Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγουρα η εταιρία έχει πολλές θέσεις με διαφορετικά αντικείμενα.

Για το τμήμα που ξέρω (τηλεφωνικό support σε χώρες του εξωτερικού) τα χρήματα είναι όντως καλά για την εποχή  (γύρω στα 800 στο χέρι) τα οποία μπορούν να γίνουν (θεωρητικά) και παραπάνω με τα bonus (αν και οι "προδιαγραφές" των bonus έχουν αλλάξει προς το χειρότερο και άρα δεν είναι τόσο εύκολα όπως παλιά).

Προσωπικά, αν κατατάξω την εταιρία σε αρνητική λίστα, αυτό δεν θα είναι για το ύψος του μισθού το οποία "κρατάει" σχετικά καλά ακόμα και ούτε για το αν σου επιτρέπει κινητό ή όχι

(Να επαναλάβω ότι μιλάω μόνο για το τμήμα που ξέρω. Ίσως σε κάποιο άλλο τα πράγματα να είναι τριτοκοσμικά, μεσαιωνικά ή δεν ξέρω γω τι άλλο).

• Like 1
  • Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η Teleperformance κάθε μέρα δημοσιεύει αγγελίες, συνήθως τις ίδιες και τις ίδιες, επειδή οι παραιτήσεις πέφτουν βροχή. Είναι τυπικοί στις πληρωμές, εκτός από τις 3-4 πρώτες μέρες που πας υποχρεωτικά δωρεάν χωρίς σύμβαση και ασφάλεια.

Είναι δουλειά για γερά νεύρα, το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε πελάτης στη γραμμή αλλά τα KPI's και τα average handling times πού όσο γρήγορος και αποτελεσματικός να είσαι, όλο και κάτι θα βρουν να σου πούν, έτσι, για να μάθεις!

Φυσικά μέσα στο χώρο εργασίας απαγορεύονται τα κινητά, οι τσάντες, να ακουμπήσεις οτιδήποτε στο γραφείο (ακόμα και χαρτομάντιλο) εκτός από ένα μπουκάλι που πρέπει να είναι διάφανο με πλαστική ετικέτα, όχι χάρτινα, καλαθάκι κάτω από το γραφείο δεν υπάρχει, οπότε αν είσαι συναχωμένος απλά δεν πας. Ίντερνετ έχεις πρόσβαση μόνο στο google και συγκεκριμένα στα αποτελέσματα αναζήτησης, αν θέλεις να ανοίξεις κάποια σελίδα, είναι αδύνατο. Ζητάνε και ποινικό μητρώο.

Μόνο τον ύμνο της εταιρείας δεν τραγουδάς όρθιος στην έναρξη και λήξη της βάρδιας. 

Μάλλον είναι υποκειμενικό αυτό που λες γιατί εγώ προσωπικά παραιτήθηκα γιατί δεν άντεχα τους πελάτες στο τηλέφωνο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με supervisors, acm, τους στόχους κλπ, στους περισσότερους μάλιστα ήμουν μέσα και έπαιρνα και το μπόνους 5 μήνες σερί πριν φύγω αλλά και σε όποιον δεν ήσουν μέσα απλά σου έκαναν "coaching" που κουτί σου ερχόταν γιατί γλύτωνες χρόνο από το τηλέφωνο. Εγώ ίσα ίσα στο τμήμα μου δεν άντεχα που οι περισσότεροι supervisor ήταν κάπως υπερβολικά φιλικοί (προς το ψεύτικο όπως πχ καμιά φορά οι πωλητές στο πλαίσιο ή τα μικέλ) , δε μου αρέσει αυτό, προτιμώ τον άλλον νορμάλ και οχι να ζορίζεται να βγάλει κάτι άλλο.

Για μένα απλά δεν αντεχόταν άλλο το 7 ώρες και 15 λεπτά non stop στο τηλέφωνο με άτομα που έβγαζαν τον χειρότερο εαυτό τους απέναντί σου (ενώ προσπαθείς να τους βοηθήσεις) επειδή είναι τηλέφωνο και μπορούν, ενώ από κοντά οι περισσότεροι δεν θα τολμούσαν.

