Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6 ώρες πριν, isay είπε

Αν ειναι να συμπεριφερθείς ετσι μην πας καθολου, γιατί δεν θες στην καρτέλα σου να μπει σχολιο  τυπου "αρνητικός και αντιδραστικός".

Αμάν ζημιά που θα πάθει! Θα μπει στη καρτέλα τέτοιου τύπου σχόλιο. Και όλο αυτό που; Στη τρισμεγιστη teleperformance. Σε αυτό το ρυθμιστικό μεγαθήριο της αγοράς! 

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Φιλική συμβουλή: μην πηγαίνετε σε συνεντεύξεις αν είναι να πουλήσετε μούρη ή να γκρινιάξετε. Ποτέ δεν ξέρεις το recruiter που έχεις απέναντί σου, σε ποια δουλειά θα τον βρεις ξανά μπροστά σου. Ειδικά σε μεγάλες εταιρίες που αναθέτουν το recruitment σε εξωτερικούς συνεργάτες, αλλά και γενικά σε όλους. Είναι πρώτα και κύρια ζήτημα αυτοσεβασμού.

Και, γενικά, όπως θέλετε να σας σέβονται, έτσι σεβαστείτε κι εσείς τους άλλους: μια δουλειά κάνει κι αυτός που σας παίρνει τη συνέντευξη. Θεωρείτε πως δεν έπρεπε να κληθείτε καν, μην πάτε. 

• Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
9 hours ago, Nuclear Winter said:

Ευχαριστώ για την απάντηση! Στην τηλεφωνική μου επικοινωνία με κάποιον recruiting manager (στα αγγλικά), ερωτήθηκα για τις γνώσεις μου πάνω σε προγράμματα υπολογιστών. Φυσικά και απάντησα με ειλικρίνεια πως δεν έχω εμπειρία, παρά μόνο το word και το open office, όταν έκανα πρακτική σε εφημερίδα. Εκείνος μου είπε πως παρόλο που δεν γνωρίζεις τίποτα πάνω στα Μac και Apple γενικά εγώ θα σε βάλω στο πρόγραμμα των συνεντεύξεων, απλά ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αρχεία που σου έστειλα. Δεν υπήρξε σαφής καθοδήγηση, αλλά απλά links. Αα και τα βίντεο ήταν περίπου 2 ώρες το καθένα και η συνέντευξη είναι πολύ σύντομα, οπότε έχω πάρα πολύ περιορισμένο χρόνο να μάθω κάτι πάνω στο οποίο δεν έχω ιδέα. Τώρα τι να πω... σκέφτομαι αν θα πάω ή όχι.. Ίσως το κάνω. Ίσως πάω, ρωτήσω το λόγο που με "έχωσαν" στο συγκεκριμένο τομέα και έπειτα...θα πάρω τα μπογαλάκια μου για να γυρίσω σπίτι... χαχα...

δεν χανεις κατι να πας.πηγαινε με ηρεμια.ποτε δεν ξερεις.και επισης καποια ατομα ξεκινησαν με τηλεφωνα και αλλαξαν σε αλλα τμηματα.λογικα εχεις παραπανω μισθο απο το βασικο λογω οτι ειναι αγγλικο support>και εχει και καποια bonuses.σε καθε περιπτωση δεν χανεις κατι να πας.αλλωστε συμβασεις κανουν οποτε αν δεν σου αρεσει σε 2-3 μηνες φευγεις.

Κατα τα αλλα ακομα και αν ο απεναντι σου ειναι οτι να νε δεν εχεις λογο να τσακωθεις.δεν θα κερδισεις τιποτα.τα υπολοιπα τα ειπε O snoob. το αν θα πας το κρινεις εσυ αναλογως ποσο σε νοιαζει να βρεις μια δουλεια και εχεις αναγκη τα λεφτα.

Δημοσ.

