Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Παιδιά μου είπαν να πάω να δουλέψω στην teleperformance στην Καλιθεα πως είναι τα πράγματα εκεί?συμφέρει?γτ εχω ακούσει διαφορα, για πείτε μου

καλουν καταναλωτεσ για χρεη

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:11 ----------

teleperformance ellas βαζουν τους υπαλληλουσ να παιρνουν τηλεφωνο τουσ καταναλωτες για χρεη

Δημοσ.
Παιδιά μου είπαν να πάω να δουλέψω στην teleperformance στην Καλιθεα πως είναι τα πράγματα εκεί?συμφέρει?γτ εχω ακούσει διαφορα, για πείτε μου

καλουν καταναλωτεσ για χρεη

---------- Προσθήκη στις 19:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:11 ----------

teleperformance ellas βαζουν τους υπαλληλουσ να παιρνουν τηλεφωνο τουσ καταναλωτες για χρεη

Δημοσ.

δουλεψα στα 18 μου εκει (τωρα ειμαι 20)

tech support για την vivodi..

μεγαλη πιεση,καραγκιζηδες να σου λενε σηκωνε πιο γρηγορα το τηλεφωνο,βλεπουν ποση ωρα μιλας και σου τα πρηζουν..

αν και 4ωρος μου ηταν κουραστικο να καθομαι και απλα να μιλαω στο τηλεφωνο,

και να προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα(προς vivodi παει αυτο)

Δημοσ.

δουλεψα στα 18 μου εκει (τωρα ειμαι 20)

tech support για την vivodi..

μεγαλη πιεση,καραγκιζηδες να σου λενε σηκωνε πιο γρηγορα το τηλεφωνο,βλεπουν ποση ωρα μιλας και σου τα πρηζουν..

αν και 4ωρος μου ηταν κουραστικο να καθομαι και απλα να μιλαω στο τηλεφωνο,

και να προσπαθω να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα(προς vivodi παει αυτο)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρετε πρωτο μου ποστο στο φορουμ επειδη ψαχνομαι λιγο με το θεμα εχω διαβασει διαφορα στο νετ , και θελω να κανω μια γενικη ερωτηση υπαρχουν εταιριες σαν και αυτη που καλυπτουν το κομματι τηλεφωνικης τηλεπικοινωνιακων παροχων κλπ αλλα οι παροχοι εχουν ΚΑΙ δικους τους υπαλληλους στην τηλεφωνικη εξυπηρετηση , (που εργαζονται δηλαδη εντος του παρχου) δεν το εχω καταλαβει αυτο..;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

θα κανω την πρακτικη εκει σε κανα δυο μηνες, απο τοτε εχουν περασει αρκετα χρονια, θα παω και θα σας ενημερωσω αν ειναι τα ιδια ή εχει αλλαξει κατι

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

με βαλανε σε δυο τμηματα, στο βλαβολυπτικο της wind και στο IT.

το πρωτο ειναι παλουκι και πρεπει να εχεις τρελη υπομονη γιατι τυχαίνει να μηλας με ατομα που τους λες "παπακι" και στο username τους μες στο ρουτερ γραφουν την λεξη "παπακι". δεν ειναι να κατσεις εκει πανω απο 1-2 χρονια, αργιες και τετοια δεν παιζουν.

στο it ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα, μονο τωρα τρέχαμε γιατι ηταν η μεταβαση απο xp σε 7.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εμπρός καλό μου φτυαράκι... 

Ξεθάβω λόγω πιθανής συνέντευξης-πρόσληψης εκεί...

Λόγω διπλής υπηκοότητας και του ότι μιλάω Αγγλικά σαν μητρική πάω για το τμήμα εξυπηρέτησης που είναι στα Αγγλικά (είναι outsourcing ουσιαστικά για εταιρείες και ξένους πελάτες)

Βλέπω τα χειρότερα φυσικά να γράφονται παντού (ούτε για το πλαίσιο τόσο χάλια χαχα) αλλά προτιμώ να πάω έστω για δοκιμή από το να κάθομαι... Απολύθηκα και από το στρατό πρόσφατα οπότε δε παλεύεται άλλο η απραγία. Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές αυτή τη στιγμή. Τα λεφτά δεν είναι άσχημα για την εποχή (αν ισχύουν φυσικά μου είπαν για 1045 μεικτά άρα γύρω στα 800 καθαρά και 14 μισθούς ετησίως) για 8ωρο. Παιδιά γατιά δεν έχω οπότε δεν έχω θέμα να δουλεύω περίεργες ώρες και μέρες (πληρώνουν και παραπάνω και σε ότι αφορά τα λεφτά τουλάχιστον είναι τυπικοι απ ότι βλέπω ακόμα και από σκληρούς επικριτές τους.)

Αν υπάρχει κανένας που να εργάζεται εκεί τώρα ή πέρασε από εκεί πρόσφατα ας πει εντυπώσεις όσο χάλια και αν είναι....

Δημοσ.

Απαντας μονος σου στην απορια σου και μαλιστα με επιχειρηματα.

-Καλος μισθος

-Ευελιξια απο πλευρας σου για το ωραριο

-Δεν εχεις αλλες επιλογες για την ωρα

-Προτιμας να εργαστεις ή εστω να δοκιμασεις παρα να καθεσαι.

Συνεπως οτι και να σου πουν εδω οι γνωστοι-αγνωστοι (ξερεις, τα συνηθισμενα περι εκμεταλλευσης, εργασιακου μεσαιωνα και καλυτερα φυλακη παρα εργασια σε οποιονδηποτε εργοδοτη), πηγαινε και δοκιμασε. Χαμενος δεν θα βγεις, με τετοιο μισθο+ασφαλιση. Κι αν δεις οτι δεν παει αλλο, απλως φευγεις με τα λεφτα και τα ενσημα στην τσεπη.

Δημοσ.

Ο γιος μιας γνωστής μου ειναι εκει μερικα χρονια και ξεκινησε λογω του οτι μιλαει δυο γλωσσες ως μητρικές και ξερει κι αλλες ικανοποιητικα. Δεν εχω μιλησει στον ιδιο αλλα η γνωστη ηταν πολυ ευχαριστημένη. Πρωτος μισθος ηταν 700 καθαρά και τυπικα στην πληρωμή τους. Λογω του οτι η γλωσσα που ξερει δεν ειναι τοσο διαδεδομενη, εψαχναν λεει σαν τρελοι ατομα και τον ειχαν στα ωπα ωπα. Δεν ξερω ομως με τι πελατες μιλαει.

• Like 2
Δημοσ.

Απαντας μονος σου στην απορια σου και μαλιστα με επιχειρηματα.

Ναι προφανώς, απλά μου αρέσει να ακούω πάντα πολλές απόψεις και συμβουλές και μετά να πηγαίνω να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα. Το ίδιο έκανα και πριν πάω φαντάρος.. άκουγα και αυτούς που μου έλεγαν τι ζωάρα είναι ο στρατός άκουγα και όσους έλεγαν ότι ήταν ότι χειρότερο έχουν ζήσει τα κρατούσα όλα στην άκρη του μυαλού μου αλλά δεν ήμουν προκατειλημμένος (σε άλλα συμφώνησα με τους μεν σε άλλα με τους δε πάντως πολλά που άκουσα από όλους μου φάνηκαν χρήσιμα) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτοποροι...εδειξαν πως γινοταν να αποφευγουν συλλογικες συμβασεις-επιδοματα...Απο το 2008 που ηταν τα πρωτα ποστ θεωρω 99% οτι δεν γινεται να αλλαξει κατι στο κομματι συμβασεων-αποζημιωσεων...

Καλα και απολυτως λογικο πλεον αφου τα μνημονια εφεραν ατομικες συμβασεις τυπου δεν εχει αποζημιωση σε πληρωνω χ ευρω για χ ωρες..

Select ,icap, klueh, ranstad ,iss ,globo retailink, tlc,360 κτλ

Υ.γ. δεν ξερω αν ισχυει ακομη αλλα οι αγγλοι+ιρλανδοι προωθουνται στην teleperformance για apple support :P γιναμε σαν την ινδια με τα call centers τους

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...