matia_apo_nyxta Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καλημέρα . θέλω κάποιος να μου πει τη μπορώ να κάνω για να βάλω κάτι σε στυλ ανταπτορα να παίζει με memory στο ράδιο cd μου έχω το Ford focus και στην εταιρία μου ζητιάνε 400 ευρώ να βάλω με mp3 . ξέρω ότι υπαρχή καλώδιο αλλά επωδή είμαι σε επαρχία δεν βρίσκω άκρη . μου λένε ότι στοιχίζει γύρω στα 50 ευρώ ξέρει κάποιος να μου πει για το πρόβλημα που έχω
freedubus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Ποιό Focus έχεις; Ποιό ηχοσύστημα έχει πάνω; Το CD6000;
AlexNet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 fm transmitter λέγεται αυτό που ψάχνεις και το βρίσκεις στο ebay, αλλά και σε online ελληνικά καταστήματα.
yioula Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ασχετο, αν απαντηθηκε η ερωτηση ....... μηπως κανεις ξερει τον τροπο-ανταπτορα για να το κανω να παιξει εκτος αυτοκινητου δλδη συνδεω τροφοδοσια, δινω κωδικο αλλα δεν......
Alxnks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ασχετο, αν απαντηθηκε η ερωτηση .......μηπως κανεις ξερει τον τροπο-ανταπτορα για να το κανω να παιξει εκτος αυτοκινητου δλδη συνδεω τροφοδοσια, δινω κωδικο αλλα δεν...... τι εννοεις να παιξει εκτος αυτοκινητου;
yioula Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 ..στο σπιτι, δινω τρφδσια 12 βολτ δινω κωδικο αλλα δεν ανοιγει.. αυτο αλλα κ πολλα αλλα μοντελα της φορντ, γκουγκλαρα αλλα δεν εβγαλα ακρη, κανεις ηλεκτρνκος/χακερ?
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Χρειάζεται εγκέφαλος της φορντ για να δουλέψει. Αρα μόνο πάνω σε αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.