Προς το περιεχόμενο

Ξέρετε μια παλια ταινία "Το παλιόσκυλο" (η κ'απως ετσι)...

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια παλιά ταινία για το παππού, του 1960-70 (υπολογιζω) λεγεται "Το Βρωμόσκυλο" η "Το Παλιόσκυλο"

Ήταν ενας δραπέτης που τον κυνηγούσε ενας αστυνομικός με το σκυλί του ανελέητα. Το σκυλί τον μέχρι στο τέλος κατάφερε να τον βρει...

Δημοσ.

Αυτήν την βρήκα και εγώ όμως δεν ήταν αυτη. Δεν ήταν θρίλερ λέει αλλα περιπέτεια.

Έχει το σεναριο που περιγραφω το cujo? κατι αλλο ειναι νομιζω.

Και δεν κατάφερα να βρώ αλλη με αυτο το ονομα...

Το πρόβληαμ ειναι οτι δεν ξερω τον αγγλικο τιτλο, αμα μπορει να με βοηθησει κανεις...

Δημοσ.

Α καλα αμα του το πω ,θα με πρηξει να την ψαξω όλη και άλλη όρεξη δεν έχω...

Ευχαρστώ πάντως, μπορεί και να υπάρχει σε αυτη τη λιστα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Αν και βλέπω ότι η συζήτηση είναι παλιά, μπαίνω στον κόπο να απαντήσω σε περίπτωση που μπορέσω να βοηθήσω. Την προηγούμενη βδομάδα μου είπε ένας φίλος μου για αυτή την ταινία και θέλει να του την βρω. Έψαξα σε torrent, rapidshare και τέτοια αλλά δεν μπόρεσα να την βρώ. Τελικά υπήρχε στο YouTube σε 11 μέρη, την κατέβασα και την έκανα ενα αρχείο αλλά δεν μπορώ να βρω υπότιτλους ούτε καν αγγλικούς(κάπως έτσι έπεσα σε αυτό το thread). Η ταινία λέγετε όντως το βρομώσκυλο, είναι το 1976 ο αμερικάνικος τίτλος είναι A dog called vengeance και ο προτώτυπος El Perro (Σκηνοθέττης Antonio Isasi Isasmendi) και είναι Αγγλο-Ισπανική παραγωγή. Αν θέλεις μπορώ να στην στείλώ και αν τύχει και έχεις ή βρεις υπότιτλους θα με βοηθούσε πολύ εαν μου τους έστελνες...Επίσης η ταινία υπάρχει σε μια συλλογή με όνομα Tales of Voodoo, νομίζω στο Vol 5 το οποίο επίσης δεν βρήκα πουθενά, εκτός από το Amazon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...