iced Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλως μας ηρθε!! Ειναι σε beta σταδιο, το δοκιμασα και δυστηχως δεν καταφερα να το δουλεψω. Ο λογος ειναι οτι μου βρισκει κλειστη την πορτα που εχω ανοιξει και χρησιμοποιω μηνες τωρα στο transission. Εκανα και ενα νεο port forwarding αλλα τπτ. Ολα αυτα τα δοκιμασα με κλειστο το transission φυσικα. Ελπιζω να διορθωσουν γρηγορα τα προβληματα Για πεστε εμπειριες και εσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Αναρωτιέμαι μόνο: γιατί να 'ξεβολευτώ' και να βάλω το μTorrent ενώ το Transmission δουλεύει μια χαρά; Παρατήρησες εσύ κάποια διαφορά - έστω ως προς τις λειτουργίες που προσφέρει σε σχέση με το Transmission; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το uTorrent θα κέρδιζε κομμάτι από την πίτα ένα χρόνο πριν που το Azureus ήταν πιο βαρύ και από τον Σόουζα και το Transmission πολύ προβληματικό μέχρι που το έκαναν reject οι περισσότεροι trackers. Τώρα πιά το transmission είναι πολύ καλύτερο για την ώρα. Απλά ποτέ δε βλάπτει ακόμα μία εναλλακτική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Αναρωτιέμαι μόνο: γιατί να 'ξεβολευτώ' και να βάλω το μTorrent ενώ το Transmission δουλεύει μια χαρά; Παρατήρησες εσύ κάποια διαφορά - έστω ως προς τις λειτουργίες που προσφέρει σε σχέση με το Transmission; +1 Ειδικά από τη στιγμή που πέθανα για να ανοίξω port και να το καταλάβει το transmission που να αλλάζω τώρα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εμένα το transmission ακόμα μου ανοιγοκλείνει την port όποτε να'ναι. Επίσης κάνει πάρα πολύ ώρα να κάνει quit και συχνά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κολλάει κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το Transmission και τις πόρτες και μου φαίνεται περίεργο που είχατε εσείς... Όλα έγιναν αυτόματα, χωρίς να κάνω τίποτα, και πιάνω τις μέγιστες ταχύτητες ul/dl που επιτρέπει η γραμμή μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το uTorrent θα κέρδιζε κομμάτι από την πίτα ένα χρόνο πριν που το Azureus ήταν πιο βαρύ και από τον Σόουζα και το Transmission πολύ προβληματικό μέχρι που το έκαναν reject οι περισσότεροι trackers. Τώρα πιά το transmission είναι πολύ καλύτερο για την ώρα. Απλά ποτέ δε βλάπτει ακόμα μία εναλλακτική. +1 για τον Σόουζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 είτε συνήθησα το transmission είτε το utorrent χρειάζεται κι άλλες βελτιώσεις απογοητευτικα λιγάκι και το έβγαλα. επιστροφη στο transmission Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Βασικά ένα πολύ θετικό που έχει το Transmission είναι το Web Interface. Ειδικά για όσους ξυπνάνε νωρίς να πάνε στο γραφείο και ξεχνάνε να βάλουνε εκείνο το download που είχαμε στο μυαλό... :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.