d_34gl3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Χτες το βράδυ με βαριά καρδιά έπειτα απο τους νέους κανονισμούς του rapidshare για το download limit , αποφάσισα να ανανεώσω τον λογαριασμό μου. Το έκανα λοιπόν και 1 ώρα περίπου ήμουν ένας χαρούμενος downloader.Ξαφνικά και χωρις καμία παρέμβαση μου ο λογαριασμός μου πάγωσε και παίρνω πλεον αυτο το μήνυμα: Fraud detected, Account xxxxxxx: This Account is blocked, as PayPal has not completed the payment. It is possible that you have filed a complaint with PayPal. Έστειλα αμέσως email στο rapid που φυσικα δεν μου απάντησε και παρατήρησα στο λογαριασμό μου στο paypal οτι υπήρχε ανοιχτό dispute προς το rapidshare για την συγκεκριμένη συναλλαγή. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως ξεκίνησε το dispute αυτό.Το μόνο σίγοουρο είναι οτι δεν το άρχισα εγώ. Σήμερα ξεκίνησα νεο dipsute μέσω paypal με αποτέλεσμα να κλείσει το 1ο άγνωστης προελευσης και αιτίας, χωρις όμως κανένα απολύτως συμπέρασμα. Στην αναμονή λοιπον με blocked account ..... Ιστορίες καθημερινής Rapid τρέλας.
AlexNet Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Λειτουργεί το rapid σήμερα; Ζήτησα τον security code 2 φορές ήδη και δεν έχει έρθει ακόμα το email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.