maurisio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά μου είπαν να πάω να δουλέψω στην teleperformance στην Καλιθεα πως είναι τα πράγματα εκεί?συμφέρει?γτ εχω ακούσει διαφορα, για πείτε μου
Toufas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 αν ειναι ασχημα, με τον τροπο που γραφεις θα σου ειναι γαντι
papahlamidas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ξέρω τα παιδιά που δουλεύουν admins εκεί και τρώνε τέτοιο μανίκι που ούτε στον εχθρό σου... Τώρα για την θέση που θα πας εσύ δεν ξέρω τι παίζει ...! Πάντως δεν πρόκειται να σου πληρώσουν ότι πραγματικά δουλεύεις... Αυτό γενικά δεν γίνεται και πουθενά...
De@th L0rd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ γιατί βάζω στοίχημα ότι κ αν σου πούν θα πας να δουλέψεις εκεί;
maurisio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Απλά ψάχνωντας στον internet βρήκα πληροφορίες που έλεγαν οτι δεν ειναι καλή σαν δουλεία γιαυτο ρωτάω
kirimis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Απλά ψάχνωντας στον internet βρήκα πληροφορίες που έλεγαν οτι δεν ειναι καλή σαν δουλεία γιαυτο ρωτάω Πιστεψε με... καλυτερα να εισαι ανεργος, παρα να εισαι σε TELE
Mystirios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 -χάλια μισθός (βασικός) -μεγάλη πίεση (τα τηλ. συνήθως βαράνε ασταμάτητα και έχεις κανα 2 πανίβλακες να σου τα χώνουν κιόλας γιατί δεν απαντάς πιο γρήγορα κτλ) -χάλια ωράριο (ειδικά tech support) -άδειες γτπ -χάλια σαν δουλειά (πολλες φορές κοροιδεύεις ουσιαστικα το κόσμο) -ελαχιστότατες προοπτικές εξέλιξης (μόνο αν γίνεις team leader , αλλα και κει πέφτει πολύ ζόρι) -ενδεχομένως <<αναγκαστικές>> υπερωρίες αναλόγως και τη περίοδο γενικά να πας μόνο αν έχεις μεγάλη ανάγκη τα χρήματα / δε βρίσκεις με τίποτα κάτι άλλο 1
mariav Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Οι φιλοι σου που στο ειπανε, θα παρουν ευρακια επειδη φερανε ατομο.. Το καλοκαιρι τσιμπαγες 200 ευρω για καθε ατομο που πηγαινες, λογω αυξημενης ζήτησης.. Νωριτερα σου εδιναν 60 ευρω για καθε ατομο που πηγαινες και 100 για τα δύο... Τα τμηματα που εχει ειναι ειτε για εξυπηρετηση πελατων ή πωλήσεις (ιντερνετ-τηλεφωνιας), ειτε για ληξιοπροθεσμες οφειλες. Δε θα σου αρεσει.. Θα ακους απειλες για μηνύσεις, θα λες το επωνυμο σου καθε 20 δευτερολεπτα ενω μιλας με τον ιδιο ατομο, και γενικα ειναι ψυχοφθόρο.. Και δεν παιζει και καλο εργασιακο κλίμα.. Γενικα δεν ειναι ωραια... Σε αλλες εταιρείες , ειναι πιο ωραιο το εργασιακο κλιμα ως agent, εκει δεν είναι καλό. Αλλά ο,τι αποφασίσεις. Παντως αν πας, ζητα απο τοςυ φιλους σου να σου δωσουν τα μισα απο αυτα που θα παρουν επειδη πηγαν ατομο.. ;) Προφανως δε στο ειπανε αυτο εεεεε??? υγ: Τωρα σε σχεση με τα χρηματα, στην Teleperformance, δε θα εχεις προβλημα, γιατι δινουν και bonus υπερωριων (αλλά και άλλα bonus, παραγωγικοτητας) και γενικα δε θα εχεις προβλημα. Στο θεμα των χρημάτων ειναι ξηγημενοι. (Ενταξει, κρατα και συ καπου τις ωρες που εχει δουλεψεις, καλου κακου).
kage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Κανε ενα search sto google κ δες ενα Blog τι λεει...http://anticallcenter.wordpress.com/%CE%95%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-teleperformance/ ενα ειναι σιγουρο αν δεν υπηρχαν αυτα τα μαγαζια κ οι φοιτητες που δουλευουν οπου να ναι κ για 3 κ 60 θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα... Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2008 από kage
ferongr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δουλεια στην οικοδομη ειναι προτιμοτερη απο εκεινο το σφαγειο. Ειλικρινα, στην οικοδομη θα πας το πρωι, θα πιεις το καφεδακι σου για λιγο κουβεντιαζοντας με το μαστορα, και θα πιασεις δουλεια και θα σχολασεις 2:30 η ωρα χωρις να εχεις αγχος και 10 team-leaders-βυσματιες πανω απο το κεφαλι σου να κροταλιζουν τον ψυχολογικο βουρδουλα. Και θα εχεις και τα νευρα σου σε καλη κατασταση.
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά μου είπαν να πάω να δουλέψω στην teleperformance στην Καλιθεα πως είναι τα πράγματα εκεί?συμφέρει?γτ εχω ακούσει διαφορα, για πείτε μου μην ακούς κανένα. αν δε μπαζώσεις δε θα στρώσεις. είναι μεγάλο σχολειό πήγαινε
-WISE- Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 δουλευει ο κολλητος μου εδω και 5 μηνες....καθε μηνα μου λεει οτι θελει να φυγει γτ δεν αντεχει αλλο την ψυχολογικη πιεση που νοιωθει... ακομα και τα φυσιολογικα (αδεια ρεπο και λοιπα) τα κανουν να φαινονται σαν ειδη προς εξαφανιση..οσον αφορα στα μπονους.ειναι σωστα οσα αναφερθηκαν.αλλα για να τα φτασεις αυτα τα μπονους τραβας την πιεση της ζωης σου...
tonypapadovic Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μια από τα ίδια με |WISE| και δω. Αν σου δώσουν άδεια ή ρεπό, θα αρχίζεις να χοροπηδάς από την χαρά σου. Ουσιαστικά τα λέει όλα ο Mystirios -χάλια μισθός (βασικός)-μεγάλη πίεση (τα τηλ. συνήθως βαράνε ασταμάτητα και έχεις κανα 2 πανίβλακες να σου τα χώνουν κιόλας γιατί δεν απαντάς πιο γρήγορα κτλ) -χάλια ωράριο (ειδικά tech support) -άδειες γτπ -χάλια σαν δουλειά (πολλες φορές κοροιδεύεις ουσιαστικα το κόσμο) -ελαχιστότατες προοπτικές εξέλιξης (μόνο αν γίνεις team leader , αλλα και κει πέφτει πολύ ζόρι) -ενδεχομένως <<αναγκαστικές>> υπερωρίες αναλόγως και τη περίοδο γενικά να πας μόνο αν έχεις μεγάλη ανάγκη τα χρήματα / δε βρίσκεις με τίποτα κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα