ενα refresh και καλα των ρυθμίσεων or του router οπως θέλετε πείτε το, λυνεται το πρόβλημα ? Βεβαια το χω ξαναδοκιμάσει με connect disconnect πανω στη ρυθμιση ADSL2+ αλλα σπανια λυνοταν το προβλημα . οκ . . . . .
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 kai to linksys δεν εχει για crc errors.αφου δεν παινει το dmt τοτε παρε forrhnet να σου αλλαξουν αυτοι το margin σε 8 η 12 για να δεις.θα πεσει η ταχυτητα βεβεα αλλα να δεις αν θα παιξει.αλλιως αν βρεις κανα speedtouch η siemens απο κανα φιλο για να δεις πως παει με αυτο.firmware 1.01.08 ελπιζω να εχεις στο linksys
MrTryANalyzer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ναι Firmware 1.01.08 του χω περασμένο .. θα δω τι θα κάνω ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.