Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Forthnet 12-3 τα μεσανυχτα !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην προκειμενη περιπτωση λογικα το μονο που εχω να κανω ειναι να παρω forthnet και να ενημερώσω για βλάβη ? Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται μονο 1-3 το βράδυ . . :S που κανονικα τετοιες ωρες το bandwidth ειναι μορε flexible. .

Δημοσ.

δεν ειναι θεμα bandwidth αλλιως θα ειχαμε πολλα ατομα προβλημα συν οτι εχουν κανει αναβαθμισεις στο εξωτερικο και δευτερον το μεγαλο φορτον δεν ειναι 12-3 αλλα τα πρωινα.και βλαβη σε οτε να δωθει για χαλκο αντε ναπεισεις τον οτε οτι αυτο γινετε 12-3 το βραδι.βλεπω να ζεις με αυτο.

Δημοσ.
δοκιμη σε αλλο pc.β.καρτελλα status και dsl connection

To εχω δοκιμασει και στο λαπτομ μου. Ουτε εκει εμπαινε.. Αρα δηλαδη εχει προβλημα το ρουτερ? Προβλημα software μοιαζει να ειναι .. ΑΛΛΑ πως ειναι δυνατον ?

Αυτο το status και to dsl connection που λες.. τι ειναι?? που το κοιταω

Δημοσ.

Ακομα σερνεται 20 λεπτα πηρε για να κανει refresh αυτη η σελίδα ..

Παλιά πριν μπω ιδιόκτητο forthnet (not full LLU), δεν ειχα τετοια προβλήματα .. τώρα έχω .. !

Οι ταχύτητες αρχιζουν και πεφτουν σταδιακά και γρήγορα, μεχρι που φτανει σε σημειο να μην μπορει να κρατήσει σύνδεση με το msn και να του κανει sign out, και μετα απο 10 λεπτα βασανιστηκά αργα η ταχύτητα ανεβαίνει .. κατα τις 3 γινεται σαν κανονικη .. σαν να μην ειχε προβλημα :S .. σεναριο επιστημονικης φαντασίας ..LOL !

edit: 02.44πμ μολις ξαναεπανηλθε η ταχύτητα ..

Δημοσ.

τι να πω και το παραξενο ινε οτι δεν βλεπω αλλαγη στο margin.να δομικαζες με το dmt πως λεγεται να βαλεις target noise 10 και να μειωθει η ταχυτητα να δεις αν θα το κανει.η για δοκιμη να βαλεις να παιζει η γραμμη με g.dmt να δουμε αν θα το κανει παλι.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν πιστεύω να έχεις το wi-fi ανοιχτό? αν ναι, checkαρες μπας και τραβάει κανείς άλλος?

virus/trojan/spyware free καραcheckαρισμένος να φανταστώ...

Δημοσ.

Μπα το χα τσεκαρει πριν καιρο .. ολα κλειστα ειναι απο θεμα wifi .. δεν τραβαει κανεις .. :)

Σημερα δν ειμουν σπιτι γαμωτο να κανω την ρυθμιση !! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...