Alex2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 30/11/2008 στις 2:37 ΜΜ, tonypapadovic είπε Μια από τα ίδια με |WISE| και δω. Αν σου δώσουν άδεια ή ρεπό, θα αρχίζεις να χοροπηδάς από την χαρά σου. Ουσιαστικά τα λέει όλα ο Mystirios Εννοείς ότι δεν ισχύει το πενθημερο οκτάωρο; Στις 19/9/2018 στις 1:46 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Και αοριστου να σου κανουν τι εχεις να κερδισεις ? Ισα ισα που αν θελεις να φυγεις και δεν σε απολυουν δεν μπορεις να γραφτεις και στον ΟΑΕΔ με παραιτηση . Αλήθεια τώρα το ρωτάς αυτό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 @Alex2020 Διαφωνείς για ότι έγραψα για την αορίστου;
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 7 minutes ago, Γιάννης Platano said: @Alex2020 Διαφωνείς για ότι έγραψα για την αορίστου; sorry αλλα δεν πας σε μια εταιρεια με την λογικη να σε διωξουν για να μπεις οαεδ.η teleperformance το κανει για δυο λογους.α.να μην πληρωσει ποτε αποζημιωση και β.να σε εχει στην τσιτα ωστε να φοβασαι μην δεν σου κανουν ανανεωση.δεν το κανει για να μπεις εσυ ταμειο ανεργιας.οι περισσοτεροι ειδικα ελληνικο αγγλικο support ειναι αναλωσιμοι. αλλα ουτε στα υπολοιπα δυσευρετα ατομα που μιλανε αλλες γλωσσες κανουν αοριστου.και επαναλαμβανω.οταν ξεκινας μια δουλεια μετα απο καποιο σημειο το λογικο ειναι να γινεσαι αοριστου και οχι συμβασεις μεχρι τα 99.ουτε να ξεκινας.και να σκεφτεσαι καντε μου συμβασεις για να μπω ταμειο ανεργιας και το λογικο επισης ειναι να φευγει καποιος οταν εχει βρει δουλεια. 1
Alex2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 31 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε @Alex2020 Διαφωνείς για ότι έγραψα για την αορίστου; Φυσικα και διαφωνώ Π. Χ. Κάποιος δουλεύει 5 χρόνια σε μια εταιρεία και τον διώχνουν = θα πάρει 3 μικτους μισθούς Με τις εξάμηνες δεν θα πάρει τίποτα
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 50 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Φυσικα και διαφωνώ Π. Χ. Κάποιος δουλεύει 5 χρόνια σε μια εταιρεία και τον διώχνουν = θα πάρει 3 μικτους μισθούς Με τις εξάμηνες δεν θα πάρει τίποτα Ενδιάμεσα όμως αν θέλει να φύγει τι γίνεται; Ούτε επίδομα ανεργίας δεν παίρνει. Μόνο αν "αναγκάσει" τον εργοδότη να τον απολύσει.
Alex2020 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Ενδιάμεσα όμως αν θέλει να φύγει τι γίνεται; Ούτε επίδομα ανεργίας δεν παίρνει. Μόνο αν "αναγκάσει" τον εργοδότη να τον απολύσει. Ξέρεις την απάντηση μην με ρωτάς
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και δεν με αφορά το θέμα απόλυση με προειδοποίηση δεν έχει αποζημίωση. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Γιάννης Platano
Napier Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, poulinos είπε αλλα ουτε στα υπολοιπα δυσευρετα ατομα που μιλανε αλλες γλωσσες κανουν αοριστου. νομιζω για τη περιπτωση που εγραψα πριν θα του κανουν αοριστου κατι τετιο ανεφερε ο σουπερβαιζορ του. η παραταση για πανω απο 12μηνο δε πιανετε αοριστου? επισης διαβασα τη συμβαση του ξανα και ξεχασα να πω οτι εκτος απο τα 1200 μικτα αναφερει και προσθετει αμοιβη απο ελευθεριοτητα. αρα να υποθεσω για αυτο δε πεφτει ποτε κατω απο το 1000αρικο? τα μπονους δεν ειναι η ελευθεριοτητα? Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Napier
poulinos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Χωρίς να είμαι σίγουρος μιας και δεν με αφορά το θέμα απόλυση με προειδοποίηση δεν έχει αποζημίωση. ισχυει οσο ξερω. Σίγουρα εχει λιγότερη αποζημίωση αν ενημερώσεις.Αναλογως τον καιρο αλλαζει και η αποζημιωση. Βεβαια για καποιο λόγο δεν το πολυβλέπω να το κανουν οι εταιρειες.