Σε ότι αφορά το clean desk policy δε με ενοχλούσε κάτι, είναι μια επιλογή της εταιρείας χάρη στην οποία έχει καταφέρει να κλείσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες που το απαιτούν. Η Apple πχ αποτελεί το 82% του τζίρου της TP στην Ελλάδα και κάνει συχνούς ελέγχους για να δει αν τηρείται το πρωτόκολλο ασφαλείας. Πιστεύεις θα ρισκάρει η ΤP να χάσει τον μεγαλύτερο πελάτη της για να έχουν οι εργαζόμενοι χάρτινο ποτήρι καφέ μαζί τους ; Η Apple πάντως δε θα το σκεφτεί καθόλου να πει της TP άντε γεια μεταφέρω αλλού την εξυπηρέτησή μου.

Το υψηλό ποσοστό αποχωρήσεων είναι συνδυασμός 2 παραγόντων. Πρώτον ότι η δουλειά όντως είναι απάλλευτη μετά από κάποιους μήνες. Δεύτερον το πολύ υψηλό ποσοστό ξένων που εργάζονται αρκετοί εκ των οποίων έρχονται απλά για long vacation in Greece ή είναι σε φάση travel the world και περνάνε απλά για λίγο από Ελλάδα.

Σαν εταιρεία αυτό που θα της προσάψω  σαν μεγάλο αρνητικό είναι ότι κάνει συμβόλαιο μόνο ορισμένου χρόνου και όταν κάποιος φτάσει τα 3 επειδή βάσει νόμου πρέπει να κάνει αορίστου σε μεταφέρει εικονικά στη ranstad για μισθοδοσία και τούμπαλιν για να μη σου κάνει ποτέ ένα συμβόλαιο αορίστου να έχεις μία ας το πούμε ασφάλεια (που και πάλι με τους πλέον εργατικούς νόμους σε σουτάρουν για πλάκα και χωρίς πολλά πολλά) και να μπορείς να προγραμματίσεις λίγο άδειες καλύτερα.

• Like 4
Δημοσ.

Μάλλον είναι υποκειμενικό αυτό που λες γιατί εγώ προσωπικά....................................................

Τα είπε όλα ο φίλος. Όμορφα και (κατά τη γνώμη μου) σωστά

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα.

Να ρωτήσω κάτι γιατί έχω διαβάσει πολλά..

Εγώ πέρασα συνέντευξη για θέση Αναλυτή. Workforce Management Analyst.
Τα λεφτά που μου είπαν είναι πάνω απο χιλιάρικο καθαρά..

Έχει κανένας εμπειρία απο τέτοιου επιπέδου θέση και όχι Agent?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν πολλά μου φαίνονται για καθαρά. Βέβαια δεν ξέρω τι θέση είναι αυτή. 

Να ξέρεις ότι μπορεί ουσιαστικά να είσαι σε αυτούς αλλά τυπικά με συμβάσεις αναμένουμενες σε άλλες δικές τους εταιρείες. 

Πάντως είναι τιπικοί στις πληρωμές και στα ωράρια. Πιθανόν υπερωρίες να στις δίνουν σαν tickets restaurant 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σαν πολλά μου φαίνονται για καθαρά. Βέβαια δεν ξέρω τι θέση είναι αυτή. 

Να ξέρεις ότι μπορεί ουσιαστικά να είσαι σε αυτούς αλλά τυπικά με συμβάσεις αναμένουμενες σε άλλες δικές τους εταιρείες. 

Πάντως είναι τιπικοί στις πληρωμές και στα ωράρια. Πιθανόν υπερωρίες να στις δίνουν σαν tickets restaurant 

Για τη θέση του αναλυτή δεν είναι πολλά. Κανονικά είναι. 
Απλά δε ξέρω τι κουλτούρα έχει η εταιρεία σ αυτό το επίπεδο.
Γιατί η θέση υπάγεται στο διοικητικό κομμάτι, γι αυτό  και είναι πολλά τα λεφτά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο πολύ ρόλο θα έχει σημασια η κουλτούρα που θα έχει ο χωρος εργασίας που θα υπαγεσαι. 

Η teleperforams και όχι μόνο ουσιαστικά "νοικιάζει" υπαλλήλους σε άλλους εργοδότες. Ακόμα και σε καταστήματα τραπεζών. 

Εχεις pm.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια το 420€ ψοφησε. εμενα με εχουν καλεσει για συνεντευξη και μου ειπαν 400 καθαρα για 6ωρο. , και ειμαι 33 χρονων με 2 χρονια προυπηρεσια σε call centers! Επισης αυτα περι clean desk policy ειναι απλα μαλακιες! εχω δουλεψιε παλιοτερα στην tp συγκεκριμενα γυρω στο 2008 και ειχες κανονικα το κινητο σου μαζι. απλα το ειχες δονηση και αν ηθελες να απαντησεις κληση ενημερωνες team leader. Και τοτε η tp ειχε πολυ περισσοτερα τμηματα απο οτι σημερα , γιατι στο μεταξυ πολλες εταιρες κανανε δικα τους call center και αλλες απλα τις εχασε. Αν ενας υπαλληλος θελει να υποκλεψει καποια πληροφορια μπορει πολυ ομορφα να την αποστηθησει δεν χρειαζεται να εχει κινητο και στην τελικη εινια πια πανευκολο να αγορασει καποιος καμερα-κουμπι και να καταγραψει οτδηποτε θελει να καταγραψει!  αρα ολα αυτα για θεματα ασφαλειας ειναι παπαριες και οσοι λενε το αντιθετο ειναι απλα στημενοι και σε εντεταλμενη υπηρεσια! θα πω το πολυ απλο επιχειρημα , οι υπαλληλοι σε ολα τα γνωστα καταστηματα κινητης δεν διαχειριζονται ακριβως τα ιδια δεδομενα (για να μην πω και περισσοτερα) και ομως το κινητο επιτρεπεται να ειναι πανω σου αρκει να το εχεις δονηση. και το λεω εχωντας δουλεψει μεγαλο διαστημα στον γερμανο και εχοντας φιλους που εχουν δουλεψει σε wind και vodafone. Η απαγορευση κινητου και λοιπων αντικειμενων στο γραφειο εχει καθαρα ψυχολογικα κινητρα και αποσκοπει στο να δημιουργει κλιμα τρομοκρατιας! Μετα απο οσα διαβασα εδω αλλα και σε πολλα αλλα site το σκεφτομαι πολυ σοβαρα αμα θα παω ακομα και στην συνεντευξη. Τελος αυτο με τη select ισχυε και τοτε που ημουν εγω μαλιστα εκει που καναμε εκπαιδευση καμια 10αρια ατομα θυμαμαι οτι καποιοι ειχαν παει στην select και εγω και καποιοι αλλοι σε μια αλλη που δεν θυμαμαι πως λεγοταν αλλα ηταν τρια γραμματα εκ των οποιων το πρωτο "Ι" , κανεις μας δεν ειχε παει στην teleperformance! Βεβαια ειπαν σε ολους μας οτι αυτο δεν εχει σημασια και ειναι απλα η εταιρια που κανει τη μισθοδοσια μας και τοτε οντας πιτσιρικας και μαλιστα αυτη ηταν και η πρωτη μου εργασια (αν εξαρεσεις λιγους μηνες φυλλαδια)  το χαψα σαν μπουφος , προφανως σημερα καταλαβαινω πολυ καλα τι σημαινε ολο αυτο το παιχνιδι!

