Προς το περιεχόμενο

Αγορά πολυμηχανήματος


Snow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω ένα πολυμηχάνημα που να περιλαμβάνει και φαξ και να έχει αξιοπρεπή ανάλυση στη σάρωση και εκτύπωση φωτογραφιών κι όλα αυτά με χαμηλό κόστος :-) . Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία...

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450630

(στα θετικά το γεγονός ότι έχει 4 ξεχωριστά μελάνια, στα αρνητικά η αργή εκτύπωση φωτογραφιών: 89 δευτερόλεπτα)

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450712

(στα αρνητικά η χαμηλή ανάλυση σάρωσης: 600 x 1200 dpi και η χαμηλότερη ταχύτητα εκτύπωσης σε σχέση με τους άλλους δύο, οπότε μάλλον θα είναι η τελευταία επιλογή)

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450140

(στα θετικά η καλή ανάλυση σάρωσης: 2.400 x 4.800 dpi, στα αρνητικά ότι δέχεται ένα έγχρωμο μελάνι - επίσης έχω την εντυπωση ότι τα μελάνια της HP είναι ακριβότερα σε σχέση με τους άλλους δύο, ενώ τα μη γνήσια παρουσιάζουν προβλήματα ασυμβατότητας)

 

Καμιά γνώμη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο αυτα που αναφερεις μαλλον το hp.

Τα epson κατα κανονα εχουν ακριβο κοστος χρησης,ασε που δεν εχουν ακουστει τα καλυτερα για τις πιεζοηλεκτρικες κεφαλες τους.

Το συγκεκριμενο canon ειναι καλη λυση,αλλα υστερει απο τα υπολοιπα στο οτι δεν μπορεις να scannαρεις φωτο απο τον αυτοματο τροφοδοτη.

Ριξε μια ματια στο πλαισιο που εχει το hp 4570(αν δεν κανω λαθος) μαζι με επιπλεον μεγαλο μελανι(κοστος~30ευρω) στα ~110ευρω.

 

Υ.Γ Δεν εχει τυχει να χρειαστω το scanner για τιποτα ιδιαιτερο σοβαρο,αλλα για γενικη χρηση μην δινεις καθολου βαση στα dpi, μεγαλα νουμερα σημαινουν τρομερα αργα scannarismata και τερατωδη σε μεγεθος αρχεια...

 

Υ.Γ2 Αν δεν σε καει το scanner και εχεις πολλες εκτυπωσεις ανα μηνα περνα απο mediamarkt να ριξεις μια ματια στο l7480,απιστευτα χαμηλο κοστος εκτυπωσης (θεωρητικα λιγοτερα ~1 λεπτο η σελιδα-αρκετα φθηνοτερα απο αρκετα laser) και ταχυτατες εκτυπωσεις.

 

YΓ 3 Βεβαια με οποιοδηποτε hp πολυμηχανημα εχει πεσει στα χερια μου,εχω αντιμετωσει προβληματα με τους drivers/software,αλλα με λιγη υπομονη κ ψαξιμο στρωνουν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...