p_under Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι θελω ως καινουργιος του forum.Γιατι επειτα απο μερικη ωρα με πεταει κ πρεπει να ξανακανω log in?
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω κι εγώ και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Είχα ρωτήσει παλιά αλλά δεν είχα βγάλει άκρη.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Καμετε ενα delete τα insomnia cookies (ή δοκιμαστε με αλλον browser - ο οποιος να εχει ενεργοποιημενα τα cookies ε!) και πειτε αν συνεχιζεται. Το λεω γιατι εδω ποτε δεν εχει παιξει τετοιο προβλημα, ακομα και απο 2 ή 3 pc μπορω να ειμαι ταυτοχρονα συνδεδεμενος και δε με πεταει στα αλλα. Μονο να τσεκαρετε το "Remember Me?" οταν κανετε Login.
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε πάντως. Δεν είναι πατήσει το remind me...
p_under Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το δικό μου πρόβλημα λύθηκε πάντως. Δεν είναι πατήσει το remind me...[ οκ κ εγω απλα αργουν λιγο οι ειδοποιησεις..εσενα?
katerina_a_86 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 οκ κ εγω απλα αργουν λιγο οι ειδοποιησεις..εσενα? Ποιες ειδοποιήσεις?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κλικ πανω δεξια στο θεμα, κατω απο το ανω κουμπι της απαντησης -> Παρακολουθηση αυτου του θεματος. Μετα μεσω του προφιλ σου μπορεις να επιλεξεις να σου ερχεται ακομα και mail οταν ενα θεμα εχει απαντησεις.Προφανως αναφερεται σε αυτες τις ειδοποιησεις που καθυστερουνε..
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Α τώρα κατάλαβα. Δεν το χρησιμοποιώ αυτό.
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Ξαφνικά το remind me έχει αρχίσει να ξετσεκάρεται κάθε φορά που μπαίνω και έτσι αναγκάζομαι να κάνω login συνέχεια. Έσβησα cookies αλλά τίποτα. Τι φταίει?
parsifal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως είναι πρόβλημα του browser σου; Δοκίμασες με άλλον browser να δεις αν συμβαίνει το ίδιο... ;
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως είναι πρόβλημα του browser σου; Δοκίμασες με άλλον browser να δεις αν συμβαίνει το ίδιο... ; Δεν δοκίμασα. Firefox χρησιμοποιώ, όπως και οι περισσότεροι. Γιατί να έχει πρόβλημα ειδικά σε μένα? Επίσης αν έχει πρόβλημα δεν θέλω να αλλάζω browser.
johnykim Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλά ντε δεν θα στον φαμε Απλά μηπως συμπεριφέρεται ετσι ο firefox με τις ρυθμίσεις σου η οτιδήποτε τελως παντων.
katerina_a_86 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Τελικά το κάνει μόνο ο firefox. Ο όπερα δεν το έκανε. Πώς θα λύσω το πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.