Προς το περιεχόμενο

Μνήμες OCZ PC2 6400-4Gb- 2,2Volt!?!?!?!

F1spa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τό'χω πει και δεν το διάβασες! ;)

Oπωσδήποτε χρειάζομαι μνήμες αδελφέ...

Αυτή δηλαδή δεν την παίρνει το ρημάδι???

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.555258

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν ισχύει το memory limitation με τα dimms των 2GB στα 533MHz, όχι, δεν την παίρνει, αφού είναι 667MHz.

Πόσα προγράμματα έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα και χτυπάει συνέχεια 100% το memory usage;

4 περιπτώσεις που ξέρω από 1ο χέρι με Vista και 2GB μνήμης, δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο (σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον) πρόβλημα.

Μήπως ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το msconfig και να κόψεις οτιδήποτε περιττό; Ή ακόμα καλύτερα να ξεφορτωθείς την αποτυχία που έχεις για λειτουργικό;

Τα utimate έχω και είμαι απ'τους ελάχιστους ανθρώπους που τα λατρεύουν!!!! Εμένα εν αντιθέσει μ'όσους ξέρω μου παίζουν τα πάντα!!

και 100% χτυπάει όταν κατεβάζω απ'το internet και παίζω pro ας πούμε η γράφω ενα DVD.. η ακόμα κι όταν ακούω μουσική κάνω extract ένα rar και κάνω και τρίτη δουλειά. Πράγματα δηλαδή που δεν είναι και τόσο ασυνήθιστα. Και το άξιο λόγου στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως όχι μόνο έκανα πρόσφατα format αλλά γνωρίζω και το msconfig!!! ;) ;) ;)

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 09 : 31 : 07-----

Διάλεξε μου τώρα μνήμες και σε παρατάω στην ησυχία σου!!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554017

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554891

Δε μου χρωστάς τίποτα, δεν έκανα τίποτα από υποχρέωση... ;)

Κάτσε να παίξουν κιόλας, ποτέ δεν ξέρεις... Επίσης κοίτα μη σου αρχίσουν τα κινέζικα εκεί που θα τις πας (e-shop ψυλλιάζομαι), ειδικά αν ήταν αυτοί εκείνοι που σε διαβεβαίωσαν οτι τις υποστηρίζει η μητρική σου.

Αν πάρεις τελικά τις Corsair μάλλον θα χρειαστεί να θέσεις χειροκίνητα τα timings και τη συχνότητα και για τα 2 κιτάκια ώστε να μην έχεις κανα πρόβλημα.

(αυτοί μου'παν μόνο για τη τάση, πως ίσως χρειαστεί ρύθμιση. Πηγαίνω τώρα αμέσως μάλιστα!)

Aν χρειαστεί, ξέρω που θα στραφώ :D :D :D

Εγώ έχω αυτές

και λένε στα 2,1 αλλά η μητρική τις έχει στα 1,920 και παίζουν!!!Κάτι άλλο οι μνήμες είναι 4-4-4-15 αλλά παίζουν στα 5-5-5-18!Μήπως φταίει ο επεξεργαστής?

Γιατί οι μνήμες λένε άλλο κατασκευαστή?

cpuz2wx1.jpg

Εγώ έχω αυτές

και λένε στα 2,1 αλλά η μητρική τις έχει στα 1,920 και παίζουν!!!Κάτι άλλο οι μνήμες είναι 4-4-4-15 αλλά παίζουν στα 5-5-5-18!Μήπως φταίει ο επεξεργαστής?

Όπως βλέπεις στην καρτέλα SPD, οι μνήμες σου για τα 5-5-5-18 χρειάζονται 1.8V, ενώ για 4-4-4-15 χρειάζονται 2.2V.

Έτσι εξηγείται λοιπόν που παίζουν στα 1.92V. Αν άλλαζες τα timings σε 4-4-4-15 το πιο πιθανό είναι οτι δε θα μπούταρε το σύστημα μέχρι να εφαρμόσεις τάση 2.2V.

Γιατί οι μνήμες λένε άλλο κατασκευαστή?

cpuz2wx1.jpg

Χμμ, γενικά κάτι δεν πάει καλά με το SPD των μνημών σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...