braxamiotis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 «Θα Δουλέψετε Από το Σπίτι, Αλλά θα σας Στείλουμε μια Webcam» Τι ζήτησε από τους εργαζόμενους το μεγαλύτερο call center της Ελλάδας, λόγω κορονοϊού https://www.vice.com/gr/article/v74nmd/8a-doylepsete-apo-to-spiti-alla-8a-sas-stiloyme-mia-webcam 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 πραγματικα τραγικοι,αναγκαστικα να δουλεψω ενα 8μηνο σε τηλεφωνικο κεντρο και καταλαβαινω απολυτα..καλυτερα να σκαβω απο το πρωι ως το βραδυ
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 On 24/03/2020 at 14:46, braxamiotis said: «Θα Δουλέψετε Από το Σπίτι, Αλλά θα σας Στείλουμε μια Webcam» Τι ζήτησε από τους εργαζόμενους το μεγαλύτερο call center της Ελλάδας, λόγω κορονοϊού https://www.vice.com/gr/article/v74nmd/8a-doylepsete-apo-to-spiti-alla-8a-sas-stiloyme-mia-webcam κλαιω «Ο σκοπός αυτού δεν είναι η κατασκοπία, αλλά απλώς να εξασφαλιστεί ότι τα δεδομένα των πελατών μας θα παραμείνουν ασφαλή, όσο θα τα χειρίζεστε» On 24/03/2020 at 15:57, tzoyris7 said: πραγματικα τραγικοι,αναγκαστικα να δουλεψω ενα 8μηνο σε τηλεφωνικο κεντρο και καταλαβαινω απολυτα..καλυτερα να σκαβω απο το πρωι ως το βραδυ ειχα δουλεψει πριν 15 χρονια που τοτε ηταν μια χαρα δουλεια.
George56 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στις 17/8/2019 στις 4:28 ΜΜ, cacofonix-3 είπε Να ξεκινήσω από το 0, θέλει καιρό... θα το χτισεις σιγα σιγα. θελει χρονο Στις 17/8/2019 στις 4:28 ΜΜ, cacofonix-3 είπε Έχουν κανένα support για καμμιά τέτοια εταιρεία; Ξέρει κανείς; παιζει αυτο?
BWAY Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2020 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας, στις 26 Απριλίου 2020. Οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι εξής: Κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι εγώ είχα δουλέψει πριν 10-12 χρόνια εκεί..δεν άντεξα πάνω από μία μέρα Μου κανε εντυπωση γι αυτο το ανέβασα..δεν ξερω κατα πόσο είναι αντικειμενικές αυτές οι έρευνες Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από BWAY
zenwalk23 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Απορω πως βγαινουν αυτα, και η SG Digital πριν λιγο καιρο εδιωξε ποσα ατομα. Τι κριτηρια εχουν; Αν τους δινουν φρουτα για πρωινα; 1 2
l337 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Στις 24/3/2020 στις 2:46 ΜΜ, braxamiotis είπε «Θα Δουλέψετε Από το Σπίτι, Αλλά θα σας Στείλουμε μια Webcam» Τι ζήτησε από τους εργαζόμενους το μεγαλύτερο call center της Ελλάδας, λόγω κορονοϊού https://www.vice.com/gr/article/v74nmd/8a-doylepsete-apo-to-spiti-alla-8a-sas-stiloyme-mia-webcam Είναι ΤΡΑΓΙΚΗ η Teleperformance σε πολλά πράγματα αλλά το παραπάνω δεν ισχύει, είναι μπαρούφες. 13 ώρες πριν, BWAY είπε Η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2020 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας, στις 26 Απριλίου 2020. Οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι εξής: Κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι εγώ είχα δουλέψει πριν 10-12 χρόνια εκεί..δεν άντεξα πάνω από μία μέρα Μου κανε εντυπωση γι αυτο το ανέβασα..δεν ξερω κατα πόσο είναι αντικειμενικές αυτές οι έρευνες Προφανώς και δεν είναι αντικειμενικές. Μόνο οι χορηγοί αρκούν.. 1
Neoss Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Στις 22/2/2020 στις 1:46 ΠΜ, ThanosR92 είπε Αν μπει κάποιος στο σιτε τους θα δει οτι έχουν 8 θέσεις ανοιχτές. Εμένα η απορία μου είναι η εξής: Στέλνεις βιογραφικό, σε καλούν και σου λένε απευθείας για τι θέση σε πάνε? Είδα κάτι για Chat Support στην Supercell. Φαντάζομαι ότι για να μπεις σε chat η email support θα πρέπει να υπάρχει και ανοιχτή αγγελία για την συγκεκριμένη θέση η μπορεί να στο προτείνουν και από μόνοι τους? Επίσης οι αγγελίες τους ανάλογα την θέση λέει και το ωράριο. Γενικα το τηρούν? Για προώθηση τηλεφωνίας λέει Δευτέρα - Παρασκευή 2 βάρδιες 10 - 18 και 12:00 - 8. Αν μπεις σε άλλη κατηγορία έχει άλλα ωράρια με Σάββατα και Κυριακες.. Τα καθαρά λεφτά πόσα είναι τελικά σε Greek Support? Και τελικά? Λογικά παρακάτω σε ελληνόφωνο τμήμα. Στα ξενόγλωσσα παίρνεις σχεδόν 1000 ευρώ καθαρά. Οπότε στα ελληνικά κάπου μεταξύ 600 και 800 το πολύ υποθέτω, αναλόγως ποια εταιρία εκπροσωπείς.
