Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα γιατί με τον ρυθμό που προσλαμβάνουν σίγουρα θα ξαναενδιαφερθεί κάποιος

Τα καλά της Teleperformance: Για τους καιρούς που ζούμε στα ξενόγλωσσα τμήματα ο μισθός είναι καλός.815 καθαρά με αργίες,νυχτερινά,υπερωρίες και μπόνους μπορείς να βγάζεις 900-950 κατα μέσο όρο.Ο μισθός θα μπαίνει πάντα στην προκαθορισμένη ημερομηνία, όση άδεια δεν πάρεις θα την πληρώσουν, πληρώνουν τις υπερωρίες (σε πολλά προγράμματα με ticket restaurant)

Κατά τα άλλα: Η φύση της δουλειάς είναι δύσκολη (σε αυτό δεν έχει ευθύνη η εταιρία)

Θα είσαι πάντα με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.Ξέρω κόσμο 8-9 χρόνια έτσι.Αυτό σημαίνει καμία αποζημίωση σε περίπτωση απόλυσης, λιγότερες ημέρες πληρωμένης αναρρωτικής αν πάθεις κάτι,λιγότερες μέρες κανονικής άδειας

Τα πάντα χρονομετρούνται στο δευτερόλεπτο.Στην ώρα του διαλείμματος πρέπει να φας,πας τουαλέτα,πάρεις καφέ,κάνεις τσιγάρο χωρίς να αργήσεις ούτε δεύτερο.Ειδικά στην αρχή αν πας τουαλέτα εκτός προκαθορισμένου διαλείμματος παίζει να στην πουν. Μετράνε ως ώρα που αρχίζεις την δουλειά, την ώρα που μπαίνεις στις κλήσεις,οπότε πρέπει να είσαι εκεί 15 λεπτά νωρίτερα για να ανοίξεις υπολογιστή και προγράμματα.Αν βέβαια μία μέρα πρέπει να φύγεις 15 λεπτά νωρίτερα θα στο κόψουν από το μισθό

Αν δουν ότι είσαι καλός θα σε φορτώνουν συνεχώς καινούρια πράγματα με αποτέλεσμα να μην ανασαίνεις καθόλου.Χωρίς εσύ να κερδίσεις κάτι βέβαια

Το πρόγραμμα σε σκοτώνει (εξαρτάται βέβαια από το τμήμα) Την μία δουλεύεις πρωί,την άλλη απόγευμα, την άλλη βράδυ χωρίς κάποια συγκεκριμένη ροή με αποτέλεσμα να μην μπορείς να προγραμματίσεις τίποτε άλλο

Η υπόθεση του clean desk δεν είναι τόσο απλή όσο την παρουσιάζουν άλλοι εδώ.Δεν είναι μόνο το κινητό (ίσως είναι το λιγότερο) Δεν μπορείς να έχεις χαρτομάντιλα πχ Σου "κάνουν την χάρη" να σε αφήνουν να έχεις στην τσέπη αλλά αν το χρησιμοποιήσεις πρέπει να το βάλεις υποχρεωτικά στην τσέπη μιας και ούτε να το αφήσεις στο γραφείο μπορείς,ούτε να σηκωθείς να το πετάξεις.Καραμέλες για τον λαιμό ή τσίχλες που είναι απαραίτητες μιας και μιλάς συνέχεια το ίδιο.Μπορεί να ακούγονται ασήμαντα αλλά μετά από λίγο σου τη δίνει να στην λένε για μαλακίες.

Και το κυριότερο όλων: καμία προοπτική κάτι να αλλάξει ή να βελτιωθεί

Για όλους τους παραπάνω λόγους ο περισσότερος κόσμος μετά από 1 άντε 2 χρόνια φεύγει παρόλο που ο μισθός είναι αξιοπρεπής. Και δεν μιλάω για τους ξένους τουρίστες.

Με λίγα λόγια.Σφίγγεις τα δόντια,κάθεσαι όσο αντέχεις και ψάχνεις παράλληλα κάτι άλλο

• Like 2
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.

αυτο στον πειραια πρεπει να εχει μονο ξενους, μιλαμε ερχεται συρμος και βγαινει στρατος, πρεπει να ειναι εκατονταδες ατομα. ολοι αυτοι τι ειναι? τουριστες?

εντωμεταξυ, κοντα σε αυτο του πειραια εχουν αγορασει αλλα 2 κτιρια, ολοκληρα οικοδομικα τετραγωνα και τα ετοιμαζουν απ'ο,τι εμαθα για κοιτωνες

Δημοσ.