Napier Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 ξερει καπιος αν η παραταση συμβασης στη teleperformance μετα το 12μηνο σημαινει συμβαση αοριστου?η πρεπει να το λεει ξεκαθαρα συμβαση αοριστου και οχι 6μηνη πχ παραταση που εχει ξεπερασει συνολικα τον ενα χρονο?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, Napier είπε ξερει καπιος αν η παραταση συμβασης στη teleperformance μετα το 12μηνο σημαινει συμβαση αοριστου?η πρεπει να το λεει ξεκαθαρα συμβαση αοριστου και οχι 6μηνη πχ παραταση που εχει ξεπερασει συνολικα τον ενα χρονο? Απο ατομα που δουλευαν εκει και ξερω δεν υπηρχαν παρατασεις αλλα νεες συμβασεις.
Napier Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Απο ατομα που δουλευαν εκει και ξερω δεν υπηρχαν παρατασεις αλλα νεες συμβασεις. παραταση εχει ξεκαθαρα ο συγκεκριμενος που αναφερω. παραταση συμβασης εργασιας ορισμενου χρονου αναφερει συγκεκριμενα η συμβαση του. το ερωτημα μου ειναι αλλο ομως. αυτη η παραταση οταν αθροιστικα ξεπερνα τον 1 χρονο πιανετε σαν αοριστου μετα το 12μηνο η παραμενει ορισμενου? ξερει καπιος? πχ βλεπω αυτο το ποστ εδω https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/99862-ανανεωση-συμβασησ-ορισμενου-χρονου/#comment-683307 και παρατηρω επισης πως ΕΡΓΑΝΗ οντως δε του εχουν περασει νεο Ε7 αρα να υποθεσω εχει μετατραπει αυτοδικαια σε αοριστου? Το αναφερω γιατι ο σουπερβαιζορ του στην teleperformance τους ειχε πει οτι καποια στιγμη θα γινουν ''μονιμοι'' οτι και αν σημαινει αυτο. εντωμεταξυ ο σουπερβαιζορ του ειναι επισης ξενος και γενικα για διαδικαστικα επι της ελλαδας δε ξερει την τυφλα του οπως καταλαβαινω οποτε προσπαθω να βρω εγω την ακρη. του εχω πει να παει να ρωτησει στο hr αλλα οπως μου τα περιγραφει για να πετυχεις ατομο να ασχοληθει μαζι σου απο το το hr της teleperformance πρεπει να χεις κανει μινιμουμ 10 ταματα στη Τηνο τελος δε ξερω αν μετραει σε κατι αλλα ξερω εχει γινει η προσληψη του μεσω της randstand Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Napier
MikeJ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Αορίστου δεν είναι ούτε οι supervisors πάντως. Ο supervisor μου είναι 4 χρόνια σερί και ακόμα με ορισμένου χρόνου είναι. Μόλις πρόσφατα τον έκαναν ξανά εικονική τραμπα στην εταιρεία μισθοδοσίας. Κατά πόσο νόμιμο είναι αυτό ρε παιδιά ; Δεδομένου ότι σε όλα τα άλλα είναι τυπική εταιρεία, μου κάνει εντύπωση γιατί με τόσες χιλιάδες υπαλλήλους δε θα βρισκόταν ένας έστω να το κυνηγήσει. Οπότε εικάζω ότι είναι ανήθικο μεν, νόμιμο δε. Δεν είναι μόνο η αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης. Είναι