vamvakoolas Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Στις 27/4/2020 στις 11:01 ΜΜ, BWAY είπε Η λίστα με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2020 συντάχθηκε από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Χορηγό Επικοινωνίας της Έρευνας, στις 26 Απριλίου 2020. Οι εταιρείες που διακρίνονται είναι οι εξής: Κατηγορία πάνω από 250 εργαζόμενοι εγώ είχα δουλέψει πριν 10-12 χρόνια εκεί..δεν άντεξα πάνω από μία μέρα Μου κανε εντυπωση γι αυτο το ανέβασα..δεν ξερω κατα πόσο είναι αντικειμενικές αυτές οι έρευνες αυτη η ερευνα ειναι απατη και εξηγουμαι: σε μια εταιρια που καποτε ημουν, με πηραν τηλ αν θα ηθελα να μπουμε στη λιστα. Αφου εξεφρασα ενδιαφερον μιας και πραγματικα ηταν ωραια για τους υπαλληλους, μου ριξαν το τυρακι: θα πρεπει αρχικα να πληρωσετε 550 ευρ και μετα δεχομαστε και ...χορηγιες αρα πληρωσε και βλεπουμε.. (τοτε το ποσο αυτο ηταν αρκετα μεγαλο, βλ κριση) 1
Tofu Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Στις 28/4/2020 στις 7:41 ΠΜ, zenwalk23 είπε Απορω πως βγαινουν αυτα, και η SG Digital πριν λιγο καιρο εδιωξε ποσα ατομα. Τι κριτηρια εχουν; Αν τους δινουν φρουτα για πρωινα; Δεν γίνεται κάποιος πραγματικός έλεγχος ή αξιολόγηση. Μια συνέντευξη-παρουσίαση της πλάκας από την εταιρεία και μετά πέφτει παραδάκι για να σε βάλουν στη λίστα. Best Place to Work = έχουν αρκετά λεφτά για PR μπούρδες (στην ουσία)
CRISTI_M Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Δημοσ. 28 Μαΐου 2020 Να ρωτησω κατι για την τελεπερφορμανς στα ξενογλωσσα τμηματα πως ειναι το εργασιακο κλιμα ; θα μπορουσε να μ πει καποιος που εχει δουλεψει;
Cyanide84 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Γενικά στη ΤΠ η φάση μου θύμισε στρατό. Τι εννοώ. Αναλόγως τη μονάδα (project) που θα είσαι θα είναι καλά ή όχι. Υπάρχουν μαύρες μονάδες/τμήματα υπάρχουν και καλά τμήματα. Εγώ είμαι σε τμήμα που κάνουμε μόνο support μέσω text δηλαδή tickets και θεωρώ ότι είναι το καλύτερο στη ΤΠ σαν τμήμα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος δεν έχω κάποιο θέμα.
w95chris Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεθάβω λίγο το θέμα για να πω δύο πραγματάκια για όποιον ενδιαφέρετε Ένας γνωστός μου δουλεύει εδώ και 2 βδομάδες στην Teleperformance και μου έχει πει κάποια πράγματα. Καταρχάς να ξεκινήσω λέγοντας ότι δουλεύει από το σπίτι οκτάωρο κυλιόμενο από Δευτέρα ως Κυριακή 8:00-21:00 (πενθήμερο, ώρα Ελλάδας). Ναι μεν έχει υπογράψει συμβόλαιο που δουλεύει στην Ελλάδα αλλά δουλεύει για μια τρίτη εταιρία που έχει έδρα εξωτερικό (δεν είναι δηλαδή Cosmote, Κωτσόβολος κλπ). Δε ρώτησα λεπτομέρειες πως δουλεύει αυτό, απλά μου είπε ήθελαν άτομα από Ελλάδα για εξυπηρέτηση τηλεφωνική στα αγγλικά. Δεν χρειαζόταν εμπειρία καθόλου (αυτός είχε) και η πρόσληψη έγινε πολύ γρήγορα. Πέρασε από μια αρχική τηλεφωνική συνέντευξη για να δουν αν ακόμα ενδιαφέρεται και του πρότειναν μια άλλη θέση από αυτή που έστειλε αίτηση αν ενδιαφερόταν. Εν τέλει δέχτηκε την αρχική πρόταση.(Λεπτομέρειες για την δεύτερη πρόταση δε ξέρω. Αλλά θα ρωτήσω να κάνω update). Update για την άλλη πρόταση που του έκαναν αν ενδιαφέρεται κανείς. Του είχαν πει ότι θα είναι πάλι οι ίδιες αρμοδιότητες (εξυπηρέτηση τηλεφώνου, chat, Email) συν πενθήμερο 40h ανά βδομάδα. Αλλά οι διαφορές ήταν στο ωράριο και τον μισθό. Δηλαδή του είπαν ότι το ωράριο είναι κυλιόμενο αλλά 24ωρο δηλαδή οποιαδήποτε ώρα μες τη μέρα θα δούλευες. Ο μισθός ήταν 900€ μικτά (καθαρά δε ξέρω πόσο βγαίνει) συν εννοείται προσαυξήσεις για τα βραδινά ωράρια. Επιπλέον θα μπορούσε να είχε μπόνους παραγωγικότητας μέχρι 200€/μήνα. Μετά από αυτό έκαναν μια online συνέντευξη και αφού τελείωσε του πρόσφεραν την δουλειά. Από μισθό παίρνει 820€ καθαρά συν ότι υπερωρίες κάνει. Μου λέει ότι είναι αγχωτική επειδή έχεις συγκεκριμένο χρόνο να απαντήσεις. Δηλαδή αν κάνει κάποιος κλήση μέσω τηλεφώνου έχεις συγκεκριμένο χρόνο να απαντήσεις και να λύσεις το πρόβλημα του πελάτη. Όπως και στα E-mail και chat. Δε μπορείς δηλαδή να κάθεσαι να κάνεις χαβαλέ και όταν σου έρθει όρεξη να απαντήσεις (όπως αρκετοί νομίζουν πως είναι η τηλεργασία). Τώρα εννοείται όσο πιο γρήγορος είσαι τόσο το καλύτερο (μόνους απόδοσης δεν έχει από ότι είπε). Μέχρι τώρα μου λέει ότι δέχονται περίπου 10-15 κλήσεις ανά μέρα (ανά βάρδια δηλαδή όχι στο δωδεκάωρο) αλλά επειδή θα δουλέψει και το Black Friday αλλά και Χριστούγεννα του έχουν πει ότι μπορεί να λαμβάνει μέχρι και 40+ κλήσεις ανά βάρδια. Συμβόλαιο μέχρι τέλος Δεκέμβρη υπέγραψε αλλά του είπαν πως ίσως επεκταθεί ανάλογα τις ανάγκες της εταιρίας και αν είσαι καλός θα προσπαθήσουν να σε μεταφέρουν αλλού. Το αν αξίζει είναι στην κρίση του καθένα. Προσωπικά αν θέλετε τη γνώμη μου αξίζει. Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάτι καλύτερο @CRISTI_M Αν σε ενδιαφέρει ακόμα δες την ανάρτηση μου (έχει περάσει κανένα χρόνος βέβαια αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ ) Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από w95chris 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Ερώτηση κρίσεως: Αν αυτός βρίσκεται στο εξωτερικό, έχει κάποια ρήτρα; Μπορούν πχ από την IP να του πουν γιατί είσαι Ιταλία πχ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα