makphil62 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 καλημερα παιδια!χθες πιρα εναν hp pavillion κ εχει πανω τα vista!πανω φορτωμενο σαν antivirus εχει το norton!εχω ενα προβλημα ομως οτι κατεβασω απο το νετ και ειναι σε μορφη .exe(σαν εφαρμογη) και παω να τ ανοιξω μου βγαζει ενα μηνυμα! "προειδοποιηση ασφαλειας τωνν windows!τα windows θεωρουν οτι αυτο το αρχειο ειναι επικινδυνο και για την δικια σας προστασια το εχουν αποκλεισει"αυτο το μηνυμα και δεν μ αφηνει να κανω κατι αλλο!καποια ρυθμιση ειναι αλλα δ μπορω να την βρω!εχς απενεργοποιηση το uac αλλα και παλι δ μ αφηνει!εχω κλεισει firewall αλλα και παλι!βοηθηστε με παιδια!!:cry:
pmichal Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Με τι πρόγραμμα κατεβάζεις? Δοκίμασε να το κατεβάσεις με firefox αντί ΙΕ.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μπορεί αυτό που έχεις κατεβάσει να το θεωρεί μολυσμένο αρχείο (ή και να είναι) και γι αυτό στο κόβει. Μήπως αντί να πατήσεις αποθήκευση, πατάς εκτέλεση; Δοκίμασε να κατεβάσεις πρώτα το αρχείο που θέλεις στον δίσκο και μετά να το τρέξεις.
sarakinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Γνώμη μου είναι να ξηλώσεις το Norton.Πολύ βαρύ και αναξιόπιστο πλέον.Προτίνω το Νοd 32 ή το Avast.Όπως είπε και ο φίλος μάλλον το κόβει γιατί το θεωρεί "κακόβουλο".Ίσως μπορεί να διορθωθεί αυτό με κάποιες ρυθμήσεις αλλά γιατί να μπλέκεις?Βάλε ένα άλλο για να ξενιάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.