Μου χαν στείλει κι εμενα Mail , μετά απο πολλα τηλέφωνα, ο hr για την ακρίβεια οτι με θέλουν για μια γαλλόφωνη θέση. Εχω ακούσει τα χειρότερα για την εταιρεία όποτε έπεσε άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες 

Δημοσ.
4 minutes ago, margaritagr said:

Μου χαν στείλει κι εμενα Mail , μετά απο πολλα τηλέφωνα, ο hr για την ακρίβεια οτι με θέλουν για μια γαλλόφωνη θέση. Εχω ακούσει τα χειρότερα για την εταιρεία όποτε έπεσε άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες 

οπως ανεφερα παραπανω εχει να κανει με το ποσο χρειαζεται να δουλεψεις και ποσο οχι.επισης προσωπικη αποψη μην ακους τι λενε οι αλλοι αν δεν πας.ειδικα τα ατομα που δεν πανε για ελληνικο support ειναι τελειως αλλη κατηγορια και οικονομικα αλλα και γενικοτερα.ψαχνουν ατομα που να μιλανε οτιδηποτε αλλο περα απο αγγλικα οποτε οι γαλλοφωνοι γερμανοφωνοι και διαφορες αλλες γλωσσες ειναι δυσκολη κατηγορια και πιο δυσκολο να φας ποδι.συν μεγαλυτερο μισθο.καποιοι παιζουν 1000+

Δημοσ.

Καπου 2002-2003.

Καλλιροης στην Eurobank.  4ωρα.Στο κομματι που ζητουσαμε στους πελατες να πληρωσουν ενα μικρο ποσο στην πιστωτικη τους.

Δλδ οχι πολυ πιεση..Χρωστουσαν λιγα.

3 μηνες συμβαση. Δεν με ανανεωσαν γιατι ημουν πολυ..ευγενικος...

Στην πορεια ειχα βρει βεβαια αλλου δουλεια οποτε δε θα καθομουν ετσι κ αλλιως.

Δημοσ.
3 minutes ago, ASFE said:

Καπου 2002-2003.

Καλλιροης στην Eurobank.  4ωρα.Στο κομματι που ζητουσαμε στους πελατες να πληρωσουν ενα μικρο ποσο στην πιστωτικη τους.

Δλδ οχι πολυ πιεση..Χρωστουσαν λιγα.

3 μηνες συμβαση. Δεν με ανανεωσαν γιατι ημουν πολυ..ευγενικος...

Στην πορεια ειχα βρει βεβαια αλλου δουλεια οποτε δε θα καθομουν ετσι κ αλλιως.

Οι ληξιπροθεσμες ειναι 10 φορες χειροτερες απο customer care

Δημοσ.
Στις 19/9/2018 στις 7:34 ΠΜ, zeniath είπε

Ο αδερφός μου δουλεύει σε εκείνο το κομμάτι. Είναι πολύ ευχαριστημένος, καθαρά μαζί με βραδινά κλπ βγαίνουν στο 900άρι μπορεί και λίγο παραπάνω. μισή ώρα διάλειμμα και μισή ώρα να παίζεις το app υποχρεωτικά αρα 7 ώρες δουλειά με το πολύ ζόρι.

Τι φαση;

Δημοσ.
2 minutes ago, zenwalk23 said:

Τι φαση;

σε gaming support ασχολεισαι και με το παιχνιδακι πολλεςφορες για να εισαι Uptodate.μαλλον κατι παρομοιο αναφερει.επισης καλα support ειναι και αυτα που ειναι με email οποτε δεν εχεις τον αλλον στο τηλεφωνοα.

7 minutes ago, Speculoos said:

[off topic] μήπως το νημα να μεταφερθεί στη νέα ενότητα; [/off topic]

Done

• Like 2
Δημοσ.
32 minutes ago, LiquidTroll said:

Πρόσφατα έψαχνα κατι για την Teleperformance, και κοιταξα τα reviews στο indeed, και δεν το ξανασκεφτηκα...

Gulag at its best.

https://www.indeed.com/cmp/Teleperformance-Greece/reviews?fcountry=ALL

υπαρχουν και θετικα και αρνητικα.σιγουρα οτι ειναι Call center ειναι ενα μεγαλο θεμα.απο την αλλη αμα δενεχεις δουλεια..... τοτε ολα αλλαζουν.

επισης οπως ειπα προσωπικη αποψη βεβαια δεν χανεις κατι να πας μεχρι να βρεις κατι καλυτερο.αν βρεις τιποτε αλλο σηκω φυγε.αν δεν σαρεσει σηκω φυγε.καλυτερα να πας και να φυγεις παρα να μην δοκιμασεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να πω και γω την εμπιρια πολυ δικου μου ανθρωπου. ειναι σε ξενογλωσο (δυσκολης και σπανιας για τα ευρωπαικα δεδομενα γλωσας) σε incoming calls . πλεον συμπιρωνει 1.5 χρονο σε 1 μηνα και τα δεδομενα  για το ξενογλωσο τμημα του ειναι τα εξης

1) 1200 τα μικτα. καθαρος μισθος δε πεφτει ποτε κατω απο 1000 (εκτος απο 1 μηνα νομιζω που πηρε 960 γιατι ειχε πολλες μερες αναρωτικη- πανω απο αυτες που δικαιολογει το ΙΚΑ). συνηθως ο καθαρος του ειναι 1060 ως 1115 νομιζω το μεγαλυτερο που θυμαμαι

2) δουλευει παντα ΣΚ, αργιες (πχ δουλευε κανονικα χθες) λογω των χωρων που εξυπηρετει η αγορα του

3) μικρη ομαδα - νομιζω 7 ατομα πλεον ενω για τον 1ο χρονο ηταν μονο 3 ατομα

4) καλο κλιμα στην ομαδα αλλα μεγαλη πιεση στα τηλ. ερχεται παντα σπιτι πτομα κ με πονοκεφαλο 

5) εχει restaurant tickets που του προσφερει η teleperformance

6) αρχισε στη Καλιθεα και τωρα μεταφερθηκε στο μεγαθηριο συγκροτημα του Πειραια που απο οτι εχω καταλαβει ειναι κυριος τα ξενογλωσσα

7) σχετικα με τις συμβασεις. ως τωρα του εχουν γινει 3 συμβασεις οι 2 εξαμηνες και η τελευταια 6μηνη αλλα εχει παρει παραταση η τελευταια του αλλους 6 μηνες. μπηκα στο https://employees.yeka.gr και ειναι ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΙ στο ΕΡΓΑΝΗ σε οτι τον αφορα και φυσικα κανονικα τα ενσημα του στο ΙΚΑ

8 ) πληρωμη μισθου με ΑΠΟΛΙΤΗ συνεπια καθε 4 με 6 του μηνα

9) μεχρι το τελος του ετους θα παει ολη η ομαδα 3ημερο ταξιδι στη κεντρικη χωρα της αγορας του, πληρωμενα ολα απο την ετερια (οχι την teleperformance)

10) δουλευει μονο πρωινα αλλα με μεταβαλομενο ωραριο . καποιες μερες 8-4 αλλες μερες 9-5 . στανταρ 2 μερες καθημερινες ρεπο εκ των οποιων η μια σταθερη και η αλλη καθε βδομαδα μεταβαλετε.

οντως αυτο για την τουαλετα κοβετε απο το χρονο του διαλιματος του , κατι που τον ενοχλει και το ιδιο απο οτι μου εχει πει αλλα σε γενικες γραμες ειναι αρκετα ευχαριστιμενος καθως τα λεφτα ειναι καλα , ο σουπερβαιζορ του ειναι γαματος απο αυτα που καταλαβενω και η δυσκολια ειναι στο μεγαλο αριθμο τηλεφωνων που δεχονται. απο οτι μου εχει πει χανουν πανω απο 200 κλισεις το 8ωρο και ψαχνουν απεγνωσμενα και αλλα ατομα επειδη ομως η γλωσα ειναι σχετικα δυσευρετη στην ελλαδα εχουν θεμα. οι 3 που πρωτοαρχισαν ειναι σταθεροι, δεν εχουν φυγει . γενικα κανεις δεν εχει φυγει απο μονος του ουτε εχουν απολυσει κανεναν στο τμημα του εδω και 18 μηνες.

αυτα ξερω! ελπιζω να βοηθησα. μαλλον δεν ειναι τα ιδια με τα ελληνοφωνα η ακομα και τα αγγλοφωνα τμηματα που λετε εδω. φαινεται αρκετα καλυτερα σε σχεση με ολα αυτα που εχω διαβασει στο τοπικ.

