Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Forthnet 12-3 τα μεσανυχτα !

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχουν και αλλοι το συγκεκριμενο πρόβλημα, αλλα εδω και 3 μήνες απο τις 00.00-03.00 η σύνδεση με την forthnet 24MBPS ιδιόκτητο δίκτυο σέρνεται με ρυθμούς απιστευτους .. στο rapidshare κατεβαζει με 30kb/s ....

Σιγουρα υπαρχει καποιο προβλημα στη γραμμη ή ειναι γενικό προβλημα του δικτύου της forthnet που πλέον εχει fullάρει ??!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παραδειγμα εδωσα το rapidshare .. τα παντα γενικως σερνονται εκεινες τις ωρες ..

12-3 το βραδυ που γινετε αυτο τι στατιστικα εχεις?δεν εννοοω στα ποσα κλειδωνεις αλλα ποσο ειναι το margin και το attenuation σου εκεινη τιν στιγμη?μηπως κανει διακυμανσεις?αν μπορεις κρατα ανα 20 λεπτα για καμια ωρα 1 εικονα απο τα στατιστικα σου.μην ξεχασεις να τα κανεις refresh.

Δημοσ.

Tο εχω γραψει και γω και αλλου αυτο..

Μετα το απογευμα μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες αντε γεια...

Και εχω και connx 24αρι μαλιστα.

Τρωει τετοια κολληματα και σερνεται που με φτανει στα ορια μου πραγματικα.

Δε ξερω τι παιζει, ΑΛΛΑ ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστικο :devil::mad::mad::mad:

Δημοσ.

δειτε το margin.εχω δει να γινετε αυτο διοτι εκεινες τις ωρες για αγνωστο λογο η γραμμη κατι παθαινε και το margin πηγαινε στον πατο και για αυτο γινοταν αυτο.τελικα λυθηκε με αλλαγη προφιλ και με πιο καλο ρουτερ.speedtouch.

Δημοσ.

Συγκεκριμενα εχω το Linksys WAG200G εχω περασει και απο αλλα επισης ..

συγκεκριμενα now εχω τα εξης στο status μου ..

DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 9577 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 33 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db

Δημοσ.

το βασικο ειναι το margin στο down.και απο οτι βλεπω ειναι στο 6.οταν εχεις το προβλημα τσεκαρε το 2-3 φορες ανα καποια λεπτα να δεις αν μενει στο 6 η οχι.γιατι εγω και τωρα παιζω μια χαρα σε ταχυτητες.1250 kilobytes απο apple.και δοκιμασε αυτες τις ωρες να κατεβασεις απο http://www.apple.com to itunes.ειναι απο τα εγγυημενα sites οτι κατεβαζεις κομματια και χωρις download manager.

Δημοσ.

απλα δοκιμασε το οταν δεις οτι υπαρχει προβλημα και επισης τσεκαρε και το margin.μην ξεχασεις να κανεις refresh την σελιδα για να βγει το καινουριο margin.

Δημοσ.

MrTryANalyzer Και γω το linksys vag200 εχω παρεπιπτοντως...

Και φιλε πουλινε, οπως ειχα πει και στο δικο μου ποστ ξανα και ειχες δωσει καποιες απαντησεις, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να μη μπορω να μπω στις ρυθμισεις του ρουτερ..

Πραγματικα δε καταλαβαινω το γιατι

Βαzw admin - admin kai δε μπαινει.

Εννοειται μετα απο reset, Για να σας προλαβω και μη μου πειτε οτι εχει αλλους κωδικους

Αυτο εγω το πηρα μεταχειρισμενο, αλλα αυτο ειναι θεμα software (ετσι δεν ειναι??)

Δε μπορει να εχει χαλασει και να μη μπαινει στις ρυθμισεις...:mad:

Πως να δω αυτα τα Μαρgin και τα λοιπα ???????

Δημοσ.

Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 11 db Downstream Line Attenuation: 33 db Upstream Line Attenuation: 8 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db

Τα ιδια , σερνεται τρελά τωρα και δεν μπαινει ουτε στην σελιδα της apple αρργει παρα πολυ να την φορτώσει ............

Δημοσ.

σηκωνω τα χερια ψηλα.και με αλο ρουτερ ειπες το ιδιο ε?eγω κατεβασα απο apple με 1000kilobytes και.κατι πρεπει να γινετε πανω στον χαλκο αυτες τις ωρες.δεν ξερω τι αλλα δεν στεκει αλλιως.για να γινετε παντα την ιδια ωρα.

Δημοσ.

Εχω αυτες τις ρυθμίσεις :

Encapsulation:RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC Qos: UBR Pcr Rate: 0 Scr Rate: 0 Autodetect: Disable VPI: 8 VCI: 35 Enable: Yes PVC Status: Up

DSL Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Επισης να ενημερώσω οτι βρίσκομαι σε DSLAM του Ανω Χαλανδρίου.. για οποιον μενει εδω κοντα και εχει το ιδιο problem ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...