Του Πειραιά είναι καινούρια προσθήκη οπότε δεν ξέρω λεπτομέρειες Σίγουρα έχει κι Έλληνες γιατί ξέρω κόσμο που μεταφέρθηκε εκεί Προστέθηκε στα κτίρια στην Πειραιώς,στο Μοσχάτο και στην Καλλιθέα Για ξενώνες μου φαίνεται απίθανο εκτός κι αν είναι καινούριο φρούτο Μέχρι τώρα δεν στεγάζουν κανέναν Πιο πιθανό βρισκω να θέλουν κι άλλα κτίρια γιατι πήραν και την εξυπηρέτηση του facebook

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάποιος γνωρίζει... Μετά τις συνεντεύξεις, εάν είναι να σε πάρουν για εκπαίδευση, το κάνουν άμεσα ή μπορεί να περιμένεις κανα-δυο βδομάδες;; Περιμένω απάντηση - θετική ή αρνητική - εδώ και μία εβδομάδα και νομίζω ότι για κάποιον λόγο με έχουν απορρίψει αλλιώς θα με είχαν πάρει τηλέφωνο... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, maraki456 είπε

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάποιος γνωρίζει... Μετά τις συνεντεύξεις, εάν είναι να σε πάρουν για εκπαίδευση, το κάνουν άμεσα ή μπορεί να περιμένεις κανα-δυο βδομάδες;; Περιμένω απάντηση - θετική ή αρνητική - εδώ και μία εβδομάδα και νομίζω ότι για κάποιον λόγο με έχουν απορρίψει αλλιώς θα με είχαν πάρει τηλέφωνο... 

Για τι θέση πηγές? Και τι σε ρώτησαν στην συνέντευξη?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Για τι θέση πηγές? Και τι σε ρώτησαν στην συνέντευξη?

Με κάλεσαν σε αγγλικό τμήμα, με συνέντευξη στ' αγγλικά απ' το τηλέφωνο, έπειτα στον Ταύρο από τμήμα προσωπικού και τέλος στην Καλλιθέα από Supervisor. Μου είπε στο κλείσιμο της συζήτησης ότι θα ενημερωθώ από το τμήμα προσωπικού εφόσον καταλήξουν με τα βιογραφικά και τις συνεντεύξεις. Γι' αυτό ρωτάω κάποιον που μπορεί να το έχει περάσει όλο αυτό, εάν το "θα ενημερωθείς...." σημαίνει στην πραγματικότητα "έφαγες άκυρο".... Τι γίνεται συνήθως;; Εάν σε θέλουν σού λένε κατ' ευθείαν έλα στην εκπαίδευση τάδε του μήνα;; Ευχαριστώ!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, CMorganV είπε

έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία;
Με παίρνουν συχνά τηλέφωνο για το τμήμα εξυπηρέτησης στα γερμανικά

Ψάχνουν για μπιπ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Ψάχνουν για μπιπ

αυτό σκέφτηκα, είναι δυνατόν να μην βρίσκουν άτομα με γερμανικά.
Ενώ τους εξήγησα  ότι δεν μπορώ, παίρνουν συχνά τηλέφωνο ...

Δημοσ.
15 minutes ago, CMorganV said:

έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία;
Με παίρνουν συχνά τηλέφωνο για το τμήμα εξυπηρέτησης στα γερμανικά

και ομως δεν  βρισκουν.και αν καποιος που δουλευει εκει τους προτεινει ατομο που μιλαει γερμανικα και τελικα τον παρουν παιρνει bonus.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Greetings!!

Με έχουν καλέσει για συνέντευξη στην Teleperformance και με προορίζουν για το τμήμα του Αpple Technical Support. Από πληροφορική δεν έχω ιδέα. Μόνο τα βασικά! Δεν θέλω να πάω σαν το πρόβατο στην φωλιά των λύκων. Έστειλα application λόγω των αγγλικών και της καλής μου προφοράς ελπίζοντας ότι θα μπω στο τμήμα για το Netflix ή κάποιο τμήμα για πωλήσεις και επικοινωνία. Μου έχουν παραθέσει ένα τεράστιο φόρτο υλικού για αποστήθιση ή οτιδήποτε και... ειλικρινά έχω άγχος για τις ερωτήσεις πάνω σε θέματα Apple. Συμβουλές;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Nuclear Winter είπε

Greetings!!

Με έχουν καλέσει για συνέντευξη στην Teleperformance και με προορίζουν για το τμήμα του Αpple Technical Support. Από πληροφορική δεν έχω ιδέα. Μόνο τα βασικά! Δεν θέλω να πάω σαν το πρόβατο στην φωλιά των λύκων. Έστειλα application λόγω των αγγλικών και της καλής μου προφοράς ελπίζοντας ότι θα μπω στο τμήμα για το Netflix ή κάποιο τμήμα για πωλήσεις και επικοινωνία. Μου έχουν παραθέσει ένα τεράστιο φόρτο υλικού για αποστήθιση ή οτιδήποτε και... ειλικρινά έχω άγχος για τις ερωτήσεις πάνω σε θέματα Apple. Συμβουλές;

Εγω θα πηγαινα μονο και μονο για την εμπειρία για το πως γινονται οι συνεντεύξεις, θα σε βοηθήσει στο μελλον. Ετσι κι αλλιως θα κοπείς με βαση αυτά που λες, αλλα ειναι μια καλή ευκαιρία να δεις πως γινεται το παιχνιδι. Μη δείξεις ηθελημένα οτι από πληροφορική δεν εχεις ιδεα και προσπάθησε να μαθεις μερος του υλικου (οποιο καταλαβαίνεις). Όταν εισαι εκει αντι να προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι που δεν κατέχεις, προσπάθησε να παρατηρείς τις ερωτήσεις που σου κάνουν και πως συμπεριφέρονται αλλοι υποψήφιοι. 

Επεξ/σία από isay
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, isay είπε

Εγω θα πηγαινα μονο και μονο για την εμπειρία για το πως γινονται οι συνεντεύξεις, θα σε βοηθήσει στο μελλον. Ετσι κι αλλιως θα κοπείς με βαση αυτά που λες, αλλα ειναι μια καλή ευκαιρία να δεις πως γινεται το παιχνιδι. Μη δείξεις ηθελημένα οτι από πληροφορική δεν εχεις ιδεα και προσπάθησε να μαθεις μερος του υλικου (οποιο καταλαβαίνεις). Όταν εισαι εκει αντι να προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι που δεν κατέχεις, προσπάθησε να παρατηρείς τις ερωτήσεις που σου κάνουν και πως συμπεριφέρονται αλλοι υποψήφιοι. 

Ευχαριστώ για την απάντηση! Στην τηλεφωνική μου επικοινωνία με κάποιον recruiting manager (στα αγγλικά), ερωτήθηκα για τις γνώσεις μου πάνω σε προγράμματα υπολογιστών. Φυσικά και απάντησα με ειλικρίνεια πως δεν έχω εμπειρία, παρά μόνο το word και το open office, όταν έκανα πρακτική σε εφημερίδα. Εκείνος μου είπε πως παρόλο που δεν γνωρίζεις τίποτα πάνω στα Μac και Apple γενικά εγώ θα σε βάλω στο πρόγραμμα των συνεντεύξεων, απλά ρίξε μια ματιά σε αυτά τα αρχεία που σου έστειλα. Δεν υπήρξε σαφής καθοδήγηση, αλλά απλά links. Αα και τα βίντεο ήταν περίπου 2 ώρες το καθένα και η συνέντευξη είναι πολύ σύντομα, οπότε έχω πάρα πολύ περιορισμένο χρόνο να μάθω κάτι πάνω στο οποίο δεν έχω ιδέα. Τώρα τι να πω... σκέφτομαι αν θα πάω ή όχι.. Ίσως το κάνω. Ίσως πάω, ρωτήσω το λόγο που με "έχωσαν" στο συγκεκριμένο τομέα και έπειτα...θα πάρω τα μπογαλάκια μου για να γυρίσω σπίτι... χαχα...

Επεξ/σία από Nuclear Winter
Δημοσ.

Ο τυπας σε εχωσε εκει γιατί τωρα εχει αναγκη να καλύψει αυτη την ειδικότητα, οποτε δοκιμάζει πολύ κοσμο, και να κανει διαλογη. Άλλοι μπορει να ειναι καλοί σε προϊόντα apple αλλά τα αγλλικά τους να ειναι βλαχοελληνικα. 

Δε θα ρωτήσεις κανενα λόγο και ουτε θα πας με αερα να φυγεις. Αν ειναι να συμπεριφερθείς ετσι μην πας καθολου, γιατί δεν θες στην καρτέλα σου να μπει σχολιο  τυπου "αρνητικός και αντιδραστικός". Επισης ομως να μην πας αν πρεπει να θυσιάσεις κατι αλλο σημαντικο, πχ αλλη συνεντευξη (οχι καφεδακι ή fortnite), αλλά να το δεις σαν ευκαιρία εμπειρίας για μελλοντικες συνεντεύξεις σου. 

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...