Επεξ/σία από Napier
Δημοσ.
53 minutes ago, Napier said:

να πω και γω την εμπιρια πολυ δικου μου ανθρωπου. ειναι σε ξενογλωσο (δυσκολης και σπανιας για τα ευρωπαικα δεδομενα γλωσας) σε incoming calls . πλεον συμπιρωνει 1.5 χρονο σε 1 μηνα και τα δεδομενα  για το ξενογλωσο τμημα του ειναι τα εξης

1) 1200 τα μικτα. καθαρος μισθος δε πεφτει ποτε κατω απο 1000 (εκτος απο 1 μηνα νομιζω που πηρε 960 γιατι ειχε πολλες μερες αναρωτικη- πανω απο αυτες που δικαιολογει το ΙΚΑ). συνηθως ο καθαρος του ειναι 1060 ως 1115 νομιζω το μεγαλυτερο που θυμαμαι

2) δουλευει παντα ΣΚ, αργιες (πχ δουλευε κανονικα χθες) λογω των χωρων που εξυπηρετει η αγορα του

3) μικρη ομαδα - νομιζω 7 ατομα πλεον ενω για τον 1ο χρονο ηταν μονο 3 ατομα

4) καλο κλιμα στην ομαδα αλλα μεγαλη πιεση στα τηλ. ερχεται παντα σπιτι πτομα κ με πονοκεφαλο 

5) εχει restaurant tickets που του προσφερει η teleperformance

6) αρχισε στη Καλιθεα και τωρα μεταφερθηκε στο μεγαθηριο συγκροτημα του Πειραια που απο οτι εχω καταλαβει ειναι κυριος τα ξενογλωσσα

7) σχετικα με τις συμβασεις. ως τωρα του εχουν γινει 3 συμβασεις οι 2 εξαμηνες και η τελευταια 6μηνη αλλα εχει παρει παραταση η τελευταια του αλλους 6 μηνες. μπηκα στο https://employees.yeka.gr και ειναι ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΙ στο ΕΡΓΑΝΗ σε οτι τον αφορα και φυσικα κανονικα τα ενσημα του στο ΙΚΑ

8 ) πληρωμη μισθου με ΑΠΟΛΙΤΗ συνεπια καθε 4 με 6 του μηνα

9) μεχρι το τελος του ετους θα παει ολη η ομαδα 3ημερο ταξιδι στη κεντρικη χωρα της αγορας του, πληρωμενα ολα απο την ετερια (οχι την teleperformance)

10) δουλευει μονο πρωινα αλλα με μεταβαλομενο ωραριο . καποιες μερες 8-4 αλλες μερες 9-5 . στανταρ 2 μερες καθημερινες ρεπο εκ των οποιων η μια σταθερη και η αλλη καθε βδομαδα μεταβαλετε.

οντως αυτο για την τουαλετα κοβετε απο το χρονο του διαλιματος του , κατι που τον ενοχλει και το ιδιο απο οτι μου εχει πει αλλα σε γενικες γραμες ειναι αρκετα ευχαριστιμενος καθως τα λεφτα ειναι καλα , ο σουπερβαιζορ του ειναι γαματος απο αυτα που καταλαβενω και η δυσκολια ειναι στο μεγαλο αριθμο τηλεφωνων που δεχονται. απο οτι μου εχει πει χανουν πανω απο 200 κλισεις το 8ωρο και ψαχνουν απεγνωσμενα και αλλα ατομα επειδη ομως η γλωσα ειναι σχετικα δυσευρετη στην ελλαδα εχουν θεμα. οι 3 που πρωτοαρχισαν ειναι σταθεροι, δεν εχουν φυγει . γενικα κανεις δεν εχει φυγει απο μονος του ουτε εχουν απολυσει κανεναν στο τμημα του εδω και 18 μηνες.

αυτα ξερω! ελπιζω να βοηθησα. μαλλον δεν ειναι τα ιδια με τα ελληνοφωνα η ακομα και τα αγγλοφωνα τμηματα που λετε εδω. φαινεται αρκετα καλυτερα σε σχεση με ολα αυτα που εχω διαβασει στο τοπικ.

για αυτο ειπα οτι αμα η γλωσσα ειναι παραξενη ειναι καπως διαφορετικα.ατομα να μιλανε ελληνικα και αγγλικα ειναι απειρα οποτε εκει εχουν αλλες απαιτησεις και αμα φυγει ενας λιγο τους νοιαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...