Α! και μια απορια , εχουν το λεγομενο wrap (δεν ειμαι σιγουρος αμα γραφεται ετσι ακριβως) δλδ μη παραγωγικο χρονο ; του στυλ ας πουμε οταν εχεις τελειωσει με τον πελατη και γραφεις σχολια ;  αυτη εινια η μεγαλυτερη παπαρια των call center ever! ρε φιλε αμα ειναι μη παραγωγικος ο χρονος που γραφω σχολια , τοτε να μην γραφουμε σχολια! αν παλι τα σχολια ειναι απαραιτητα και χρειαζοναι , πως γινεται ο χρονος που κανεις για να τα γραψεις να χαρακτηριζεται μη παραγωγικος ;; δηλαδη για παρτυ μου γραφω τα σχολια ; ειχα να διαλεξω η αυτο η να ριξω πασιεντζα ;  ειναι δηλαδη σαν να λεμε οτι ειμαι σε ενα εργοστασιο και κοβω ξυλα με ενα μηχανημα και οταν μου τελειωσει το καυσιμο στο μηχανημα ο χρονος που κανω για να το γεμισω να θεωρειται μη παραγωγικος! αμα ξερει καποιος αμα υπαρχει και στην tp αυτο το γελοιο θεμα ας απαντησει.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Λοιπον για οποιον μπορει να ενδιαφερεται , εκανα το λαθος και πηγα στην συνεντευξη. Αλλα ας το παρουμε απο την αρχη. μου ειχαν κλεισει ραντεβου στις 12 οποτε και ημουν εκει , μιλησα με μια τυπισα στη ρεσεψιον που μου να κατσω και θα με φωναξουν , στις μια η ωρα δεν με ειχε φωναξει κανεις και ενω ειχα δει να φωναζουν ατομα που ηρθαν μετα απο μενα και επειδη με οσα ειχα διαβασει αμφεβαλα ηδη αμα θα καθομουν η οχι σηκωθηκα και εφυγα ,γιατι στην τελικη ειχα και αλλες δουλειες! Καλως εχοντων των πραγματων θα ειχαν τελειωσει ολα εκει αλλα οχι.. γυρω στις δυο παρα με περνει τηλεφωνο αυτη που θα εβλεπα στην συνεντευξη να με ρωτησει γιατι δεν πηγα!! αφους της ειπα τι εγινε μου δικαιολογηθηκε οτι αμα αργησουν οι προηγουμενοι αναγκαστικα πανε ολα πισω και εγω της ειπα οτι ξερετε κατι καταλαβαινω αλλα αυτο πρεπει να το γνωριζουμε γιατι εχουμε και αλλες δουλειες και εγω οταν μου λενε να παω για μια αρχικη συνεντευξη (ουτε αξιολογηση ουτε τπτ) υπολογιζω μιση ωρα - τρια τεταρτα το πολυ , εκει αλαξε το τροπαρι η τυπισα και μου λεει ναι εχετε δικιο καποιο λαθος θα εγινε δεν εξηγειτε αλλιως τοση καθυστερηση και μου πε να ξαναπαω επι τοπου αν θελω και θα με παρει απευθειας , πραγμα το οποιο και εγινε , μου κανε καποιες ερωτησεις εντελως τυπικα , μου εδωσε να συμπληρωσω ενα τεστ με ερωτησεις πολαπλων επιλογων το οποιο τουλαχιστον εμενα μου φανηκε γελοιο σε ευκολια και επειτα αφου μου ειπε οτι εγραψα 10/10 μου ειπε να παω απευθειας για δευτερη συνεντευξη καιτι για το οποιο επισης δεν με ειχε ενημερωσει κανεις απο πριν για να εχω κανονισει το προγραμμα μου. Παρεπειπτωντως που ειπε οτι θα παρω απαντηση αμεσα , αν θε με παρουν η οχι δηλαδη. Με πηρε ενας σεκιουριτας με εκανε κατι κυκλους και με αφησε σε ενα σημειο να περιμενω να με φωναξουν αλλο ενα 20 λεπτο γεματο επειτα ερχεται ενας νεαρος και με περναει στο call center τους και μου λεει παλι να περιμενω και στο μεταξυ ερχεται μετα απο εμενα αλλος ενας για δευτερη συνεντευξη και περιμενει μαζι μου τον οποιο και φωναζουν πριν απο μενα! τον κρατανε μεσα κανα μισαωρο οποτε μαζι με το προηγουμενο 20λεπτο εχω περιμενει κοντα μια ωρα ακομα..)και μετα φωναζουν εμενα. Ο τυπος που πηρε την συνεντευξη ηταν ενα γλοιωδες υποκειμενο , κατα πασα βεβαιοτητα gay (οχι πως εχω θεμα απλα το αναφερω γιατι εχω διαβασει εδω μεσα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των team leader , supervisor και γενικα υπευθυνων στην tp ειναι gay) το οποιο με αντιμετοπισε με ξεκαθαρα ψευτικη ευγενεια και φιλικη διαθεση και μαλιστα μου ειπε να μιλαμε και ενικο. Μου εκανε καποιες ασημαντες ερωτησεις με ρωτησε γιατι εφυγα απο την τελευταια μου δουλεια που ηταν τηλεφωνητης σε ληξηπροθεσμα στην οποια και εκατσα 18 μηνες οντας απο τους παλιοτερους στο τμημα οταν παραιτηθηκα για ευνοητους λογους. ενα ακομα ανεκδοτο ηταν γιατι δεν ειχα βρει δουλεια τον τελευταιο χρονο που ειμαι ανεργος... λες και εκει εξω υπαρχουν δουλειες με το τσουβαλι ας πουμε... τεσπα το θεμα ειναι οτι εκει που τον αλλο τον κρατησε μιση ωρα (με το ρολοι!) εμενα με ξεπεταξε με ερωτησεις του κωλου μεσα σε ενα πενταλεπτο και μου ειπε οτι ειναι σε φαση αξιολογησης υποψηφιων και οτι οταν θα καταληξουν στο ποιους θα παρουν θα τους ειδοποιησουν!  Την στιγμη δηλαδη που αυτη που με εστειλε για δευτερη συνεντευξη μου ειπε οτι θα παρω αμεση απαντηση αυτος μου ειπε οτι ΘΑ με ειδοποιησουν.. τα συμπερασματα δικα σας.. αα μην ξεχασω να πω το αλλο ανεκδοτο που μου ειπε οτι θελουν σταθεροτητα γιατι εχουν παρα πολυ καλο κλιμα μεταξυ των υπαλληλων και θελουν ατομα που θα κατσουν και δνε θα φυγουν σε μικρο διαστημα και ενω αυτο θα το δεχομουν σαν επιχηρημα αν μιλαγαμε για μια θεση και ενα μισθο που σου επιτρεπουν να ζεις το να στο λεει καποιος για μια εξαωρη κυλιομενη βαρδια που ουσιαστικα γινεσαι λαστιχο και δεν εχεις ζωη και πληρωνεσαι μολις 400€ τον μηνα το θεωρω το τουλαχιστον αστειο! και αυτο 1ον γιατι οντας σε μια δουλεια που με το ωραριο της ουσιαστικα δεν σε αφηνει να εχεις ζωη ειναι δεδομενο οτι σχετικα συντομο χρονικο διαστημα θα σε εχει κουρασει και δεν θα εχεις αντοχη να συνεχησεις και 2ον γιατι με 400€ δεν μπορει να ζησει ενας ανθρωπος παρα μονο αν μιλαμε για πιτσιρικαδες που ζουν με τους γονεις τους η φοιτητες που συγκατοικουν με αλλους και μοιραζονται τα εξοδα. οποτε δεδομενα θα αναζητησεις καλυτερη εργασια και μολις την βρεις θα την κανεις! Επισης να αναφερω οτι κα ιστις δυο συνεντευξεις απεφυγαν να μου απαντησουν στο ερωτημα για τις βαρδιες αν υπαρχει περιπτωση απο βραδυνος να εισια καπακι πρωινος λεγοντας μου οτι α ξερετε και εμεις δεν το προτιμα αυτο και ουτε απο την κοσμοτε πιστευω θα το προτιμουν οποτε απο τη στιγμη που δεν υπηρχε κατηγοριματικη διαψευση παρα μονο διπλοματικη ουσιαστικα ΜΗ απαντηση ,πιστευω ακραδαντα οτι θα συνεβαινε το συγκεκριμενο σεναριο και προφανως ολοι αυτοι που λενε και εδω μεσ ακαι σε αλλα site  οτι σε xωνουν φουλ απογευμα , βραδυ ειχαν δικιο..Μεχρι και σημερα δεν με εχει καλεσει κανεις και απλα θεωρω οτι εχασα 3 ωρες απο τη ζωη μου για το τιποτα. To συμπερασμα μου ειναι οτι ψαχνουν ατομα για το καλοκαιρι για να δωσουν αδειες και να πανε τις διακοπες τους αλλα ατομα απο τα οποια να μην εοχυν τν φοβο οτι μπορει να φυγουν και να πρεπει να ψαχνουν ατομα ενω εχουν δωσει αδειες(πιθανοτατα θα εχουν και οι υπεθυνοι των συνεντευξεων αδειες μην αανγκαστουν να τις χαλασουν καλοκαιριατικα και να ψαχνουν ατομα..) και τα οποια ατομα απο σεπτεμβριο με το καλο που θα τελειωνανε οι αδειες θα περνανε ποδι. Αυτο ειναι κατι που σκεφτηκα εξαρχης γιατι μου ειχαν πει οτι κανουν συνεντευξεις και πρεπει να καταληξουν γρηγορα γιατι στις 13/6 η 14.6 ξεκιναει η εκπαιδευση η οποια και θα διαρκουσε 3 εβδομαδες που μας κανει δηλαδη οτι θα τελειωνεις την πρωτη εβδομαδα του ιουλιου και θα εμπαινες παραγωγη δηλαδη ακριβως το σημειο στο οποιο ξεκιναει ο μεγαλος ογκος των αδειων!  Στα 33 μου χρονια ηταν ξεκαθαρα η χειροτερη μου εμπειρια σε συνεντευξη για εργασια και δεν προκειται να ξανα ασχοληθω με αυτο το τσιρκο που λεγεται teleperformance ποτε ξανα στη ζωη μου!  Συγνωμη για τον πολυ μεγαλο ογκο του ποστ.

• Like 5
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες ξεθάβω το topic γιατί είναι να πιάσω δουλειά στο τμήμα της Supercell για το παιχνίδι στα κινητά το clash of clans με μισθό 1000 μικτά μου είπαν καθαρά 800αρι εκεί γύρω τελοσπάντων.Είναι support ΜΟΝΟ μέσω live chat και email, ΟΧΙ τηλέφωνο ξενόγλωσσο τμήμα. Ξέρει κανείς τι παίζει στη συγκεκριμένο τμήμα? Γιατί απο ένα γνωστό γνωστής(όχι ότι αποτελεί και τεκμήριο) άκουσα ότι είναι καλά.Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Πχ το clean desk policy κι αυτά δε με ενοχλούν. 

Επεξ/σία από Cyanide84
Δημοσ.
On 18/09/2018 at 00:19, Cyanide84 said:

Παίδες ξεθάβω το topic γιατί είναι να πιάσω δουλειά στο τμήμα της Supercell για το παιχνίδι στα κινητά το clash of clans με μισθό 1000 μικτά μου είπαν καθαρά 800αρι εκεί γύρω τελοσπάντων.Είναι support ΜΟΝΟ μέσω live chat και email, ΟΧΙ τηλέφωνο ξενόγλωσσο τμήμα. Ξέρει κανείς τι παίζει στη συγκεκριμένο τμήμα? Γιατί απο ένα γνωστό γνωστής(όχι ότι αποτελεί και τεκμήριο) άκουσα ότι είναι καλά.Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? Πχ το clean desk policy κι αυτά δε με ενοχλούν. 

Από όσα ξέρω από φίλους που είναι εκεί είναι πολύ καλά. Τα χρήματα είναι αυτά που σου είπαν πάντως. Να ρωτήσω σε παρακαλώ, πως κατάφερες να σε πάρουν; Διότι με ενδιαφέρει κι εμένα!

Δημοσ.

Ο αδερφός μου δουλεύει σε εκείνο το κομμάτι. Είναι πολύ ευχαριστημένος, καθαρά μαζί με βραδινά κλπ βγαίνουν στο 900άρι μπορεί και λίγο παραπάνω. μισή ώρα διάλειμμα και μισή ώρα να παίζεις το app υποχρεωτικά άρα 7 ώρες δουλειά με το πολύ ζόρι.

Έχω 6 φίλους που δουλεύουν στην tp και είναι όλοι ευχαριστημένοι, άλλοι είναι γιατί δεν βρίσκουν αλλού και είναι εκεί 2-3 χρόνια άλλοι σαν μεταβατικό στάδιο γιατί από το να παίρνεις 400 σε part-time μπούρδες καλύτερα ένα μισθό 850 καθαρά+

Γενικά καλά πράγματα αλλά ποτέ δεν γίνεσαι αορίστου πάντα με ορισμένου χρόνου συμβάσεις για να μη μπορείς να χτίσεις άδειες και αν σε στείλουν να μη πληρώνουν.

Δημοσ.

Νόμιζα ότι δεν μπορούν να σου κάνουν συνέχεια συμβάσεις ορισμένου χρόνου (βάσει νομοθεσίας). Από ένα σημείο και μετά πρέπει η σύμβαση να γίνει αορίστου. 

Το κατάργησαν και αυτό; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Νόμιζα ότι δεν μπορούν να σου κάνουν συνέχεια συμβάσεις ορισμένου χρόνου (βάσει νομοθεσίας). Από ένα σημείο και μετά πρέπει η σύμβαση να γίνει αορίστου. 

Το κατάργησαν και αυτό; 

Εχουν βρει την λυση σε αυτο...  Σου αλλαζουν εταιρια...

Εχεις 3 συμβασεις με την TP την τεταρτη στην κανουν στην Select ή σε αλλη θυγατρικη εταιρια και ξανα μανα απο την αρχη..

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Το κατάργησαν και αυτό; 

Και αοριστου να σου κανουν τι εχεις να κερδισεις ? Ισα ισα που αν θελεις να φυγεις και δεν σε απολυουν δεν μπορεις να γραφτεις και στον ΟΑΕΔ με παραιτηση .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...