και οι άδειες που σε αορίστου αυξάνονται κατά μία μέρα το χρόνο και μπορείς να τις διαχειρίζεσαι λίγο καλύτερα, ενώ τώρα σε αναγκάζουν να τις παίρνεις πριν τη λήξη του συμβολαίου θες δε θες. Επίσης αν καίγεσαι για ταμείο μπορείς εύκολα να οδηγήσεις τον άλλον να σε απολύσει. Ειδικά σε εταιρεία σαν τη tp στη τρίτη αδικαιολόγητη απουσία σε μπλοκάρουν από υπολογιστές κάρτες εισόδου κλπ. 3 hours ago, Napier said: τα μπονους δεν ειναι η ελευθεριοτητα? Η ελευθεριότητα που αναφέρει είναι η διαφορά που προκύπτει μεταξύ του τελικού μισθού και του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα. Πχ στη σύμβαση μου λέει 1045 μεικτά τα οποία προκύπτουν από 650 κατώτατος μισθός με βάση τη ΕΣΣΕ συν 395 ευρώ ελευθεριότητα του εργοδότη. Είναι η απλοχερια με άλλα λόγια του εργοδότη που ενώ θα μπορούσε να σου δίνει το κατώτατο, σου βάζει και κάτι ακόμα.
Napier Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, MikeJ είπε Αορίστου δεν είναι ούτε οι supervisors πάντως. Ο supervisor μου είναι 4 χρόνια σερί και ακόμα με ορισμένου χρόνου είναι. Μόλις πρόσφατα τον έκαναν ξανά εικονική τραμπα στην εταιρεία μισθοδοσίας. οκ να γινω πιο συγκεκριμενος. 1/1/2019 εγινε η 3η νεα συμβαση του που ηταν για 6 μηνες 1/7/2019 εγινε παραταση αυτης της συμβασης για αλλους 6 μηνες μεχρι 31/12/2019 στην ΕΡΓΑΝΗ δεν εχει ανεβει Ε7 για την απο 1/1/2019 συμβαση του. για τις αλλες 2 πριν την 1/1/2019 ειχαν ανεβει κανονικα στην ΕΡΓΑΝΗ τα Ε7 το ερωτημα εδω ειναι: νομικα η απρακτη λυση της απο 1/1/2019 συμβασης του με Ε7 σημαινει οτι πλεον νοειται αυτοδικαια αοριστου η συμβαση του? αυτο θελω να ξεκαθαρισω ξερει καπιος? Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Napier
MikeJ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δε γνωρίζω να σου απαντήσω συγκεκριμένα για τη περίπτωση που λες. Σου παραθέτω απλά την εμπειρία μου ότι ακόμα και οι supervisors που γνωρίζω με μεγαλύτερη θητεία ακόμα με ορισμένου είναι. Agent με αορίστου δε νομίζω ότι έχω ακούσει ποτέ. Μόνο κάποιες κοπέλες που έπαιξαν έξυπνη μπαλιτσα και έμειναν έγκυες κοντά στο τέλος της 3ης κατά σειρά σύμβασης όπου η εταιρεία δεν έχει άλλη επιλογή βάσει νόμου παρά να σε κρατήσει (ακόμα κι αν ήσουν ορισμένου) κι έτσι γίναν αυτοδικαίως αορίστου. Είσαι σίγουρος ότι όλες οι συμβάσεις είναι στον ίδιο εργοδότη; Μπορεί να ξεκίνησε Randstad και στη πορεία να έγινε Teleperformance, ISS, Select κλπ και τούμπαλιν. Επίσης νομίζω πολλές φορές ανεβάζουν στοιχεία και συμβάσεις με καθυστέρηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα