AgnwstosY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Ναι και εκεινος μου εχει πει οτι πολλες φορες εξυπηρετει αγγλοφωνους πελατες.Επομενως δεν με κοροιδευει καθοτι θεωρησα τα λεφτα πολλα.Σημειωτεον ειναι 19χρονος
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 minute ago, AgnwstosY said: Ναι και εκεινος μου εχει πει οτι πολλες φορες εξυπηρετει αγγλοφωνους πελατες.Επομενως δεν με κοροιδευει καθοτι θεωρησα τα λεφτα πολλα.Σημειωτεον ειναι 19χρονος τα αγγλικα support εχουν καλυτερο μισθο. συν οτι Πολλα support εχουν βαρδιες ,βραδινα,κυριακες κτλ που ανεβαζουν το μισθο.και bonus σε καποια
AgnwstosY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μαλιστα καταλαβα.Συνεπως ειναι καλη περιπτωση αν κατεχεις καλα την αγγλικη απ' οσο αντιλαμβανομαι.
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 4 minutes ago, AgnwstosY said: Μαλιστα καταλαβα.Συνεπως ειναι καλη περιπτωση αν κατεχεις καλα την αγγλικη απ' οσο αντιλαμβανομαι. επειδη μιλανε πολλα ατομα αγγλικα αρχιζουν να δειχνουν προτιμησεις και εκει σε Native speaking ατομα.επισης ισχυει κανονικα και σε αυτους οτι συμβασεις μεχρι να πεθανει ο Highlander
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Βιογραφικό που στέλνεις; Καλύτερα σε κάποιον που δουλεύει εκεί, ή κάπου αλλού; Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολιομουν είτε με ECDL (χρυσές εποχές) είτε με eBay... Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο βιογραφικό...
AgnwstosY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε Βιογραφικό που στέλνεις; Καλύτερα σε κάποιον που δουλεύει εκεί, ή κάπου αλλού; Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολιομουν είτε με ECDL (χρυσές εποχές) είτε με eBay... Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο βιογραφικό... Δεν χρειάζεται φίλος δουλεύει εκεί με απολυτήριο λυκείου και proficiency Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από AgnwstosY
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 10 minutes ago, cacofonix-3 said: Βιογραφικό που στέλνεις; Καλύτερα σε κάποιον που δουλεύει εκεί, ή κάπου αλλού; Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ασχολιομουν είτε με ECDL (χρυσές εποχές) είτε με eBay... Δεν έχω κανένα ιδιαίτερο βιογραφικό... ειναι πιο ευκολο αν σε προτεινει ατομο που δουλευει ηδη εκει.αν μιλας παραξενη γλωσσα και σε προτεινει καποιος παιρνει και bonus δυσευρετα τα ατομα που μιλανε γλωσσες εκτος αγγλικων/ελληνικων.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, poulinos είπε ειναι πιο ευκολο αν σε προτεινει ατομο που δουλευει ηδη εκει.αν μιλας παραξενη γλωσσα και σε προτεινει καποιος παιρνει και bonus δυσευρετα τα ατομα που μιλανε γλωσσες εκτος αγγλικων/ελληνικων. Δυστυχώς μόνο Ελληνικα και αγγλικά. Έχω ένα πτυχίο γερμανικών, αλλά δεν τα μίλησα ξανά εδώ και 20 χρόνια Αν και έχω σκοπό να μάθω τουρκικά και / ή αραβικά...αλλά θέλει χρόνια Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2019 από cacofonix-3
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 6 minutes ago, cacofonix-3 said: Δυστυχώς μόνο Ελληνικα και αγγλικά. Έχω ένα πτυχίο γερμανικών, αλλά δεν τα μίλησα ξανά εδώ και 20 χρόνια Αν και έχω σκοπό να μάθω τουρκικά και / ή αραβικά...αλλά θέλει χρόνια εκτος αν μπορεις να φρεσκαρεις τα γερμανικα σου. 15 minutes ago, AgnwstosY said: Δεν χρειάζεται φίλος δουλεύει εκεί με απολυτήριο λυκείου και proficiency το proficiency παιζει ρολο.το lower πλεον ειναι αρκετα χαμηλα.βεβαια πρεπει να μπορεις να τα μιλησεις γιατι υπαρχουν ατομα με lower και Proficiency αλλα ουτε λεξη δεν μπορουν να πουν. το Interview απο τα ελληνικα γυρναει και στην γλωσσα που εχεις δηλωσει οτι ξερεις για να σε παρουν σε αυτην την θεση.αν πχ ξερεις γερμανικα κομματι του Internet θα γινει στα γερμανικα για να δουν οτι ασχετα με τα χαρτια που μπορει να εχεις παρει οτι ξερεις να τα μιλας.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, poulinos είπε εκτος αν μπορεις να φρεσκαρεις τα γερμανικα σου. Λίγο δύσκολο...είχα μεγάλη αγάπη για αυτό το λαό όπου όταν πηγαίνω Γερμανία τρώω σε Άραβες, Λιβανους, Τούρκους... Οπότε λίγο δύσκολο...πιο εύκολο να μάθω γιαπωνέζικα Ευχαριστώ πάντως
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 5 minutes ago, cacofonix-3 said: Λίγο δύσκολο...είχα μεγάλη αγάπη για αυτό το λαό όπου όταν πηγαίνω Γερμανία τρώω σε Άραβες, Λιβανους, Τούρκους... Οπότε λίγο δύσκολο...πιο εύκολο να μάθω γιαπωνέζικα Ευχαριστώ πάντως τωρα να μαθεις νεα γλωσσα για να πας δουλεια εκει δεν εχει νοημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, poulinos είπε τωρα να μαθεις νεα γλωσσα για να πας δουλεια εκει δεν εχει νοημα. Θα το έκανα έτσι κι αλλιώς λόγω ότι ταξιδεύω πολύ σε Μέση Ανατολή. Για teleperformance μόνο με τη λογική ότι ξεκινάω με αγγλικά όπως όλος ο κόσμος και αν βγει η φάση για κάτι έξτρα να το κυνηγήσω
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 2 minutes ago, cacofonix-3 said: Θα το έκανα έτσι κι αλλιώς λόγω ότι ταξιδεύω πολύ σε Μέση Ανατολή. Για teleperformance μόνο με τη λογική ότι ξεκινάω με αγγλικά όπως όλος ο κόσμος και αν βγει η φάση για κάτι έξτρα να το κυνηγήσω μπορεις να δοκιμασεις απλα και στα αγγλικα υπαρχει λιγο ανταγωνισμος αφου μιλανε πολλα ατομα.αν σε προτεινει καποιος ακομα καλυτερα .
AgnwstosY Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Καλά ναι συμφωνώ η συνέντευξη παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε όλους τους τομείς πλεον
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 1 minute ago, AgnwstosY said: Καλά ναι συμφωνώ η συνέντευξη παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε όλους τους τομείς πλεον ειναι και η γλωσσα ειναι και οι γνωσεις.πχ σε support για Games θελουν ο αλλος να ξερει και να παιζει τετοια παιχνιδια που ειναι μετα πληρωμης κτλ.γιατι θα εξυπηρετησουν καλυτερα απο καποιον που δεν τα εχει ξαναδει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα