Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, cacofonix-3 said:

Support για eBay, amazon κλπ έχουν;

δυστυχως δεν το ξερω.ξερω οτι συνεχεια παιρνουν ολο και περισσοτερα support αλλα δεν ξερω ποια εχουν.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Αυριο κιόλας έχω συνέντευξη στην ΤΡ για μια θέση που άνοιξε τώρα στην Philip Morris. Είναι αγγλική εκπαίδευση 3 εβδομάδων και το τμήμα είναι κατά κύριο λόγο εισερχόμενο (και εξερχόμενο) στα ελληνικά! Πενθήμερο 8ωρο κυλιόμενο με μηνιαίο προγραμμα. 950€ μικτά 760€ συν ότι νυχτερινα αργίες μπόνους υπερωρίες κτλπ έξοδα αυτά. Γνωρίζετε κάτι; Ακούγεται πολύ καλά για να είναι αληθινό. 

Δημοσ.
1 minute ago, Georgerene said:

Καλησπέρα. Αυριο κιόλας έχω συνέντευξη στην ΤΡ για μια θέση που άνοιξε τώρα στην Philip Morris. Είναι αγγλική εκπαίδευση 3 εβδομάδων και το τμήμα είναι κατά κύριο λόγο εισερχόμενο (και εξερχόμενο) στα ελληνικά! Πενθήμερο 8ωρο κυλιόμενο με μηνιαίο προγραμμα. 950€ μικτά 760€ συν ότι νυχτερινα αργίες μπόνους υπερωρίες κτλπ έξοδα αυτά. Γνωρίζετε κάτι; Ακούγεται πολύ καλά για να είναι αληθινό. 

τα ξενα support συνηθως παιρνουν παραπανω λεφτα απο τα ελληνικα support.τωρα εσενα δεν ξερω τι πιανεται αλλα με βαση το μισθο δεν φαινεται για ελληνικο support που εχει βασικο μισθο.βεβαια θα ανεβει και αλλο ο μισθος σου λογω νυχτερινων,κυριακων κτλ οπως ειπες.ειναι support πανω απο ολα οποτε δεν σημαινει οτι ειναι η πιο ευκολη δουλεια.δηλαδη σε πριζει ο καθενας. go for it. :) 

γιατι σου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο? επειδη σε καλεσαν για Interview?γενικως φευγουν ερχονται πολλα ατομα και οι συμβασεις δεν ειναι αοριστου .συν οτι ολο και περισσοτερα support παιρνει η teleperformance οποτε ζηταει ατομα .ειδικοτερα ατομα που μιλανε και αλλες γλωσσες εκτος απο ελληνικα και αγγλικα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

τα ξενα support συνηθως παιρνουν παραπανω λεφτα απο τα ελληνικα support.τωρα εσενα δεν ξερω τι πιανεται αλλα με βαση το μισθο δεν φαινεται για ελληνικο support που εχει βασικο μισθο.βεβαια θα ανεβει και αλλο ο μισθος σου λογω νυχτερινων,κυριακων κτλ οπως ειπες.ειναι support πανω απο ολα οποτε δεν σημαινει οτι ειναι η πιο ευκολη δουλεια.δηλαδη σε πριζει ο καθενας. go for it. :) 

γιατι σου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο? επειδη σε καλεσαν για Interview?γενικως φευγουν ερχονται πολλα ατομα και οι συμβασεις δεν ειναι αοριστου .συν οτι ολο και περισσοτερα support παιρνει η teleperformance οποτε ζηταει ατομα .ειδικοτερα ατομα που μιλανε και αλλες γλωσσες εκτος απο ελληνικα και αγγλικα.

Από την άποψη ότι είναι ελληνόφωνο πρότζεκτ και support και δίνουν τόσα λεφτά ενώ τα ελληνόφωνα πληρώνονται λιγότερο εκεί. 

Δημοσ.
5 minutes ago, Georgerene said:

Από την άποψη ότι είναι ελληνόφωνο πρότζεκτ και support και δίνουν τόσα λεφτά ενώ τα ελληνόφωνα πληρώνονται λιγότερο εκεί. 

μηπως δεν το πιανουν ελληνοφωνο επειδη ειπες οτι θα γινει στα αγγλικα η εκπαιδευση?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Επειδη ειμαι σε αναζητηση εργασιας, εκανα μια αιτηση στην teleperformance (χτες το βραδυ στην ουσια) και σημερα κατα τις 10 παρα, ( πολυ γρηγορη ανταποκριση, σε σχεση με αλλες δουλειες π δν καλουν ποτε η μετα απο βρομαδα κλπ) θα ηθελα να μαθω περισσοτερα αν αξιζει κανεις να χαραμισει ταμειο ανεργειας για να ξεκινήσει εκει δουλεια. Ευχαριστω εκ των προτέρων. 

