poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 σωστες ειναι .και multimode να βαλεις παλι adsl2+ θα κλειδωσεις.
MrTryANalyzer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Στην προκειμενη περιπτωση λογικα το μονο που εχω να κανω ειναι να παρω forthnet και να ενημερώσω για βλάβη ? Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι γινεται μονο 1-3 το βράδυ . . :S που κανονικα τετοιες ωρες το bandwidth ειναι μορε flexible. .
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 δεν ειναι θεμα bandwidth αλλιως θα ειχαμε πολλα ατομα προβλημα συν οτι εχουν κανει αναβαθμισεις στο εξωτερικο και δευτερον το μεγαλο φορτον δεν ειναι 12-3 αλλα τα πρωινα.και βλαβη σε οτε να δωθει για χαλκο αντε ναπεισεις τον οτε οτι αυτο γινετε 12-3 το βραδι.βλεπω να ζεις με αυτο.
pug_f_e Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμη σε αλλο pc.β.καρτελλα status και dsl connection To εχω δοκιμασει και στο λαπτομ μου. Ουτε εκει εμπαινε.. Αρα δηλαδη εχει προβλημα το ρουτερ? Προβλημα software μοιαζει να ειναι .. ΑΛΛΑ πως ειναι δυνατον ? Αυτο το status και to dsl connection που λες.. τι ειναι?? που το κοιταω
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εκει απλα βλεπεις τα χαρακτηριστικα.τωρα ναι ισως να εχει γινει κατι με το ρουτερ.τι αλλο να πω.
MrTryANalyzer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ακομα σερνεται 20 λεπτα πηρε για να κανει refresh αυτη η σελίδα .. Παλιά πριν μπω ιδιόκτητο forthnet (not full LLU), δεν ειχα τετοια προβλήματα .. τώρα έχω .. ! Οι ταχύτητες αρχιζουν και πεφτουν σταδιακά και γρήγορα, μεχρι που φτανει σε σημειο να μην μπορει να κρατήσει σύνδεση με το msn και να του κανει sign out, και μετα απο 10 λεπτα βασανιστηκά αργα η ταχύτητα ανεβαίνει .. κατα τις 3 γινεται σαν κανονικη .. σαν να μην ειχε προβλημα :S .. σεναριο επιστημονικης φαντασίας ..LOL ! edit: 02.44πμ μολις ξαναεπανηλθε η ταχύτητα ..
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 τι να πω και το παραξενο ινε οτι δεν βλεπω αλλαγη στο margin.να δομικαζες με το dmt πως λεγεται να βαλεις target noise 10 και να μειωθει η ταχυτητα να δεις αν θα το κανει.η για δοκιμη να βαλεις να παιζει η γραμμη με g.dmt να δουμε αν θα το κανει παλι.
MrTryANalyzer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Με αυτό το DMT εννοείς : - http://dmt.mhilfe.de Θα προσπαθησω αυριο να το βαλω σε g.dmt να δουμε .. Στο DMT δεν βρισκω σε ποιο port συνδέομαι στο router .. :S 23 ειναι για telnet αλλα δεν ..
alexisgt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν είσαι με το linksys, δεν το υποστηρίζει το dmt tool...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 δεν πιστεύω να έχεις το wi-fi ανοιχτό? αν ναι, checkαρες μπας και τραβάει κανείς άλλος? virus/trojan/spyware free καραcheckαρισμένος να φανταστώ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 u never know
MrTryANalyzer Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μπα το χα τσεκαρει πριν καιρο .. ολα κλειστα ειναι απο θεμα wifi .. δεν τραβαει κανεις .. Σημερα δν ειμουν σπιτι γαμωτο να κανω την ρυθμιση !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.