Προς το περιεχόμενο

Εύρεση κωδικού σε συμπιεσμένο αρχείο RAR

EXPHARTION

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μήπως υπάρχει πρόγραμμα ή κάτι τέλος πάντως που να σπάει κωδικούς συμπιεσμένων αρχείων;

γιατί εγώ έχω ένα συμπιεσμένο αρχείο με το κωδικό του και πάω να του κάνω αποσυμπίεση και λέει ότι λάθος ο κωδικός.Απαντήστε μου σας παρακαλώ Ευχαριστώ:-)

Δημοσ.

Ναι υπάρχουν αλλά η διαδικασία μπορεί να πάρει και χρονιά. Αν το αρχείο δεν είναι προσωπικό και το βρήκες στο internet μπορούμε να βοηθήσουμε :-)

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα, αν ο κωδικός είναι μεγάλος δεν πρόκειται να τον σπάσει κανένα πρόγραμμα σε σπιτικό υπολογιστή.

Αν τον είχες βάλει εσύ τον κωδικό προσπάθησε να τον θυμηθείς. Αν είσαι σίγουρος πως τον θυμάσαι, πρόσεξε μήπως υπήρχαν κεφαλαία που τα γράφεις μικρά ή αντίστροφα, δοκίμασε ό,τι μπορείς να θεωρήσεις πιο πιθανό να είχες βάλει.

Δημοσ.

Αν ο κωδικός δεν είναι δικός σου και είναι μέχρι 4 χαρακτήρες κάτι μπορείς να κάνεις. Αν είναι παραπάνω θα πρέπει να έχεις πολύ, μα πάρα πολύ υπομονή.

Δημοσ.

Ο κωδικός είναι 7 νούμερα και το συμπιεσμένο αρχείο το κατέβασα από το Ίντερνετ και όπως είπα και πριν βάζω το κωδικό και λέει ότι είναι λάθος.Και κάτι άλλο τι κάνει το File_Workshop;

Δημοσ.
τι κάνει το File_Workshop;

Η υπογραφή μου είναι, καμία σχέση με το θέμα του rar. :-)

Λοιπόν, αφού το έχεις κατεβάσει από το διαδίκτυο και αφού ξέρεις (?) πως ο κωδικός αποτελείται από 7 χαρακτήρες, ιδού και μια λίστα με 7char κωδικούς που έχω στο αρχείο μου κι έχουν προέλθει από συμπιεσμένα rar (ποτέ δεν ξέρεις)...

1234567

fastdls

gestapo

GimpInd

Houdini

jap@jap

joker12

klol101

Marcosh

matches

redlion

StefMir

Surreal

sycorax

THE_MAN

tristan

virunis

virus01

Δημοσ.
Ο κωδικός είναι 7 νούμερα και το συμπιεσμένο αρχείο το κατέβασα από το Ίντερνετ και όπως είπα και πριν βάζω το κωδικό και λέει ότι είναι λάθος.Και κάτι άλλο τι κάνει το File_Workshop;

Αρχείο από rapidshare είναι? Αν ναι κάνε αναζήτηση στο Google με το link που χρησιμοποίησες για να κατεβάσεις το αρχείο.

Ίσως βρεις το link σε κανένα forum/site όπου δίνουν και το password.;)

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος άλλαξε από τον αρχικό «Rar» στον τρέχοντα. Να χρησιμοποιείτε πάντα τίτλους σαφείς, σε σωστά Ελληνικά και αντιπροσωπευτικούς του προβλήματος ή της ερώτησής σας.

Δημοσ.

Αν είναι 7 νούμερα είναι πολύ εύκολο να το σπάσεις. Μέσα σε δευτερόλεπτα. Είναι όμως 7 νούμερα ή είναι αλφαριθμητικά τα ψηφία;

Δημοσ.

Βασικά και μένα με ταλανίζει το ίδιο θέμα... Σε αρχείο ραρ με κωδικο 6 χαρακτηρων δεν μου ανοιγει το αρχειο. Το εχω συμπιεσει και με την επιλογη encrypt file names. Στο διπλο κλικ μου ζηταει κωδικο, τον βαζω και μου δειχνει τι αρχεια εχω μεσα (δλδ δειχνει filename που σημαινει οτι ο κωδικος μπηκε σωστα). Οταν παω να το ανοιξω το αρχειο μου βγαζει σφαλμα (wrong password? γραφει). Αν του δωσω επιτηδες καποιον αλλο λαθος κωδικο, μου βγαζει το ιδιο σφαλμα αλλα δεν δειχνει τα filenames.

Μηπως θελω και εγω το ιδιο προγραμμα, αν υπαρχει; Τι αλλο μπορει να παιζει; Οχι τπτ, αλλα το εχω σε 3 κοπιες το αρχειο, αλλα μαλλον οταν έκανα την αντιγραφη τα αρχεια ηδη θα ειχαν καποιο προβλημα

αλφαριθμητικοι ειναι οι χαρακτηρες

Δημοσ.

Επίσης:

>www.google.gr/search?q=rar+password+site:insomnia.gr

Μη σνομπάρετε την Αναζήτηση, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε. Αυτό είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στο Software section. Το παρόν θέμα ΔΕΝ κλειδώνει, μόνο και μόνο γιατί έγιναν ήδη αρκετά posts...

Δημοσ.
με κωδικο 6 χαρακτηρων δεν μου ανοιγει το αρχειο.

1. Στο διπλο κλικ μου ζηταει κωδικο, τον βαζω και μου δειχνει τι αρχεια εχω μεσα

2. Οταν παω να το ανοιξω το αρχειο μου βγαζει σφαλμα

οταν κανεις διπλό κλικ, το ανοιγεις το αρχείο. δεν καταλαβαινω τι διαφορά εχει το (1) απο το (2).

οπως το έχεις ανοιχτό και βλέπεις τα ονοματα, πιάσε τα με drag-n-drop και ρίξτα σε ενα φάκελο, σε ενα ανοιχτο παράθυρο windows explorer.

κανονικά δεν πρεπει να ξαναζητησει password (αφου ηδη το εδωσες και βλεπεις τα filenames). τουλάχιστον έτσι κάνει το winrar 3.62

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...