Δημοσ.
2 hours ago, Joanna000 said:

Καλησπερα σε ολους. Επειδη ειμαι σε αναζητηση εργασιας, εκανα μια αιτηση στην teleperformance (χτες το βραδυ στην ουσια) και σημερα κατα τις 10 παρα, ( πολυ γρηγορη ανταποκριση, σε σχεση με αλλες δουλειες π δν καλουν ποτε η μετα απο βρομαδα κλπ) θα ηθελα να μαθω περισσοτερα αν αξιζει κανεις να χαραμισει ταμειο ανεργειας για να ξεκινήσει εκει δουλεια. Ευχαριστω εκ των προτέρων. 

δεν μπορω να απαντησω αμεσα στην ερωτηση σου αλλα θα πω δυο πραγματα.

α.εξαρτατε ποσο αναγκη εχεις τα παραπανω λεφτα που θα παρεις απο την δουλεια με τα λεφτα του ταμειου

β.θα σου κανουν συμβαση.οταν ληξει οσο ξερω μπορεις να ξαναμπεις ταμειο ανεργιας και να συνεχισεις.

γ.αν ξερεις καποια αλλη γλωσσα εκτος απο αγγλικα ολα ειναι καλυτερα.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/8/2019 στις 5:18 ΜΜ, Napier είπε

οκ να γινω πιο συγκεκριμενος. 

1/1/2019 εγινε η 3η νεα συμβαση του που ηταν για 6 μηνες

1/7/2019 εγινε παραταση αυτης της συμβασης για αλλους 6 μηνες μεχρι 31/12/2019

στην ΕΡΓΑΝΗ δεν εχει ανεβει Ε7 για την απο 1/1/2019 συμβαση του. για τις αλλες 2 πριν την 1/1/2019 ειχαν ανεβει κανονικα στην ΕΡΓΑΝΗ τα Ε7

το ερωτημα εδω ειναι:  νομικα η απρακτη λυση της απο 1/1/2019 συμβασης του με Ε7 σημαινει οτι πλεον νοειται αυτοδικαια αοριστου η συμβαση του? αυτο θελω να ξεκαθαρισω

ξερει καπιος?

επανερχομαι στο θεμα γιατι χθες στιλαν τη νεα συμβαση στο φιλο μου η οπια παρακαλω ειναι ετησια μεχρι τελος του 2020! προσεχω οτι τον εβγαλαν απο randstand και του κανουν συμβαση απεθιας με teleperformance.

ξερετε αυτο τι σιμαινει? ετησια συμβαση δεν εχω ακουσει ξανα στη teleperformance. επισις ειναι ο μονος απο το department του με ετισια συμβαση . μιλησε με τους συναδελφους του και σε ολους εστιλαν χθες ολιγομηνες συμβασεις(2-3μήνες)

αρα δεν λογιζετε ως αοριστου αφου του εκαναν νεα η μηπως οτι ειναι ετησια σημαινει κατι αλλο?οποιος ξερει ας μας πει

Επεξ/σία από Napier
Δημοσ.
On 01/01/2020 at 12:37, Napier said:

ξέρει κάποιος παιδιά?

χωρις να ειμαι ειδικος η αοριστου ειναι αοριστου.η ετησια ειναι ετησια. μπορει να ειναι πολυ καλος και για αυτο να του εκαναν ετησια.παλι βεβαια δεν ξερω αν θα παρει αποζημιωση αν τον απολυσουν αφου ειναι 1 χρονο η νεα συμβαση.μπορει πχ να θελουν να δουν αν θα τα παει καλα και μετα να τον βαλουν τιποτα υπευθυνο κτλ.αυτος ξερει ποσο καλα τα παει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2019 στις 12:07 ΜΜ, poulinos είπε

δεν μπορω να απαντησω αμεσα στην ερωτηση σου αλλα θα πω δυο πραγματα.

α.εξαρτατε ποσο αναγκη εχεις τα παραπανω λεφτα που θα παρεις απο την δουλεια με τα λεφτα του ταμειου

β.θα σου κανουν συμβαση.οταν ληξει οσο ξερω μπορεις να ξαναμπεις ταμειο ανεργιας και να συνεχισεις.

γ.αν ξερεις καποια αλλη γλωσσα εκτος απο αγγλικα ολα ειναι καλυτερα.

Σχετικά με το γ. 

Γιατί;
Από άποψη χρημάτων εννοείς ή εργασιακού κλίματος;
Ξέρω ότι στα ελληνόφωνα παίρνεις τον κατώτατο μισθό ανάλογα με τις ώρες που δουλευεις και ως εκεί. Και στα αγγλικά νομίζω λίγο παραπάνω χρήματα.
Τώρα για έναν γερμανόφωνο είναι καλά ας πούμε; Ξέρω πάνω κάτω μισθόυς νομιζω. Διότι μου είχαν κάνει και μένα προτάσεις να παω εκεί, διαρκώς τον προηγούμενο μήνα, 3-4 φορές...τους άφησα τώρα χωρίς να μιλήσω γιατί έχω κάτι άλλες υποχρεώσεις, δεν ξέρω αν επικοινωνήσω μάζι τους. Ακούγονται λίγο τρομερά πράγματα εδώ πέρα και γενικά στο διαδίκτυο και αποθαρρύνεσαι η αλήθεια είναι λίγο. Αν και συνήθως καλά είναι μόνος σου να κανεις εικόνα βέβαια απ την άλλη... 

Επεξ/σία από Neoss
Δημοσ.
On 08/01/2020 at 01:50, Neoss said:

Σχετικά με το γ. 

Γιατί;
Από άποψη χρημάτων εννοείς ή εργασιακού κλίματος;
Ξέρω ότι στα ελληνόφωνα παίρνεις τον κατώτατο μισθό ανάλογα με τις ώρες που δουλευεις και ως εκεί. Και στα αγγλικά νομίζω λίγο παραπάνω χρήματα.
Τώρα για έναν γερμανόφωνο είναι καλά ας πούμε; Ξέρω πάνω κάτω μισθόυς νομιζω. Διότι μου είχαν κάνει και μένα προτάσεις να παω εκεί, διαρκώς τον προηγούμενο μήνα, 3-4 φορές...τους άφησα τώρα χωρίς να μιλήσω γιατί έχω κάτι άλλες υποχρεώσεις, δεν ξέρω αν επικοινωνήσω μάζι τους. Ακούγονται λίγο τρομερά πράγματα εδώ πέρα και γενικά στο διαδίκτυο και αποθαρρύνεσαι η αλήθεια είναι λίγο. Αν και συνήθως καλά είναι μόνος σου να κανεις εικόνα βέβαια απ την άλλη... 

απο χρηματα σιγουρα.απο εργασιακο κλιμα πιστευω οτι και εκει ειναι καλυτερο αφου θεωρητικα σε εχουν πιο αναγκη αρα εισαι και λιγοτερο αναλωσιμος.και για γερμανικο τμημα ψαχνουν.εχω φιλο που ειχε στειλει για γερμανικα απλα δεν τα ηξερε και πολυ καλα. δεν χανεις κατι να πας ειδικα αμα δεν δουλευεις καπου.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν μπει κάποιος στο σιτε τους θα δει οτι έχουν 8 θέσεις ανοιχτές. 

Εμένα η απορία μου είναι η εξής: Στέλνεις βιογραφικό, σε καλούν και σου λένε απευθείας για τι θέση σε πάνε? Είδα κάτι για Chat Support στην Supercell. Φαντάζομαι ότι για να μπεις σε chat η email support θα πρέπει να υπάρχει και ανοιχτή αγγελία για την συγκεκριμένη θέση η μπορεί να στο προτείνουν και από μόνοι τους? 

Επίσης οι αγγελίες τους ανάλογα την θέση λέει και το ωράριο. Γενικα το τηρούν? Για προώθηση τηλεφωνίας λέει Δευτέρα - Παρασκευή 2 βάρδιες 10 - 18 και 12:00 - 8. 

Αν μπεις σε άλλη κατηγορία έχει άλλα ωράρια με Σάββατα και Κυριακες..

Τα καθαρά λεφτά πόσα είναι τελικά σε Greek Support? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια η τελεπερφορμανς ακομα να κλεισει απο κορονοιο και υπαρχει πολυς κοσμος που δουλευει κ συνοστιζετε στα κτιρια της εταιριας.

ξερει κανεις αν σκοπευουν να δωσουν τηλεργασια στο κοσμο?

Επεξ/σία από Napier

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...