vlasoukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά χρειάζομαι οπωσδήποτε την βοήθεία σας. Έψαξα στο forum αλλα δεν βρήκα κάτι σχετικό με το δικό μου πρόβλημα. Λοιπόν κάνω double click στον εσωτερικό αλλα και στον εξωτερικό δίσκο μου και δεν ανοίγουν. Μου πετάει ένα παράθυρο και με ρωτάει να επιλέξω με ποιο προγραμμα από την λίστα θέλω να ανοίξω το αρχείο c. Ακριβώς το ίδιο παράθυρο όπως όταν θέλεις να ανοίξεις ένα αρχείο και δεν έχεις το πρόγραμμα για να το κάνεις. Το ίδιο συμβαίνει και με τον εξωτερικό. Επίσης δεν ανοίγει ούτε με δεξί click και μετα open ή explore! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει???
varemarious Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου απλά εχεις κολήσει κάποιο spyware adware και γενικώς κάποια σκουπιδάκια απο το ιντερνετ τα οποία κάνουν αυτό το πρόβλημα. κατέβασε τα εξής προγράμματα αν δεν τα έχεις και κάνε κάποιο έλεγχο. spybot superAntispyware κάνε αυτά και αν δεν λυθεί το πρόβλημα εδώ είμαστε. Πάντως αν θες να ανοίξεις το παράθυρο του υπολογιστή εκεί που σου λέει να βρείς πρόγραμμα επέλεξε απο λίστα κάνε αναζήτηση μπές στον φάκελο των windows υπάρχει ένα αρχείο explorer επέλεξέ το και θα ανοίξει .
caution Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Textbook malware scenario... Για αρχή ότι είπε ο varemarious
vlasoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά έκανα ένα scan με το spybot αλλά δεν βρήκε τίποτα. Αντιθέτως το antivirus βρήκε ένα trojan το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να το καθαρίσει και να το σβήσει. Το πρόβλημα παραμένει με τους δίσκους αλλά προσωρινά ανοίγω explorer και δουλεύει κανονικά. Ίσως ένα format που σκεπτόμουν να κάνω να είναι απαραίτητο ε??
kotetsi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Ενεργοποίησε την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων και κοίταξε στο δίσκο μήπως εμφανιστούν κρυφά αρχεία τύπου autorun.inf κλπ. Διάγραψέ τα και θα είσαι εντάξει.
varemarious Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά έκανα ένα scan με το spybot αλλά δεν βρήκε τίποτα. Αντιθέτως το antivirus βρήκε ένα trojan το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να το καθαρίσει και να το σβήσει. Το πρόβλημα παραμένει με τους δίσκους αλλά προσωρινά ανοίγω explorer και δουλεύει κανονικά. Ίσως ένα format που σκεπτόμουν να κάνω να είναι απαραίτητο ε?? δοκίμασε ν α κάνεις και με το superantispyware .. Ποιό antivirus έχεις ; Το format εξαρτάται . αν έχεις καιρό να κάνεις ίσως αυτή να είναι και η αφορμή ! αλλιώς μπορεί και να το γλιτώσεις.
vlasoukos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Το πρόβλημα παιδιά αρχίζει και γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο. Καταρχάς έχω το Nod 32 για antivirus το οποίο στο scan βρίσκει το trojan μου λέει cleaned-quarantined αλλά στην ουσία δεν κάνει τίποτα. Αργότερα εμφανίζεται ξανά. Το superantispyware δεν μπαίνει στο pc μου αλλά το χρησιμοποίησα στην δουλειά από όπου κόλλησα και το trojan, το βρήκε και το καθάρισε. Το περίεργο είναι ότι οι δίσκοι απο σήμερα το πρωί ανοίγουν κανονικά αλλά δεν δουλέυει η εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων. Από ότι διάβασα το συγκεκριμένο trojan Win32.OnLineGame ευθύνεται για τα κρυφά αρχεία. Οπότε εκτός από το superantispaware υπάρχει κάποιο άλλο εξισου καλό? Χρειάζομαι οπωσδήποτε να λύσω το πρόβλημα γιατί σύνδεσα τον εξωτερικό μου με ένα laptop και αμέσως πέρασε το trojan με αποτέλεσμα να εμφανιστούν και σ' αυτό τα ίδια προβλήματα, δηλαδή να μην ανοίγουν οι δίσκοι. Επίσης προσπάθησα να κάνω restore αλλά δεν το κάνει.Ούτε και απο safe mode.
drkanakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν φίλε μου. Υπάρχει ένα update pack της google το οποιο δίνει ένα πολυ καλο προγραμματακι κ είναι και free. Γράψε στο browser pack.google.gr και επέλεξε να κατεβάσεις μονο to spyware doctor.Μόλις τελειωσει η εγκατασταση κανε update κ βαλτο να κανει full scan.Υπάρχει κ αλλο ένα το Malwarebytes' Anti-Malware αλλα βάλτο στην περίπτωση που δεν καθαρίσει με το αλλο. Με αυτον τον τροπο το εχω καθαρισει πολλες φορες. Ελπιζω να σε βοηθησα
varemarious Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ......... Το superantispyware δεν μπαίνει στο pc μου αλλά το χρησιμοποίησα στην δουλειά από όπου κόλλησα και το trojan, το βρήκε και το καθάρισε. ....... Κατέβασε το απο εδώ http://www.taringa.net/posts/downloads/1290916/Portable-SUPERAntiSpyware-v4_15_1000-FiNAL.html είναι σε έκδοση portable όπου τρέχει δίχως εγκατάσταση .Οπότε κάνε και τον έλεγχο στο pc σου.
vlasoukos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν φιλε varemarious ωραία ιδέα η έκδοση portable. Έκανα πολλά scan με το superantispyware και το malwarebytes του drkanakis και τελικά νομίζω ότι ξεμπέρδεψα. Οι δίσκοι ανοίγουν, η εμφάνιση κρυφών αρχείων δουλεύει και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι άλλο. Πολύ πιθανόν το πρόβλημα να είχε να κανει και με τα αρχεία autorun.inf γιατί το alert που μου έβγαζε το Nod έλεγε c:/autorun.inf και από κάτω trojan Win32.OnLineGame. Anyway ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.